- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ГОЛЯМ проблем
Проблема ми е,че супер много ми се ебе,а няма как да боцна някоя.Я дайте някви идеи как може да еба някое момиче,което има съвест,но е голяма палавница.Посъветвайте ме нещо,щото не знам какво да правя.
И да се поправя че търся некъде около 14-15-16 години
Idi na kurva be prostak...kak moje za takava typanarshtina da puskash tema??? To budalite se svyrshiha,taka che za edno bodvane-nema da ti se otvori parashuta,osven ako ne se obyrnesh kym prostitutka.Btw,nie tuka ne sme svodnici![]()
Не се засягай, обаче като ти чета написаното и се хващам за главата! С такова отношение към момичетата и секса, скоро няма да ти се отвори парашута! Никое момиче, което уважава себе си няма да легне с теб!![]()
Absoliutno ZA !!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxa kato ti gledam pisaniqta se samnqvam i 4e i na kurva da popadne6 pak nqma da ti se otvori para6ute ... da ne se na 12 ...![]()
![]()
![]()
![]()
ami nai-dobre si izvikai edna pr****t***a i si plati i taka...
Такова животно няма.момиче,което има съвест,но е голяма палавница![]()
Успокой се, бегай да бийш една чекия и щи мине.![]()
i want out... to live my life alone
i want out... leave me be
i want out... to do things on my own
i want out... to live my life and to be free
Ot kolko vreme ne si go pravil,4e tolkova se jalva6?!Trqbva ti nqkoq adski zabludena.Kaji i,4e mnogo q obi4a6,malko po malko q predrazpoloji i se takovaite!Ako puk q napie6(da e tolkova piqna,4e da te vijda razmazano)
na sledva6tiq den moje dori da ne poeme6 otgovornost,v slu4ai ,4e e zabravila za slu4iloto se.Ina men mi se ebe,no sum turpeliva i 4akam podhodq6tiq moment,za da ne sujalqvam(devitza sum!).E,uspeh!Bye,bye!
![]()
оле боже)
децата нямат спирачки![]()
![]()
![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
damПървоначално написано от bodil4e_f
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Бе, стига сте се е*авали с човека. Хващам бас, че всички вас така ви е трясвал хормона, но той просто не се е сдържал, и според правилата този пост е еднакво безполезен като вашите. Моля ви пораснете. Ако бяхте на толкова колкото се държите нямаше и да сте чували за секс.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
emi ima6 dve ryce be 4ovek izpolzvai gi pylnocenno...i se pak nqma kak da se polu4i tvoita ili momi4eto 6te e kurva ili 6te se naloji da si pla6ta6...takova jivotno palavnica sys syvest 4e i da legne s pyrviq sre6nat nqmaza sega 6te ti se naloji da q kara6 na 4ikii...a mejduvremenno si potyrsi gadje poobi4aite se edin mesec i si gotov...dotogava "hei ry4i4ki hei gi dve"
DoN't WoRRy, Be HaPPy
наскоро някъде четох за чикия с пъпеш, било доста реалистично.. като се сетя къде беше ше ти го копирам))) очевидно имааш нужда..
алелуя.
доста ГОЛЯМ проблем е, че си се родил тъп
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life