.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    ?????
    Guest

ГОЛЯМ проблем

Проблема ми е,че супер много ми се ебе,а няма как да боцна някоя.Я дайте някви идеи как може да еба някое момиче,което има съвест,но е голяма палавница.Посъветвайте ме нещо,щото не знам какво да правя.

?????
    Guest
    И да се поправя че търся некъде около 14-15-16 години

Guest
    Idi na kurva be prostak...kak moje za takava typanarshtina da puskash tema??? To budalite se svyrshiha,taka che za edno bodvane-nema da ti se otvori parashuta,osven ako ne se obyrnesh kym prostitutka.Btw,nie tuka ne sme svodnici

Накойси
    Guest
    Не се засягай, обаче като ти чета написаното и се хващам за главата! С такова отношение към момичетата и секса, скоро няма да ти се отвори парашута! Никое момиче, което уважава себе си няма да легне с теб!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Idi na k*rva be prostak...kak moje za takava typanarshtina da puskash tema??? To budalite se svyrshiha,taka che za edno bodvane-nema da ti se otvori parashuta,osven ako ne se obyrnesh kym prostitutka.Btw,nie tuka ne sme svodnici
    Absoliutno ZA !!!

Град
    Aytos
    xaxaxaxaxaxa kato ti gledam pisaniqta se samnqvam i 4e i na kurva da popadne6 pak nqma da ti se otvori para6ute ... da ne se na 12 ...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ami nai-dobre si izvikai edna pr****t***a i si plati i taka...

Град
    Варна
    момиче,което има съвест,но е голяма палавница
    Такова животно няма.

Успокой се, бегай да бийш една чекия и щи мине.
    i want out... to live my life alone
    i want out... leave me be
    i want out... to do things on my own
    i want out... to live my life and to be free

Голям фен
    Град
    sf

Ti si...lud!

Ot kolko vreme ne si go pravil,4e tolkova se jalva6?!Trqbva ti nqkoq adski zabludena.Kaji i,4e mnogo q obi4a6,malko po malko q predrazpoloji i se takovaite!Ako puk q napie6(da e tolkova piqna,4e da te vijda razmazano)
    na sledva6tiq den moje dori da ne poeme6 otgovornost,v slu4ai ,4e e zabravila za slu4iloto se.Ina men mi se ebe,no sum turpeliva i 4akam podhodq6tiq moment,za da ne sujalqvam(devitza sum !).E,uspeh!Bye,bye!

оле боже )
    децата нямат спирачки
    ..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    ami nai-dobre si izvikai edna pr****t***a i si plati i taka...
    dam

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    Казанлък
    Бе, стига сте се е*авали с човека. Хващам бас, че всички вас така ви е трясвал хормона, но той просто не се е сдържал, и според правилата този пост е еднакво безполезен като вашите. Моля ви пораснете. Ако бяхте на толкова колкото се държите нямаше и да сте чували за секс.
    C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...

emi ima6 dve ryce be 4ovek izpolzvai gi pylnocenno...i se pak nqma kak da se polu4i tvoita ili momi4eto 6te e kurva ili 6te se naloji da si pla6ta6...takova jivotno palavnica sys syvest 4e i da legne s pyrviq sre6nat nqma za sega 6te ti se naloji da q kara6 na 4ikii...a mejduvremenno si potyrsi gadje poobi4aite se edin mesec i si gotov...dotogava "hei ry4i4ki hei gi dve"
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    наскоро някъде четох за чикия с пъпеш, било доста реалистично.. като се сетя къде беше ше ти го копирам))) очевидно имааш нужда..
    алелуя.

Голям фен
    Град
    София
    доста ГОЛЯМ проблем е, че си се родил тъп
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си