- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Kak se slagat tezi kartinki otstrani i otdolu :)
Pls kajete mi kak gi slagate,zashtoto neshto ne mojah da razberaMersi predvaritelno
![]()
Uups ... ne beshe to4no tuk mqsttoto da q slagam taq tema ama ne bqh oburnala vnimanie![]()
Такаааммзз...за картинката отстрани,която се нарича Аватар отиваш в Профил и от там има едно Контролен панел за аватари.Пишеш или адреса на картинката например http://saita.hit.bg/imeto na faila.jpg . Или си избираш от "Вижте галерията" За картинките отдолу пак в профил има едно "Подпис" и там пишеш : [img]kakto pri avatara[/img].
Малко сбъркано стана дано си схванала![]()
znam 4e temata ne e za tuk no molqvi kajete mi za6to profila mi e neaktiven sled kato sam se registrirala![]()
emi lesno!!!
incheto ako otgovora ti beshe kum men shte mojeli da mi kajesh kak da si go aktiviram! 6tot qvno sam super typa i ne znam kak stava![]()
Еми миличка това че неможеш да влезеш в някакъв форум не значи,че си тъпа!След като си се регистрирала кликни на "Вход/Изход" той е точно до профила пишеш си данните,с който си се регистрирала и готово.После си влизаш в профила и най-спокойно си го "ръчкаш"
А на {SnOw_PrInCeSs} ще кажа да си намали картинката защото е огромна и пречи.
OoooooИма 1000 теми за това
Не можа ли малко да се разровиш
![]()
![]()
na men ne mi se polu4ava kartinkata otdolu((
Ne si si vklu4ila "BBCode" ot profila!! :PПървоначално написано от СребристоСияние
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
A има ли опция във този форум,която позволява прикачванре на images от компютъра ?Примерно за аватари?Защото аз видях само възможност да се качи от сайт или от галерията
Най-силната дрога е любовта.Ако искаш мога да ти бъда личен дилър, а дори и да ти помагам при консумирането!
Ами за съжаление няма..Първоначално написано от BeCeJIy{_I_}ka
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!