- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- tq nai dobrata priqtelka li mi e togava?
To4no!Първоначално написано от eNigMaTic^
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
според мене трябва да я питаш да не ти се сърди за нещо. ако каже да я питай за кво а ако каже не я питай защо не те е поканила. но според мен най-вероятно нещо ти се сърди ...
Едно е да не се мъкнете навсякъде знаедно, съвсем друго е да покани всичките ви общи приятели, а теб не. Говорила ли е с теб за това? Споменала ли ти е? Защото може тя да си мисли, че ти си знаеш, че си поканена и не е нужно да го прави. Поясни малко случая.Първоначално написано от vasi_z
ааааа да да не ти била приятелкаглупости !!! просто я попитай и моята най-добра приятелка не ме покани на едно излизане и на мен ми стана криво... но я попитах и тя ми каза защо всъщност не ме е поканила и не беше нищо сериозно и нищо, абсолютно нищо, заради , което би пострадало приятелството ни... тъй че я питай и не се озлобявай за глупости. нали сте най-добри приятелки ако за тва трябва да и теглиш майна тогава не си представям за нещо по сериозно какво ще стане
само в болница да не я пратиш
имай й доверие и я попитай. така е най-добре
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
нищо лично , но искам да попитам тези които са отговорили да и тегли една ...вие тогава какви приятелки сте щом като за едното кино ще си изоставите най-добрата приятелка вместо да я питате?
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Е какво толкова като не те е поканила - ти в крайна сметка приятелка ли си и или гадже?Ами момичето може малко да иска да си почине от теб.
Не за вражда, за обич съм създадена!
mojebi ne e....... az imam podoben problen koito skoro 6e razresha s moita fr ot 9 god sme zaedno a sega kvo doide mi nqkva MANGALKA drisliva i tq ze 4e se mukne s neq i men i fr po toq na4in ni zaeba e mnoo hubavo to pone onaq da beshe svesna a e nqkuv strashen bokluk she mi hodi s 24/26 godishni mujekato e pikla na 16 god