.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от eNigMaTic^
    Тегли й една майна
    To4no!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен
    според мене трябва да я питаш да не ти се сърди за нещо. ако каже да я питай за кво а ако каже не я питай защо не те е поканила. но според мен най-вероятно нещо ти се сърди ...

Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    emi znachi ne ti e nai dobra priatelka
    Ne e taka,za6toto nai-dobur priqtel ne ozna4ava 40vek koito da se mukne neprekusnato s teb a ozna4ava 4ovek na koito prosto da ima6 doveri i kum koito da moje6 da se oburne6 po vsqko vreme.Az naprimer skoro zaminavam za Kanada no tova 4e nqma da sum s nai-dobrat si priqtelka ne ozna4ava 4e ve4e nqma da sme priqtelki,az otnovo 6te moga da spodelqm s neq i tq s men-taka 4e ostavame priqtelki.
    A tova 4e neineta priqtelka ne q viknala na kino ne ozna4ava 4e ne i e priqtelka prosto e iskala malko da se otdelqt,za6toto i e pisnalo da i gleda mutrata vseki den!!!
    Едно е да не се мъкнете навсякъде знаедно, съвсем друго е да покани всичките ви общи приятели, а теб не. Говорила ли е с теб за това? Споменала ли ти е? Защото може тя да си мисли, че ти си знаеш, че си поканена и не е нужно да го прави. Поясни малко случая.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ааааа да да не ти била приятелка глупости !!! просто я попитай и моята най-добра приятелка не ме покани на едно излизане и на мен ми стана криво... но я попитах и тя ми каза защо всъщност не ме е поканила и не беше нищо сериозно и нищо, абсолютно нищо, заради , което би пострадало приятелството ни... тъй че я питай и не се озлобявай за глупости. нали сте най-добри приятелки ако за тва трябва да и теглиш майна тогава не си представям за нещо по сериозно какво ще стане само в болница да не я пратиш имай й доверие и я попитай. така е най-добре
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Sha qi teglq edna dylga,che da uvaja celiq i rod i sha i biq shuta nakraq.Pyk i malko sa priqtelite v toq jivot,taka che veche ot nishto ne se ochudvam.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    нищо лично , но искам да попитам тези които са отговорили да и тегли една ...вие тогава какви приятелки сте щом като за едното кино ще си изоставите най-добрата приятелка вместо да я питате?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Е какво толкова като не те е поканила - ти в крайна сметка приятелка ли си и или гадже?Ами момичето може малко да иска да си почине от теб.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

mojebi ne e....... az imam podoben problen koito skoro 6e razresha s moita fr ot 9 god sme zaedno a sega kvo doide mi nqkva MANGALKA drisliva i tq ze 4e se mukne s neq i men i fr po toq na4in ni zaeba e mnoo hubavo to pone onaq da beshe svesna a e nqkuv strashen bokluk she mi hodi s 24/26 godishni muje kato e pikla na 16 god

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си