- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Are kajete 6otu ne6o mai ne sum nared...
Защо трябва да е с приятеля тиПървоначално написано от united_colors
![]()
abe sega nz kakvo e normalno i kakvo ne...ama men li4no tova ne me privli4a....az sy6to mislq 4e e ot vyzrastta i sled vreme 6te otide6 na edin ot dvata poliusa hihi...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ako pitash mene si sunuwala 4e si prawila troika i zanimwash foruma s puberski gluposti![]()
Chak da e normalno...ne mislq.
Ama to si e tvoq rabota vse pak.Kato te kefqt "slivki" kakto sama kazvash...nema nishto losho.I mene me kefqt slivki![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Аве, не е нормално, ей! Момичетата трябва да си падат по момчета и обратно...Наречете ме консервативна консерва, ама не е редно да си падаш по момичета...Звучи много извратено.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
НЕ ми се струва нормално...![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Spoki4 ot vyzrasta e i e syvsem normalno.Da ne ti puka kvo kazvat horata az syshto imam mnogo priqtelki kato teb!![]()
P.S.:az ne se kefa kato teb na momi4etata![]()
![]()
![]()
Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!
Dobre de ako az napravq troika s prqtelkata mi i nqkoi prqtel i zapo4nem s tozi prqtel da se celuvame, lijem i nqkvi drugi neshta, koito ne iskam i da si gi pomislq, basi i na men li she mi kajete 4e e normalno i 4e e ot vuzrastta !?Plus tova kakvo e normalnoto edno 14 godishno momi4e da pravi podobni neshta !?
![]()
Tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
Freedom To Change !
Водка Абсолют. Другия път се снимай и пусни малко инфо![]()
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
hahaHAh ma otke da znam
ti nai dobre trqbva da znaesh !?!!?!???!
MyXu CTe 3HaM xyxy
mmm mila , spoko t`va si e napylno normalno iiii .... kaji na teq tvoite priqtelki 4e te sa typite pls ... 6tot kvo pak te ti kazvat k`va 6te si tiaz ti se kefq kato ti pro4etoh t`va
spoks du6ko , davai na pred , xax
))
Eee celuwkata mejdo 2 momi4eta spored men e sawsem normalno neshtoShtom si hareswash priqtelq i iskash da si s nego zna4i ne si lesbi
![]()
NE KAZVAITE CHE E SAVSEM NORMALNO NESHTO.
shtoto ne e.kvo znachi ot vazrassta e.Ot edna strana kato ti haresva da go pravish go pravi.tvoq si rabota.Amaa syvsem ne e normalnnoo.Kvo normalno da se mlqskat i lijat dve momicheta.Vse edno da e normalno da se celuvat dve momcheta i da si pravqt svirki.A
Aide sega mi kajete che e savsem normalno dve momcheta da se celuvat i da si barat pishkite i da si pravqt svirki![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Tova 4e si biseksualna ne e bolka za umirane.Dori e mnog gotino zashtoto moje6 da se vuzpolzva6 kogato ti e kef moje6 da go pravi6 s gadjeto ti a ako iska6 momi4e s nqkoq priatelka.Puk moje i da gi me6a6.![]()
Oba4e prosto nqma kak da ne se suglasq s tova koeto pi6e v posta nad moq.Tova 4e si ot malak grad moje da ti izigrae lo6a 6ega i sled vreme da ne si priemana dobre.
Стига де, кое му е нормалното?...
Ти си само на 14, какви са тези тройки, промяна на ориентацията и т.н.?...
Животът е прекрасен
Ей,хора!Не мога да повярвам,че всички мислят това за нормално/с изкл. на един,двама/.Не е нормално!Единствено секса между мъж и жена е нормален.Всякакви други работи са породени от човешката глупост още преди много,много време и е като да вървиш спрещу природата.Някакви аномалии.Айнщайн го е казал много правилно "Човешката простотия и вселената нямат граници, като за второто не съм сигурен"!Хубавото е,че живеем в либерално общество и тези неща се приемат от почти всички,вклучително и от мен/не съм някакъв консерватор,който е против такива работи,но не ги и подкрепям/.Всеки избира сам какво ще прави с живота си.
Но пак се повтарям:Не е нормално! Още повече-ти си на 14...!
Каквото и да правиш,прави го с финес!
Mushroom , това се опитах да им обясня и аз още в първия ми пост по темата![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
napalbo saglasna,samo nqkoq da mi pipne gajeto bih q obezglavila,samo da go pipne kazvam pak da tragne da se ebe s nego 6te gi podreba i dvamata.............a pak ti spored men is malko malka na 14 ve4e po4va6 trokite...nz sled godini kvo 6te probva6 vnimavai da nestane6 porednata raspasana kurva ;]Първоначално написано от united_colors
ami da normalno e ako iska da opita, no mne ne enormalno o6te na 14 da poo4va troikite.......pomislete togava ot kolko e po4nala da [ravi sex...basi....no po temata.....sled kato ne mojete da se vazproizvejdat homo dvoikite varvat sre6tu prirodata....i ne mislq 4e e normalno.....ami ako pravim ptroika s moeto gaje i edin moi friend i po4nem da se takovame...wow daje ne iskam i da si go pomislqm.....taka 4e da mislq 4e e normalno ako iska da probva, no ne e normalno i na tazi vazrast........!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xa..spored men ne si lessbiika, a BI sexualna..nqma lo6o..vsichko trqbva da se opita v toq jivot
![]()