.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Ami ne gi razbiram teia raboi... nikoga niama da pozvoli priateliat mi da 4uka druga i to pred men! osobeno pak ako sam na 14!
    Защо трябва да е с приятеля ти

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    abe sega nz kakvo e normalno i kakvo ne...ama men li4no tova ne me privli4a....az sy6to mislq 4e e ot vyzrastta i sled vreme 6te otide6 na edin ot dvata poliusa hihi...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Shmatkata
    Guest
    ako pitash mene si sunuwala 4e si prawila troika i zanimwash foruma s puberski gluposti

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Chak da e normalno...ne mislq.
    Ama to si e tvoq rabota vse pak.Kato te kefqt "slivki" kakto sama kazvash...nema nishto losho.I mene me kefqt slivki
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аве, не е нормално, ей! Момичетата трябва да си падат по момчета и обратно...Наречете ме консервативна консерва, ама не е редно да си падаш по момичета...Звучи много извратено.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен
    Град
    У дома:)
    НЕ ми се струва нормално...
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Град
    вкъщи
    Spoki4 ot vyzrasta e i e syvsem normalno.Da ne ti puka kvo kazvat horata az syshto imam mnogo priqtelki kato teb!
    P.S.:az ne se kefa kato teb na momi4etata
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Guest
    Dobre de ako az napravq troika s prqtelkata mi i nqkoi prqtel i zapo4nem s tozi prqtel da se celuvame, lijem i nqkvi drugi neshta, koito ne iskam i da si gi pomislq, basi i na men li she mi kajete 4e e normalno i 4e e ot vuzrastta !? Plus tova kakvo e normalnoto edno 14 godishno momi4e da pravi podobni neshta !?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dobre de ako az napravq troika s prqtelkata mi i nqkoi prqtel i zapo4nem s tozi prqtel da se celuvame, lijem i nqkvi drugi neshta, koito ne iskam i da si gi pomislq, basi i na men li she mi kajete 4e e normalno i 4e e ot vuzrastta !? Plus tova kakvo e normalnoto edno 14 godishno momi4e da pravi podobni neshta !?
    Tova bqh az
    Freedom To Change !

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела
    Водка Абсолют. Другия път се снимай и пусни малко инфо
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

hahaHAh ma otke da znam
    ti nai dobre trqbva da znaesh !?!!?!???!
    MyXu CTe 3HaM xyxy

sex`y_f
    Guest
    mmm mila , spoko t`va si e napylno normalno iiii .... kaji na teq tvoite priqtelki 4e te sa typite pls ... 6tot kvo pak te ti kazvat k`va 6te si ti az ti se kefq kato ti pro4etoh t`va spoks du6ko , davai na pred , xax ))

:o)

Eee celuwkata mejdo 2 momi4eta spored men e sawsem normalno neshto Shtom si hareswash priqtelq i iskash da si s nego zna4i ne si lesbi

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    NE KAZVAITE CHE E SAVSEM NORMALNO NESHTO.
    shtoto ne e.kvo znachi ot vazrassta e.Ot edna strana kato ti haresva da go pravish go pravi.tvoq si rabota.Amaa syvsem ne e normalnnoo.Kvo normalno da se mlqskat i lijat dve momicheta.Vse edno da e normalno da se celuvat dve momcheta i da si pravqt svirki.A
    Aide sega mi kajete che e savsem normalno dve momcheta da se celuvat i da si barat pishkite i da si pravqt svirki
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Tova 4e si biseksualna ne e bolka za umirane.Dori e mnog gotino zashtoto moje6 da se vuzpolzva6 kogato ti e kef moje6 da go pravi6 s gadjeto ti a ako iska6 momi4e s nqkoq priatelka.Puk moje i da gi me6a6.

Oba4e prosto nqma kak da ne se suglasq s tova koeto pi6e v posta nad moq.Tova 4e si ot malak grad moje da ti izigrae lo6a 6ega i sled vreme da ne si priemana dobre.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Стига де, кое му е нормалното?...
    Ти си само на 14, какви са тези тройки, промяна на ориентацията и т.н.?...
    Животът е прекрасен

Град
    Бургас
    Ей,хора!Не мога да повярвам,че всички мислят това за нормално/с изкл. на един,двама/.Не е нормално!Единствено секса между мъж и жена е нормален.Всякакви други работи са породени от човешката глупост още преди много,много време и е като да вървиш спрещу природата.Някакви аномалии.Айнщайн го е казал много правилно "Човешката простотия и вселената нямат граници, като за второто не съм сигурен"! Хубавото е,че живеем в либерално общество и тези неща се приемат от почти всички,вклучително и от мен/не съм някакъв консерватор,който е против такива работи,но не ги и подкрепям/.Всеки избира сам какво ще прави с живота си.
    Но пак се повтарям:Не е нормално! Още повече-ти си на 14...!
    Каквото и да правиш,прави го с финес!

Mushroom , това се опитах да им обясня и аз още в първия ми пост по темата
    ..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Ami ne gi razbiram teia raboi... nikoga niama da pozvoli priateliat mi da 4uka druga i to pred men! osobeno pak ako sam na 14!
    napalbo saglasna,samo nqkoq da mi pipne gajeto bih q obezglavila,samo da go pipne kazvam pak da tragne da se ebe s nego 6te gi podreba i dvamata.............a pak ti spored men is malko malka na 14 ve4e po4va6 trokite...nz sled godini kvo 6te probva6 vnimavai da nestane6 porednata raspasana kurva ;]

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    ami da normalno e ako iska da opita, no mne ne enormalno o6te na 14 da poo4va troikite.......pomislete togava ot kolko e po4nala da [ravi sex...basi....no po temata.....sled kato ne mojete da se vazproizvejdat homo dvoikite varvat sre6tu prirodata....i ne mislq 4e e normalno.....ami ako pravim ptroika s moeto gaje i edin moi friend i po4nem da se takovame...wow daje ne iskam i da si go pomislqm.....taka 4e da mislq 4e e normalno ako iska da probva, no ne e normalno i na tazi vazrast........!!!!!!

Голям фен
    xa..spored men ne si lessbiika, a BI sexualna.. nqma lo6o..vsichko trqbva da se opita v toq jivot

Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    xa..spored men ne si lessbiika, a BI sexualna.. nqma lo6o..vsichko trqbva da se opita v toq jivot
    А според мен нея вече въобще не я интересува. Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си