.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
    presata naistina trqbva da ne e ot nai evtinite za6toto samo 6te si gori6 kosata bez da postiga6 efekt (ot li4en opit znam) ....a tova sas 4etkata i se6oara sa6to pomaga za po golqm efekt az izpolzvam edno na l'oreal ..nz dali v BG se prodava....edno rozovo e ....ima go i za nakadrqne....mai Beyonce go reklamira6e.....
    daam i az izpolzvam to4no tfa i sam mn dovolna ot negoma az si go kupih ot garciq v bg mai go nqma

Град
    too far awey
    Цитирай Първоначално написано от нуну
    тожа с ютията съм го правила и ништо не ми стана на косата
    Абе кви са тея методи дето ги използвате, как с ютия ще си изправяш косата. Може и да се получава нещо, ама... макар, че ни си представям как ще се надупиш до ютията да си гладиш косата. Хората са създали уреди за тая работа.

Фен
    Град
    в отвъдното
    sunsilk vyr6i sy6to mnogo dobra rabota
    !!!PEACE!!!

Guest

Re: За идеално права коса! :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здрастии) Така sorry ако повтарям темата, но просто нямам време да турся други подобни! Та искиам да ви попитам: Как постигате идеално права и гладка коса (не зализана!) в домашни условия??? Понеже не е удобно всеки ден да ходиш на фризиор... А трудно се намират свястни преси! Та се чудя има ли някакъв специален начин)???
    Мерси
    ami az si q izpravqm sas sushlar i mnogo gldka mi stoi kakto ti iska6 ne e zalizana no samiq soshlar trqbva da e silen poneje kolkto po silen tolkova po hubava ti stava nooo predoprejdavam 4e mnogo gori kosata!!!!

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си