- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOLKO NAI-DULGO STE IZDARJALI BEZ SEX!?
Хаха аз май съм в TOP 2 а? Само БАНЕД ми е конкуренция. Ми 4 месеца и нещо ... кво да се прави. Не го препоръчвам на никой, ма кат няма свестни мацки, а само някви тъпи пачи ...
I sega kakvo az li 6te poveda klasaciqta ot 6 meseca i polovina ?![]()
![]()
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
ami.. 14 godini purvite 12 sa mn lesni![]()
5 месеца, ама то бях с гипс доста време.
Не На Модераторския ПРОИЗВОЛ
Обичам живота безумно, защото в него си ти.Обичам и тебе безумно, защото за мене животът си ти!
evala na taq tvoita priqtelka taka se pravi! a i nie sme jenski pri nas e drugo nie po mojem da izdurjame bez sex dokato pri vas ne e taka lesno vie ako ne se ebete si bruskate qko chekiiПървоначално написано от SANDRETO
a nie tuk tam da masturbirame ama tolkova chesto kolkoto vas ... sumnqaam se
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
17 godini az sym typo par4e i igraq non stop na kompiutri i ne sym si hvanal priqtelka i jula bastuna po cql den skoro vreme na 18 stavam i o6te nqmam priqtelka. taka 4e 18 godini ne sym pravil sex
4-ri meseca i edna dve sedmici i vse o6te ne sam omrql![]()
Приятелството винаги може да завърши с любов, но любовта с приятелство... едва ли!
ami az mai sum na vtoro mqsty v klasaciqta->6 meseca
ne go preporu4vam na nikoi![]()
There's a light in the end of every tunnel,just hope it's not a train
15 godini i ako ne topna morkova skoro 6e umra ot sarde4na nedostatu4nost
m samo 1 mesec ama pak si mislqi che e rekord
Иииии, начело на класацията застава, варненската Монахиня, Кралицата на Целомъдрието, Доайенка на организацията "И сам война е войн", тази, която след като прави безразборен секс , реши да чака голямата любов... Ама май няма да я дочака без секс(ибахти, не съм от стомана)--- РОСКАТА!!!
- 7 месеца!!!
оф, превъзбудих се , отивам да лъсна една...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
na 17 godini sam i vse oshte sam devstven![]()
©®@zy-m@n
Истината е, че зависи от много неща... напоследък се налага да издържам много повече от преди...
и ако не броя качествения секс - мога да кажа, че вече 19 години съм издържал)))!!!
dsgdsgd
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Ако става дума за какъвто и да е секс 1 седмица е рекордаА иначе ....от точно 14 години 11 месеца 12 дни 2 часа 30 минути и 50 секунди
Животът е вреден... от него се умира!
Усмихни се! Утре ще бъде по зле...
http://barbaros.darkgod.net
така та искам човече и ас см така
от 17 години несам дигал мерника
околомен само курви........ човек свястна вразка да не хване имах 7 вразки досега сички брутално зарязани с писанца , разбереш ли че приателката ти е курва да го ду...... с колкото повече го правят толкова повече затапяват и много за курвавяват .......... вярвам че ми хващаш мисалтъ :>
така та искам човече и ас см така
от 17 години несам дигал мерника
околомен само курви........ човек свястна вразка да не хване имах 7 вразки досега сички брутално зарязани с писанца , разбереш ли че приателката ти е курва да го ду...... с колкото повече го правят толкова повече затапяват и много за курвавяват .......... вярвам че ми хващаш мисалтъ :>
4 meseca max...pove4e ne moga.....
Уф най дълго съм бил 5 месеца.Нема кеф в тая работа.
2т. системно
около месец най много
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
4-5 месеца [/quote]
2т. системно, бан по профил и ип.
2 meseca i to mnooo nepriqtni
...it's WilD ObseSSioN...