- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOLKO NAI-DULGO STE IZDARJALI BEZ SEX!?
Ами аз 4 месеца ама нз защо имам такова чувство ама мога да издаржа още толкоева нямам никакво желание за секс.Като махнем това 4е има проблемче от доло и заради тва наи вече не сам спала с гаджето ми скоро време.Целуфффчиции![]()
МаNikKkKkKK
Ohh da ama da vi kaja edno e da si nqmash pr i drugo e da si imashAz si imam priqtel i sega poradi problemi karame ve4e 5ta sedmica na suho i napAvo poludqvame i dvamata
![]()
![]()
I kato se ima v predvit che ne mojem dori i frenska..... abe napravo ujas
![]()
![]()
![]()
9 месеца и нещо ми е рекорда... а последната пауза ми е 4 месеца но скоро май ще свърши тая пауза![]()
2 meseca
амии 2-3 месеца
За сега 4 месеца и продължават да растат. А до лятото когато се върна има доста време![]()
![]()
![]()
13 godini i nqkoi mesec
OBI4AM FUTBOLA
mislq 4e to4no 3 dni ako imam gadje ako ne 6te 4akam drugoto si gadje ne spa s koi mi padne
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
mi ne pove4e ot tri dni ama samo s edno mom4e spa
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
Mi 2 sedmici niakude.Prosto ne mi se e nalagalo pove4e![]()
Hmm.. emi 16 godini izdurjah, posle kato go napravih s gadjeto mi.. mnogo me izkefi i sega na 2rata sedmica iztre6tqvam ve4e i mi se iska da mu go vurna tupkano..))))
Mi mesec i polovina, no sega kato se vurna v bg kakvo go o4akva gadjeto mi...![]()
ми аз в момента съм на сухо от 2,3 месеца май!не щото няма с кой,ами щото не искам с няой просто ей така!имала съм възможности,ама...!даже последния ми приятел(с него ходихме месец до миналата седмица!)го отрязах щото неисках с него!много странно,ама понякога има и такива моменти-тръгваш с някой и виждаш,че не си допадате като двойка,само като приятели и неможеш да спиш с него!
Let The BEAT Control Your Body
MmmM okolo 4 meseca.No sega nqmam toz problem![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
2 седмици
2 месеца
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
16 години!![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Аз лично без секс съм издържал до сега 15 години , незнам при вас как е .![]()
![]()
![]()
![]()
Месец и половина някъде...и повече може, ама айде да не го тормозя толкоз горкичкото ми партнъорчеЕдна седмица- всеки ден, после две-три седмици почивка, малко така се получава при мене...