- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KOLKO NAI-DULGO STE IZDARJALI BEZ SEX!?
Е как ти си издържал 42 а тя 29Първоначално написано от natas_1205
, явно някой друг също не е издържал като нея.
Е как ти си издържал 42 а тя 29, явно някой друг също не е издържал като нея.[/quote]
ами то нашето си почна от спор,тя ми твърдеше че няма да издържа 1мес след като водя редовен полов живот така се хванахме на бас.Но тя не издържа,на един купон след като се напи
Don`t let go ot life
Let go of love
Let go of all we love
so don`t let go of lust
Let go of all we shape
тоест ти е изневерила?
Почти 16 години![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
хах
ми 14 години и 10-11 месеца
от както се родих до 1 ми път
хаха
Първоначално написано от 182+44_4adel
бия те 66![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами най-дълго - 16 години..хахахах а иначе 2 седмици някъде..
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
3 месеца и след това се гътнах. Сега живея втори живот.
bqh zabravila kakvo be6e pi6kapo edno vreme xaxaxa HUBAVO E DA SE PRAVI SEX 4ESTO USPOKOQVA NERVITE OTSLABWA SE NE TI SE POQVQVAT NEDOEBKI![]()
![]()
![]()
Mrazq reda i 4akam smyrtta !
www.steelf.aha.bg
17 years, 2 months, 13 days and counting![]()
live forever or die trying
Правилно! Според едно проучване, жената след добър секс се успокоява и не обича да спори следващите два дни. Така, че, като имаш да казваш на момичето, че уикенда отиваш с приятели (и без нея) на риба - най-добре е след сексПървоначално написано от steel_f
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
[bПървоначално написано от Анонимко
Незнам дали си мъж или жена но неможе да не си се "барал/а"през тези 4 месеца[/b]
абе вие луди ли сте кой е казал че не било хубаво да не правиш секс дълго времекак не сте правили секс до 13 годишна възраст и нищо не ви е имало така и сега като се наложи не правиш секс 1 година например.Защото за мен трябва да правиш секс с подходящия човек, а не например разделил си се с гаджето и оо не мина 1 седмица трябва да се Еб*
айде с първия срещнат.С две думи едното няма общо с другото.
Обичайте се правете ЛЮБОВ, не война!
![]()