- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв лосион или тоник за лице ползвате?
здравейте искам да ви попитам какъв лосион или тоник за лице ползвате?И какво мислите за медицинските сапуни против акне?Благодаря![]()
Използвам серията за лице на Teen Clean.А акне нямам. :P
izpolsvam po4istva6tiq gel na loreal i sum stra6no dovolna.
a akne su6to nqmam ...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Аз използвам на Garnier
За сапуните сигурно действат,защо не(поне леко помагат).....
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Сапунът-какъвто и да е-изсушава кожата малко или много...Има си козметика за случая,има серии за проблемна кожа,които включват лосион,почистващ гел и други такива неща.Аз ползвам почистващ гел на Гарние(р),а тоника-сега съм на Дева,с чаено дърво,бял чай и пантенол.
Аз използвам Aroma Pure-ексфолиант за лице с кайсиеви микрогранулиМного е добър и има страхотен ефект!
Предназначен е за мазна и проблемна кожа, но става и за почистване на нормална
Купете си го и ще разберете
![]()
na L'oreal cleansing milk anti-dryness i Clearasil deep clean cleanser
![]()
Аз използвам лосиона на Garnier Pure,и съм много доволна от него!До колкото за медицинските сапуни,до сега не съм използвала![]()
az imam mnogo pupki i polzvam telena 4etka
Ами аз използвам някакъв тоник обикновен с розова вода,ама забравих как се казва.Иначе сам си доволна от него.Кожата ми сега е няква гладкаа за пъпките майка купуваше май салицилов спирт и някакъв анитибиотик и се смесваха и е ефикасно.Ако искаш питай за него в някоя аптека,би трябвало да знаят
![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
razbrah nakraq 4e imam alergiq kam pamuk.zatova se polzvam samo sprejove.naprimer mnogo mi haresva mineralna voda na vichy.a za svalqne na grim ispolzvam specialni vlazhni karpi4ki.prepora4am gi na vsi4ki,ponezhe mnogo e udobno.
стига приказки!
mi az nqmam akne,no ina4e edin gel po4istva6t koito mn mi haresva i ot koito naistina sam mn dovolna e GARNIER Pure-toi e s mikro granuli.Mnogo osvejava liceto i sazdava use6taneto naistina za svejest i samo4uvstvie[naistina e taka] s16to taka liceto ne izglejda umoreno i samat ti se 4uvstva6 cqlostno po dobre ,daje i pogleda ti stava po qsen...
mn sam dovolna ot nego
opitai go ako iska6
![]()
Ti shte doidesh...no shte byde kysno,Az shte sym vyv grob studen.Shte celuvash bukvi vmesto ustni, shte pregryshtash krysta vmesto men...
Аз пък ползвам на REGAL лосионите и съм доволна
Те нямат спирт, което означава че не изсушават кожата, а само я почистват и подхранват леко
Животът е прекрасен
Този с аромата на праскова и другият, който е овлажняващ на "Арома". През ден си мажа лицето с хума, а всяка седмица си правя пилинг маска. Искам да ви кажа, че хумата е най-доброто средство за почистване на лице и стягане на пори, също и за поддържане на косата. От време на време го почиствам и със смес от салицилов спирт и розова вода...абе изобщо миене и чистене му е майката.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
Izpolzvam lusionite na Regal i edin krem Skinoren.
predi polzvah na Teen Clean seriqta no ne sam koi znae kolko dovolna-sled tova minah na dosta skapa med kozmetika-Darphen ....tq biva no ne6to ne e za moita koja i sega si kupih na Balgarska roza - toaletno mlqko i rozova voda.....mn me ka mi stava kojata ot rozovata voda i super qko po4istva!
i az go polzvam i sum mnogo dovolna!Първоначално написано от Анонимко
![]()
do kolkoto znam bebe6kite sapuni i sapunite 'Dove' ne izsu6avat kojata.vqrno 4e ne miri6at,ama sa po-polezni!Първоначално написано от adult
daa super qka e seriikata na Regal az sum s neq ot strashno mnogo vreme i otvreme navreme izpolzvam nqkakuv exfoliant huma ili soda i vsichko e superПървоначално написано от Dobrina
![]()
Ami za losion polzvam na Garnier, a puk ina4e na regal kozmetikata ne e loshaimam edin gel s 4aeno darvo i scrub ot tam i ne sa nikak loshi mn dobre po4istvat
![]()
ami az se 4udq gore dolu na kakva cena tozi Garnier 3 in 1 koito go reklamirat kazvat mn hora 4e e s golqm efekt
mn gotiinaaa pri4esskaaaaa
Аз използвам и тоник и лосион на Clean&Clear и съм много доволна !
Na Elea-hydromat control i na Thalloderma za 4uvstvitelna koja
^^
i ot dvete sam mn dovolna
Аз ползвам почистващ гел и освежаващ тоник на Eucerin, а за пъпките Skinoren.