- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв лосион или тоник за лице ползвате?
Аз съм аааадски доволна от Регал, дамз.Първоначално написано от suzanna
Saatana vittu perkele hate crew!
Izpolzvam losion na L'oreal a za sapunite mislq 4e mnoo izsu6avat kojata
Аз използвам на Гарние
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз ползвам един тоник от аптеката. евтин е.за 1 лев![]()
Доволни сте от Garnier Pure , така ли ?![]()
![]()
Да пробвам ли и аз?
![]()
![]()
Ами сега есента и зимата не ползвам тоник,защото адски много ми се изсушава кожата,иначе съм "Арома" и съм много доволна
Polzvam CLINIQUE -3-step skin care..seriqta e strahotna..![]()
Ексфолианта ми е на Aroma Pure с прасковата много е добър,а лосиона на Garnier Pure![]()
Az p0lzvam seriqta na Yves Rocher i sum stra6no dovolna! Dosta sa im skapi produktite, no si zaslujavat a pak i tova vse pak e lice..trqbva dobre da se grijim za neg0!
Първоначално написано от little_black_dress
и аз преди използвах тази серия и бях много доволна но незнам точно от колко време но вече я няма по магазинитети от кой град си и лесно ли си напираш продуктите от тази серия или пак наистина са ги спрели от просиводство
а по темата-сега съм с някакъв обикноовен от по-евтините![]()
използвам продуктите на Garnier Pure и съм много доволна.Иначе акне и темподобни пъпки нямам
Aз изпозвам продуктите на Clean&Clear.Много съм доволна!![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ползвам розова вода или лосиончето на Авен с термална вода и от двете съм много доволна, особено от второто![]()
Аз използвам почистващия гел на Oriflame, серията Алое и съм много доволна!
em az izpolzvam vsi4ki produkti na bile i sam mn dovolna i izpolzvam ot avon po4istva6 gel tonik 2v 1i sam mn dovolna!nqkoi be6e kazal za selicilov spirt i hlornitormicin-predi i az izpolzvah ,no vi savetvam da ne go izpolzvane 6toto spreteli da go izp stava ne6to tragi4no-liceto ve4e iska hlornitromicina-tva e antibiotik i s edna duma "liceto vi se e pristrastilo kam nego"![]()
![]()
За почистване използвам на ЕЛЕА зеленото тоалетно мляко за матиране на кожата понеже е смесена, а иначе си ползвам три пъти в седмицата Акне Аут и съм много, ама много доволна! Ей така, за профилактика. И лицето ми е още по-чисто.
Na ELEA obiknoveniq losion mn pomaga i podxranva kojata!struva 8,90 i e mn dobro!
Avon
Хммм...
По принцип не разбирам много от козметика, но днес аз си купих хидратираш тоник на "Билка" , който ухае чудесно - на пъпеш! Сигурно има и по-добри от него, но ще видя! (за пръв път използвам тоник за лице )![]()
Не използвам много лосиони и тоници, защото съм на мнение че колкото повече глезиш кожата, толкова по-капризна става. Правя си маски 2 пъти в месеца и понякога използвам тоник на Nivea.
tell me what i wanna hear . .
Тоника ми за лице е на Нивеа. Доволна съм. Кожата ми е мазна и като я намажа светва. :P
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
В момента не ползвам тоник за лице,но доскоро имах един на Планет Спа(от Ейвън)..бях си го взела в комплект с маска за лице и гел за лице.Бях много доволна.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Почистващ гел и крем за лице Vichy Normaderm и съм страшно доволна. За пъпките имам доста продукти, но най-много харесвам Garnier Pure Active Roll-On. Тоник на Oriflame с алое. Други почистващи гелове, които мога да препоръчам са тези на Clean&Clear.
И аз имам на Ейвън, страшно доволна съм.![]()