- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли шоколад с лешници?
Здравейте! Виждам, че в този форум влизат супер яки хора със супер позитивно мислене и мноо ме кефите!
Искам да ви питам, за да разбера дали наистина си пасвам с вас толкова мноо или не, дали се кефите на шоколад с лещници, шото аз лично мноо се кефа! Става ми некво супер яко като го ям. Ако има такива, които се кефат на шоколади с леждници, или само на шоколади или само на леждници нека пишат на и-майл:
жогулад_с_яголеждници@ихоо дочга гом!
AOIhxaoixhOAIXHAOIxhOIhxoiXhoIAXoiHXaoxhAOIxhAOI
Смешно ама тъпо
Любимия ми е милка с лешници и стафиди
mn qsno 4e obi4am
mmm Milka M-Joy![]()
Първоначално написано от Traffic
az sam taka,mnogo ama mn rqdko qm 6okolad sas le6nik,nai obi4am detskata milka))i ima edna takava s biskvitki ot qgoda;Pp
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Обичам шоколад само с цели лешници... ама от това ли зависи дали ще си допаднеш с останалите... дали те ядат шоколад с лешници... странно![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
и един мърмот завива....шоколада в станиол...
че аз шоколад ако не обичам то кво?!
![]()
..But why?...
Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
hahaha tva e mnou iaka reklama...obojavam shokolad s leshnici...
Xax tva puk ot kude go izmisli! Neznam dali ima 4ovek, koito da ne obi4a :P
Kogato pogledne6 kum zvezdite, si spomni za onazi, koqto ne uspq da mi svali6!
Ъъъъ азПървоначално написано от Zara^
обичам натурален :P
Ммм обичам и с лешници и с ягоди,особено Milka с ягоди![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
ebasi temite, ebasi chudoto!!! Ako vseki puskashe tema...obichate li nz si kvo da qdete...do kyde shteshe da stigne toz forum?! Ediniq shokolad go goni, vtoriq krastavichki...kakvo vi stava be hora?![]()
![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
syglasna sym s teb.A pyk shto se otnasq za shokolada-biva...Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
Shokolad da e pyk...posle pochti vsichki mi haresvat
da.ese pak moge da ima niakoi koito da ne obi4aПървоначално написано от Zara^
![]()
![]()
emi az poznavam takyv chovek. Edna moq friendka shokolad ne vkusva, a i ne samo shokolad...vyobshte nishto sladko.Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Pf hora ..na men li samo mi izglejda..6to li...Abe prosto 4oekut ni vzima na podbiv,ne vi li e qsnoAma kak po4nahte i vie nqkfo da mu se vruzvate 6te po4ina haha....
ne...
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
obi4am mnooogooooooo 6okolad4eta
p.s hora,da vi predopredq.4e dnes qko me e hvanala ligata
No MaN, No CrY!!!
\m/
da
: AMG Corporation
::
мноу ясно ма нека и ние да го земемПървоначално написано от FeitiCeiRa
![]()
![]()
..But why?...
Ne! Poprincip ne obi4am 6okolad![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
тапаци! естестжено цхе мраза схоколат с кжото и да е! Само тапаците обицхат схоколат! Схтото са путеожци! Не разбира, тоа свят и за тжа пиа само жотка! и тия физиономики са мноо тапи сасхто! Нема ли несхто по супер яко тука бе!
Аз пък хич не обичам лешници и каквото и да било което ги съдържа..иначе шоколад обожавам..особено Милка със сметановия крем и тоя с ягодовия..мммммммммммм![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
nau4i se da pi6e6 i posle 6te vidim koi e tapak.debi kretenaПървоначално написано от hater