- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли шоколад с лешници?
i edin marmot ..........obojavam shokolad
samo 4e liubimi sa mi na Lind bobnkite ...( nai ve4e lindor
)
И едно Гал седи и си мисли за шоколад...Бонбони Фигаро с лешници, шоколадче Милка с ягода, аерошоколад, течен шоколад, бял шоколад....
![]()
Ох дояде ми се шоколад......![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
mnogo obichammmmmmmmmmmmmmmm![]()
МРАЗЯ ЛЕШНИЦИТЕСЪЩО ТАКА И ШОКОЛАД С ЛЕШНИК
![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
Уфффф и на мене ми се яде шоколад и тъкмо има ама по късно ше го ям за десертттттПървоначално написано от Гал
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
mm napravo go obojavam...po princip umiram za 6okolad!!!a lubiqt mi e na lindt...ili bql 6okolad-ooo napravo 6te se raztopqqq
![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
obi4am mnogo 6okolad, no predpo4itam da e bes le6nici![]()
mnogo obicam![]()
Скъпи приятели аз лично обожавам шоколадец.Бил тои с лешняци или не.Обичам стафидки,карамелчета,пухка ви играчки,сладки с глазура и наи вече вас,защото чувствам че сте като мен,няк ви чувствам близки ако мога така да се изразя."Баклава,семафор и люцерна весело е в наща ферма!"
Благодаря за чудесната темаЧ!!!!!!!!!!
ЗдрастИ!Аз сум Йото на 15 години от Ихтиман и слушам супер як метал! искам да кажа че супер мноо мраза щоколад шото всички му се кефат! Мисля че не моа да разбера схто сички тряа да харесват ено и сащто! Супер тапо е и е супер комерс и супер мноо не ме кефи! Чао и поздраж на феновете на брутал метала и сафър еитч!!
obi4am vsqkakyv 6okolad... to4no sega daje si hapvah edin bonbon merci sys sitni4ki le6nici
*ThE~WorLd~Is~MinE*
I LOVE shokolad s leshnici
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ти шегуваш ли се ве човече! Аз Обожавам шоколад с лешници и изобщо какъвто и да е шоколад...Ако има надяждане със шоколад ще го спечеля със сигурност!!! ВиВа шОкОлАдА!!!
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Правилнооо ШОКОЛАДА RULZ !!!!!![]()
![]()
![]()
С лешници, без лешници все си е супер :P
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
В момента хапвам такова !!!
А вие момичета по-полека с тоя шоколад да не извиете "красни" снаги!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Az mnogo 0bi4am Milka M-Joy s le6nici ! 0ba4e m0qta nai-d0bra friendka e alergi4na! /tyi 4e ima i h0ra k0it0 ne 0bi4at ...
Mmm da.6okolad s le6nici.Mnogo mnogo mnogo go obi4am.sa mi se preqde,a v ka6ti nqma![]()
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
i az se kefa....
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
I az obi4am 6okolad s le6nici,no se kefq i na takav sas smetana i biskvita naprimer..Po4ti nqma 6okoladi,koito da ne obi4am kato se zamislq...ne haresvam nqkoi sas stafidi ili nqkakvi plodove...
![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!