- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- със или без лентичка?
искам да попитам момчетата как биха предпочели да е момичето,с лентичка на триъгълника ли или без нищо,като бебешко дупе.а момичета повечето де как сте отдолу?без нищо с лентичка или ....?![]()
Малко разнообразие няма да навреди-така че е добре да се сменят всякакви прически![]()
гола глава ме кефи най много SKIN HEADS, е ма не женската тиква![]()
i az maham vshki kosmi
Отдолу няма никой ...
emi razbira se 4e kato bebe5ko dupe
vsi4ko maham![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Chisto golo!
Bravo, one_touch!![]()
Az po princip predpochitam bez nishtoi no i na nqkakva pricheska sym navim.Raznoobrazie e!!!
стига си флуудилПървоначално написано от Mortal
има няма 2 поста и ти пускаш някое тъпо мнение
![]()
и аз махам всичко
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
moita jena e kato bebeshko dupe
: AMG Corporation
::
vsichko maham![]()
Hm i az maham vsi4ko za6otto mi e po lesno...ina4e misle 4e edna tanka l4erti4ka izglejda po-dobre
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
ve mahaite si4ko we.pak ko 6tete si napravete i koledna ukrasa
bez lenti4ki ....
golichko po sladko stoi mene po me kefi![]()
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
Az sam "bebe6ko dupe"xaxaxaxaxaxax
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
По принцип по добре е да няма нищо, но всяко едно момиче си преценява
Инак мойто слънце (както вече някой се изказаха)бебешко дупенце
![]()
Бебешко дупе)
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!