- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Интернет Любов - сМяяяяХ
Елитната ни родна фолкаджийка Цветелина еднолично е успяла да напише лирики, които ме свалиха под бюрото от смях. Просто няма как да не споделя с вас подобен връх на простотията. Прочее ако смятате да я ебавате по чата, никът й е sk8_baby.
Интернет Любов
текст: Цветелина
Пак сме в чата ти аз,
чатим вече трети час.
Сладки думи пишеш пак,
ще се влюбя, няма как.
Как се смееш, не зная...
Как целуваш, незная...
Докога ще гадая
ти кажи !
Страшен си във чата,
разбираш ги нещата,
чатиш ми в душата
и нямам покой.
Искам да те видя,
на живо да те видя,
да не се окажеш
измислен герой.
Твоя пикчър, твоя ник -
всичко в теб е много шик.
Но защо ли всеки ден
ти отказваш среща с мен.
Emiiiii ... az za poreden pyt shte kaja vseki lud s nomera si...hahaha tva shte stane golqm hit bas dyrja...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
hahahahaha JuS7 n0 c0MeN7!!!!
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
XAhaxhXHAhaxhxahxAHAXHhxahxahaxhxahhxahxaHxahxhahx ahxa
тва рулира,....
![]()
..But why?...
e 6to mene taia pesen stra6no mnogo me kefi![]()
![]()
![]()
![]()
dokato ima takiva hora 6te ima i takiva pesni!Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Samo takiva izvodi moga da si napravq sled pro4etenoto.Izglejda ve4e nebezizvestnata Tzvetelina ima nqkoi dosta seriozni razminavaniq ,a na vsi4koto otgore nqma dori talant ,za da pi6e raboti ot toq sort.![]()
xxaxaxaxaxaxa daПървоначално написано от slun4ice
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
HAHAHAHAHAHA!TVA ME RAZBI.10X 4E GO NAPISA![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Поне има рима![]()
e kvo saПървоначално написано от slun4ice
p.s ebati diskrimanicaiata,slu6a6 li 4alga si aut,slu6a6 li tehno ne si![]()
Mili4ka ne e diskriminacia! Niamah ni6to lo6o v predvid.Samo maitap be6e. I az poniakoga sly6am takiva pesni(kogato mi e mu4no za bg naprimer)!Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
6to li ne se iznendavamПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
hahaha ima rima kato nqkoi typ rap ... qko prostotiq Primer:Първоначално написано от Bloody_Tear
Сладки думи пишеш пак,
ще се влюбя, няма как.
Shte hapna bobec s cherpak
i kenefa 6te zadrystq pak
P.S. Oba4e ako nqma takiva individi kato taq Cvetelina,6tqhte li da se smeete tolkova mn??? Za tova neka gi podkrepim do prodyljavat da ni razveselqvat
hahahah
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Еми то само за теб говори тва, че ти харесва тая песен. Аз честно казано не мога да си представя колко тъп и ограничен трябва да си, за да ти харесва тая музика ... Или айде не тая музика, обаче специално тая песен ... направо нямам думи ...Първоначално написано от "Eliiiiiiiiii sexsito
Всеки слуша това, което на него му харесва... Какво те интересува дискримнация ли е не е ли ... Щом т'ва те кефи .. слушай си го ...Първоначално написано от "Eliiiiiiiiii sexsito
Peace \/
emi to si pi6e- CvetelinaПървоначално написано от Baccara
pfhahahaha texta e prosto 6emeten
tolkova visko intelktualen i bezkraino iz4erpatelen i to4en...prosto se 4udq kak 4algarski mozyk moje da rodi ne6to tolkova veliko i vyzhititelno
tova e novata mi l7bima pesen! prosto e....wunderbar!
btw ne bqh 4uvala za duma pik4yr...
Give me your best shot motherfucker!
hahahaha kolko e glupav toia text))))
XAXAxAXAxaX,BRAVO we taq e mn umna... XAXAXAxAXA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Уау колко гениална песенВеднага си я свалям.Това ми е новата най-любима песен
![]()
ЕЛИИИИИ СЕКСИТО НАПЪЛНО СИ ПРАВА-КАТО СЛУШАШ ЧАЛГА НЕ СИ ПОО ДОЛУ ОТ ДРУГИТЕ СЪГЛАСНА СЪМПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
чатиш ми в душата
и нямам покой.
Mislia 4e tva e super iako MUAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Cveti , Cveti .... koi li masloto 6e ti sveti!!!
Ghahahjhjhahah ama 4e lekota e tva momi4eee![]()
![]()
6te po4ina prosto!!Oba4e nai-mnogo me tovari nickut i-sk8_baby
..napravo 6te vzema da se otkaja da djitkam..ujas!^efas^^,dai da protestirame hahahh!
Е моля ви са песента е страшна ... текста 6+Тая песен наистина е тъпа ама по-скоро ми е супер забавна с простотията си... ! Днес като сменях каналите се натъкнах на клипа...заслужава си да го гледате и да се посмеете
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.