.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ей за жените е по яко!Ама вижте ся аз винаги съм твърдяла че ние сме по силния пол както емоционално така и психически е физически са мъжете ама какво е мъжа за жената-банка с вибратор а напоследък жената преоспява въе все повече бизнес свери и пък разнообразието на вибратори е огромно тъй че ние сме по силния пол.Пък и жените били ощетен пол да бе да.Все пак ако видите две момичета да се прегрищат-държат за ръка-да се целунат няма да ви направи впечатление но ако видите две момчета?Ако видите момиче в мъжки дрехи никво впечатление но ако видете момче в женски?Ако видите момиче да избира дрехи на гаджето си нищо но ако видите момче е сега кажете кой е ощетения пол!

Цитирай Първоначално написано от mira_
    момичета, я се стегнете!Как можахте дори за секунда да си помислите, че НИЕ сме слабия пол!Жените са силния пол и това е доказано!САМО НЯКОЙ ДА ПОСМЕЕ ДА ПРОТИВОРЕЧИ НА МНЕНИЕТО МИ, ЩЕ РАЗВИЯ КИЛОМЕТРИЧНА ТЕМА, В КОЯТО МНОГОКРАТНО ЩЕ ВИ ДОКАЖА, ЧЕ ЖЕНИТЕ СА ПО-СИЛНИЯ ПОЛ!
    Davai razviq q az lichno shte se zaema da q oborq .Shto se otnasq za rabotitekoi za za myjete i za jenite i dvete mi haresaha samo che za myjete poveche me razsmq!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Anonimno
    Davai razviq q az lichno shte se zaema da q oborq
    ..и аз.

i az mislq che jenite sa silniq pol a ne myjete a tiq dvete mn me kefqt....

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    i 2-te sa qki
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

I V KRAINA SMETKA VSEKI DA SI ZNAE MQSTOTO JENITE SA SI JENII TOLKOVA,MAJETE-MAJE I TOCHKA PO VAPROSA,VSEKI POL SI IMA SVOITE PLUSOVE I MINUSI,TAKA CHE NASLAJDAVAITE SE NA JIVOTA SI TAKAV,KAKVTO E!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fostenkata:)
    i az mislq che jenite sa silniq pol a ne myjete a tiq dvete mn me kefqt....
    Много мислите всички, а никакви доказателства. Ако мъжете ги мислите за "банкомат с вибратор" то доста жестоко се лъжете, малко мъже ще ви огаждат на всички прищевки.
    Слушам аргументите ви, че жените са по-силния пол. Аз ще започна с това, че мъж дори на 50 години може да се пласира, а на жена над 30 години ще и е доста трудно. Правете си изводите...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Аз ще започна с това, че мъж дори на 50 години може да се пласира, а на жена над 30 години ще и е доста трудно. Правете си изводите...
    Vednaga oprovergavam! V dne6no vreme pove4eto jeni na 40 sa si dosta zapazeni i izglejdat dobre! Primer: Maika mi e na 40 a muja i na 27!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    I V KRAINA SMETKA VSEKI DA SI ZNAE MQSTOTO JENITE SA SI JENII TOLKOVA,MAJETE-MAJE I TOCHKA PO VAPROSA,VSEKI POL SI IMA SVOITE PLUSOVE I MINUSI,TAKA CHE NASLAJDAVAITE SE NA JIVOTA SI TAKAV,KAKVTO E!!!!
    Аз съм съгласна!Колкото и да изброяваме предимства и недостатъци,все мъжете сиостават силния пол,а жените-нежния!На мен така си ми харесва повече даже!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А така признайте си го

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Allicia
    Колкото и да изброяваме предимства и недостатъци,все мъжете сиостават силния пол,а жените-нежния!На мен така си ми харесва повече даже!
    Губите позиции. Наистина в днешно време жените се поддържат много повече, имат на разположение козметичните и спортните центрове. Но ако една жена иска да се "запази" не би тръгнала да работи много стресова работа, изискваща много концентрация и пълно себеотдаване. Това пък значи, че е доста зависима от мъжа и отново влиза в омагьосания кръг на жените, които разчитат на външността си, която пък не е вечна.

Guest
    Vichki neshta napisani protv jenite.....BARKATE SICHKI JENI S BLONDINKITE! Povecheto neshta za zeti ot nqkvi vicove za blondinki i t.n.

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Samo da kaja 4e ne vsi4ki muje sa banki, shtoto ima muje koito se izdurjat na gurbovete na jenite si...

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    slun4ice - tova mi haresa a tva drugoto za jenite mn typo be
    : AMG Corporation ::

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    kakvo sporite jenite sa si jeni...myjete myje ednite ne mogat bez drugite i tova e ..kakvito i dovodi da kazvate az si mislq taka....i na men mi e dobre taka....i ne podkrepqm kraino feministkite misleniq....ili pyk ne tyrpq myje koito znaqt samo " Jeno kyde mi e salatata.....ili 6to ne si izprala dnes kvo pravi pak...." tva e to4ka

*ThE~WorLd~Is~MinE*

аааа и 2 са СУПЕР Обаче предпочитам да съм си жена. Няма да казвам, че жената е по-силния пол или нещо такова.. обаче все пак да си жена има цели 50+ , а да си мъж 30+ хаха

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Mnogo 0t ne6tata m0je da vajat i za jenskiq p0l! Maika mi primern0 razbira 0t k0li , az igraq na NFSU2 i gledam filmi s k0li i Kameryn Dias. Az moga da 0tvarqm burkan! Jenite m0gat da si 0stanat sys sy6tata familiq kat0 se 0myjva6. Za 11-ak0 nqk0i ti zavijda na pl04kite i muskulite k0it0 si zaf0rmil 6t0 da ne te zqpa? 17 - St0i4k0f,Vasil Naiden0v, Berbat0v , Sime0n Saksk0burg0tski , Vasil Levski . Za jenite - Lili Ivan0va, Balkanska , St0qnka mutaf0va i ne m0ga da se setq za tfa hubav0 ! Ima i mn drugi k0it0 se 0tnasqt za jenite !Tyi 4e ne sam syglasna!

Vednaga oprovergavam! V dne6no vreme pove4eto jeni na 40 sa si dosta zapazeni i izglejdat dobre! Primer: Maika mi e na 40 a muja i na 27!
    ima izklu4eniq hahahahah
    ball till i fall

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    abre myjete sme po oshteteni kvo da kaja ;}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Като сме почнали по темата....

Какво струва женското щастие???

Не е хич трудно да направиш една жена щастлива!

Трябва само да си добър:

1) Приятел

2) Другар

3) Любовник

4) Брат

5) Баща

6) Учител

7) Възпитател

Майстор готвач

9) Механик

10) Водопроводчик

11) Дизайнер на интериори

12) Модист

13) Електротехник

14) Сексолог

15) Гинеколог

16) Психолог

17) Психиатър

1 Терапевт

19) Остроумен

20) Симпатичен

21) Атлетичен

22) Нежен

23) Внимателен

24) Кавалер

25) Интелигентен

26) С богато въображение

27) Съзидателен

2 Благ

29) Силен

30) Разбиращ

31) Толерантен

32) Благоразумен

33) Амбициозен

34) Даровит

35) Смел

36) Решителен

37) Заслужаващ доверие

3 Съобразителен

39) Страстен

40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН.

Същевременно не бива да се забравя, че е задължително:

1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея.
    2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата,
    3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави...

Особено е важно да:

Не се забравят рождените дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриентките балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рождените дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка.

За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери!

Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".
    __________________________________________________ _____________________________

Какво струва мъжкото ни щастие?!

НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО ЩАСТИЕ

На мъжа му трябват единствено :

1) СЕКС
    2) ХРАНА

Ей, жени, хайде сега кажете, дали не ви излизаме почти гратис?!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Baccara , направо ме разби... Тва беше много вярно... Странно как йените постоянно сами си усложняват живота.

А за това кой е силен пол и кой слаб е мнооого трудно да се определи. Има и ссилни жени, и слаби мъже, и обратното. Като цяло мъжете са по- силни физически, но жените ,макар и по- емиционални, са много по- издръжливи във стресови ситуации ( аз си мисля, че ако мъжете трябваше да раждат , светът щеше да загине)
    Не съм много наясно кой е по- набутан. От мъжа се очаква да е винаги силен и преуспял, от жената- да е красива и поддържана. А в крайна сметка не може всички да са такива, нали?
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Baccara , направо ме разби... Тва беше много вярно... Странно как йените постоянно сами си усложняват живота.

А за това кой е силен пол и кой слаб е мнооого трудно да се определи. Има и ссилни жени, и слаби мъже, и обратното. Като цяло мъжете са по- силни физически, но жените ,макар и по- емиционални, са много по- издръжливи във стресови ситуации ( аз си мисля, че ако мъжете трябваше да раждат , светът щеше да загине)
    Не съм много наясно кой е по- набутан. От мъжа се очаква да е винаги силен и преуспял, от жената- да е красива и поддържана. А в крайна сметка не може всички да са такива, нали?
    Според мен тези спорове за мъжете и жените са си чиста кръчмарска история. Основната разлика е, че мъжете са рационални, а жените емоционални.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си