- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- pomognete mi..
abe skoro ne sam puskala tema,ama sega mi se nalaga da pusna edna.. zna4i imam rozovo qke.. ot 6u6lqk e.. nakratko rozova 6uba ot Terranova.. taaaaaa kato sam bila nqkude navan.. sam q izcapala,ama .. s ne6to blajno.. ima ne6to kato leke.. stoi kato namokreno.. malko tapo vi go obqsnih,ama..ta bihte li mi kazali kak se mahat takiva leketa ?!
10x predvaritelno {}{}
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
poprincip "venish" 4isti vsi4ko...samo ne znam dali stava za takava materiq...ina4e 100% izpira vsqkakvi petna...nai-dobre pitai v magazin za preparati dali shte stane..ako ne pitai za nehsto drugo...
a nekFi doma6ni ili babini recepti nqma li.. 4e da se probvam tazi ve4er,ako ne stane da hoda do nqkoi magazin ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Бабина рецепта- намажи лекето с кисело мляко и след няколко часа го изпери. Не знам дали става за мазни петна, но нищо не ти пречи да опиташ.
abe babini recepti ne znam ama nai dobre probvai s vanish,qko 4isti....znam,nali sam prasence i....ot opit
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Пробвай с кисело мляко върху ликето после го натопи в лиген с вениш(трябва да си купиш както виждам)и го изплакни после може да стане.
ami pitai maika si![]()
mi po princip mazno petno se maje sus sol
izreji go s nojicata ;_)
: AMG Corporation
::
da naistina probvai s venish sloji dosta obilno na petnoto iz4akai 10-15min i go izperi vuv doreshta voda s prah i pak sipi venish tam garanciq 4e shte izblednee ne sum soglasna za spirta zashtoto tam moje qketo da si promeni cveta tova go probvai az minalata godina imah takova petno na polata i napravih taka a to se izpra taka 4e spoko i tvoeto shte stane uspeh
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
Леле как мразя розово...![]()
![]()
hah i az imam takova hahahahhaha mi soda sol kiselo mlqko nz izmislqm siПървоначално написано от miloto_girl-4e
edit: aa ne moito qke ne e 6uba![]()
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
mi ta nasoli go qko i posle izmii petnoto![]()
Probvai venish
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
probvai s talk . Slaga6 pove4e talk varhu Spote i 4aka6 nqkolko 4asa sled tva vijda6 rezultata
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Вениш-сапун рлзз![]()