- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Samo zadrustenqcite bez work li se lutat v Net prostranstvot
Искаш да кажеш че баща ми е задръстеняк и е безработен ли а??? Тва ли искаш да каеш ма путка майна![]()
![]()
Tova e edna ot super tupite temi!
Zadrusten e toia deto ia e postnal. Drugo kvo da kaja- ima razli4ni hora
i slava bogu 4e ima razli4ni ot teb 6toto ina4e neznam... si4ki 6tiahme da sme zadrusteni?!![]()
Hora ,koito v momenta sa free otvsqkude
: AMG Corporation
::
Mi kfo az sam pristrasten kam 4ata :P edin den bez 4at i izpadam v abstinenciq ... i kfo tfa prai li me zadrysten??A i nqkoi hora si imat pri4ini i mnogo logi4ni obqsneniq...6te se dam za primer....az sam v 4ujda darjava ot 7 meseca u4a ezika ot 3 meseca nqmam po4ti nikavi priteli vse o6te za6toto prosto ne govora dobre ezika....kakvo mi ostava na men osven da vlizam v neta? Na si4kot otgore posvai se na moe mqsto ako si4kite ti priateli sa na 3000km ot tebe.....nqma li da iska6 da 4ati6 s tqh i da si govori6 s tqh ili 6e si kaje6 "Az ne sam zadrystenqk nqma da vlizam v neta" emi ako taka misli6 jiv i zdrav .... na men li4no ne mi dreme koi kakvo 6te kaje az si znam polojenieto i mnogo dobre znam kakvo prava![]()
:P
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Emi az te podkrepiam otvsiakude!Първоначално написано от Momchence
Az sum tyka ot malko pove4e ot 2 godini ama v toia grad ot niakoilko meseca i mi e dosta trydno da si nameria priateli. Ne znam oba4e na mene horata ot toia forum mi se vijdat mnogo po svestni i gotini ot tyka6nite tiin4eta! Teia ot moia grad sa syper ograni4eni i zadrusteni i predpo4itam da visia pred PC-to otkolkoto da izlizam s tiah.
![]()
Hora ,koito v momenta sa free otvsqkude![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!