sujaliavam ako ima podobni temi poglednah ot gore ot gore i ne vidiah
na put sum da se zahvana s edin na 25 az sum na 16 i sum detstvena i toi mai si misli 4e ne sum znam che shte ima momenti v koito shte iskam da go n apravia primerno kogato se celuvame oba4e oshte mislia 4e ne sum gotova a toi imam 4ustvoto 4e si misli 4e shte me vkara v legloto ot raz neznam mnogo mi haresva strahoten 4ovek e no mislite li 4e shte me ostavi ako mu ootkaja ili da iz4akam oshte malko i ako toi me 4aka niakolko meseca da mu se dam li? daje ve4e se 4udia ot takava vruzka s po goliam ot men dali moje da stane neshto. edin put se hvanah s edin na 27 i toi na vtoria den iskashe da me vkara v legloto i az go razkarah zashtoto ne iskah toi da me zareje. A mejdu drugoto tova e goliam risk da sum s nego zashtoto nashte ako razberat shte me ubiat i az poneje jiveq v usa i zakona e takuf skapan 4e ako me hvanat s nqkoi nad 18 shte go vkarat v zatvora nezavisimo dali az daje i roditelite mi sa suglasni. Ta mislia 4e ako toi vzima riska da e s men ne mu e samo za sex a naistina me haresva. hah mnogo sorry ako sum napisala prekaleno mnogo ama mi kajete vie kakvo mislite koe e pravilnoto ????