- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сключени вежди
Momi4eta,imate li ne6to protiv mom4eta sus skliu4eni vejdi
da znam dali ima smisal da gi skuba
Скуби ги!!! Ама не да станат прекалено тънки.. само там дет се сключват!
az niamam ni6to protiv.Na niakoi mnogo im otiva! Primerno Collin Farell!!!![]()
ami po dobre da ne sa skliucheni no moje i da ti otiva de da znam...ako se pritesnqvash ot tova mojesh da gi mahnesh s pinseta ili s lentichka![]()
aa ne men ne mi pre4i daje naistina na nqkoi si im otiva taka
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
i az niamam nishto protiv
Не ми пречат изобщо, нормално е мъжете да имат косми, по ми прави впечатление, ако са изскубани.
Lud si ako gi oskube6...pri dosta mom4eta tova e 4ast ot 4ara im...
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
abe eiiiiiiiiiii ot koga mujete si skubat vejdite be
tva pa e egati geisktoo spored mene kvo ti puka nali si muj ..... vse pak kato kazva moq pritql istinskiq muj trqa d ae izkyrtak a ne nekfa macka tststs de da znam mnoo ste mi stranni
Първоначално написано от ^Green_Lady^
mi na mene su6to ne mi pre4i, i naistina ima mom4eta, na koito mnogo im otiva![]()
em ne e mn mn beauty obache..fse pak lichno prafo na izbor![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Ми наистина има момчета,на които им отива.Примерно познамам един,който е голям сладур(е,те не са му съвсем сключени,но са мнооого близо)
зависи дали ти отива.или те загрозняват.познавам мом4ета с такива и ги прави много 4аровни така 4е наи добре поискаи съвет от някои твои приятели![]()
На мен не ми харесва, но не знам как изглеждаш ти. Може пък да ти отива. За едно момиче като мен това не е голям проблем.
Ако не се харесваш ти, по-добре махни "сключеното". Ама само него, че да не заприличаш на гейче.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ami zavisi .. edno mom4e ot na6iq klas ima tolkova debeli vejdi .. 4e daje nqkoi momi4eta mu se prismivat ... a we ... zavisi kakvi vejdi)) ako ti sa takiva debeli .. po hubavo si gi opravi
daje po dore otida na kozmetik da se posyvetva6 s nego za6toto dan e obaka6 ne6to
![]()
![]()
na dosta mom4eta sa im sklu4eni,ako ti ima6 nujda gi maxni ako ne,ne go pravi![]()
ми по-яко е мом4ето да си маха веждите![]()
Замалко си помислих, че си имала впред друго нещо и щях да ти викам дали на мен викаш гейчеПървоначално написано от Bimper-ska
Иначе аз си ги скубя от около 2 години, но сега вече рядно защото не растат както преди. Аз бях по-зле и от момичетата...абсолютно всичко махах (то и сега де). Немога да си позволя да имам и най-малкото косъмче
Иначе едновеждите са ми гадни![]()
ако са малко сключени недей...може пък и това да е част от чара ти![]()
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*