- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MOLQ POMOGNETE OT4AQNA SAM
Zdraveite vsi4ki..Az sam na 17 god.Pravih sex januari mesec-bez predpazni sredstva.na 90% sam sigurna 4e v men ne e popadala sperma.trqbva da go otbeleja 4e go napravih 7 dni sled na4eloto na cikala mi,demek 3 dni predi tva mi be6e sprqlo.Sled tova imah 2 napalno normalni menstruacii s normalna konsistenciq i prodaljitelnost,posledvaha(az smqtam 4e sa stresovi situacii)problemi s horata s koito jiveq v edna staq v pansiona...star6ni karanici,qdove i tn.minaloto lqto bqh na ginekolog i toi mi otkri kistozni qi4nici(predpolagam po nasledstvo 6ot i maika mi e taka)4uvala sam 4e mogat da pri4inqt zakasnenie na cikala(kistite de) ta sq mi zakasnqva super mnoo i po4na da me hva6ta strah,vaprosa e 4e ne sam zabelqzala nikakvi promeni v sebesi nito gardite mi sa se promenili nito ni se gasi sutrin ne sam povra6tala ne izpitvam otpadnalost nito sanlivost...ne znam ve4e kvo da pravq nai dobrata mi priqtelka me posavetva da si napravq test no az vse o6te ne moga da povqrvam 4e moje da e stanalo ne6to...Vse pak ako sam bremenna sq bi trqbvalo da sam v 3-4 mesec i ne e vazmojno ni6to po tqloto mi da ne se e izmenilo..MOLQ DAITE SAVET,POMAGAITE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otivai i si kypyvai test,, ne go misli mnogoo
Каква бременност,като са минали 2 менструации бе,момиче?Закъснява ти от стрес,не се панирай.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
dam......ami spored men ne si bremena no ako se pritesnqva6 makar i da sa ti idvali mensroacii kakto i da e sledva6tiqt put si napravi test kato si v 9 mese4 a ako iska6 da si sigurna nai-dobre kogato rodi6![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Според мен не си бременна, но в край на сметка си направи тест за да си спокойна. Аз когато го направих за първи път ми закъсня с почти 3 седмициИ теста показа 2 чертички... ле ле ле големи ядове брах, но когато отидох на лекар ме обедиха, че не съм била бременна... Просто при някои жени стават значителни промени след разкъсването на химена и можеби и на теста това е повлияло или можеби теста не е бил като хората. Направи си тест, виж резултата, каквото и да покаже обаче се консултирай с личния си генеколог
![]()
Сигурна съм, че няма защо да се притесняваш. За забременяване няма зашо да се притесняваш. Ако толкова се притесняваш си направи един тест. Но според мен трябва да отидеш на лекар и то не от притеснение за евентуална бременност, а за някакво заболяване.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И според мен е от стреса.Няма как да си бременна, при положение, че имаш цикъл.