- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- poglednato ot drug ugal
Естествено - да. Но не и толкова...животоподдържащо.Първоначално написано от `Death`Whore``
Защо? Защото може би за 7 дена не е почувствала човека толкова близък, че да желае да достигне до такава интимност. С приятеля ми правихме секс още съвсем в началото, но ние се познавахме много преди това, аз вече бях влюбена и той още тогава беше най-близкият ми човек. Има хора, които реално се опознават в процеса на връзката. Не всяка жена се чувства комфортно да бъде толкова физически близка с човек, който може би я привлича, но не познава достатъчно. Освен това за много жени/момичета сексът означава обвързване. Страхуваме се да не би за "партньора" да не е баш така.
И, моля ви се, не изкарвайте секса толкова наложителен. Нито на някой мъж, нито на някоя жена ще им стане нещо ако известно време изкарат без секс. На тоя свят има много други...приятни неща.
За мен сексът е най-голямата форма на интимност и без да съм сигурна, че съм влюбена и че този човек още дълго (това никога не се знае...но определно не бих могла да спя с някой, ако смятам, че повече няма да му видя очите) ще бъде част от живота ми, не бих могла да бъда физически интимна. Най-малкото от уважение към себе си и към тялото си.