- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, с какви предмети сте масторбирали досега?
e s tva
http://rack6.free.evro.net/qko/XXL/S...brator%201.gif
she ti e nai-dobre![]()
Тва мноо тънко веПървоначално написано от navits
![]()
ami aide da se izkaja pone az seriozno, s krastavica- po to4no be6e korni6on![]()
aa i predi vreme si imah edna plastmasova djadja.....
аз съм момче и искам да пробвам с гумена вагина да вида кво е![]()
Благодарим за 1вия сериозен отговор \Първоначално написано от mravkata_z
/
Дай малко инфо за пластмасовата джаджа, а и все пак дали ти е харесвало това нещо, и това да не забравиш да кажеш![]()
с джойстик за плейстейшън. Вибрира си, всичко... Е, малко е ръбест.Първоначално написано от mery15
Ебати идотската тема.
az puk si imam priqtel i vibrator no e sku4no samo s tqh za tova raznoobrazqvam s prusti sve6ti i predi s drujkata na edna stara 4etka za kosaa i s dezdorant
![]()
ne sam sigurna 4e trqbav6e da spodelqm 4e 6te me pomisliteza luda no....
![]()
Нищо ти няма, има жени дет са го правили с термоси ти за една четка се притесняваш. Напълно естествено и нормално е. Хубаво ли ти беше понеПървоначално написано от kami`
![]()
i az s dezodorant
http://www.travelizmo.com/archives/Nokia-7380.JPG
купи си тоя телефон чувам много удобен бил![]()
С дезодорант съм мастурбирала, но с един мъничък. Иначе боли.
па да не говорим че има маже дет го праят с вазглавнициПървоначално написано от IvanIvanov
![]()
Да, познаваме такъв налеПървоначално написано от APRILIA`RS
=D>
Пи.Ес. Ако има незадоволени възглавнички, нека ми пратят ЛС, гарантирана дискретност \/
![]()
ei az kato se setq i az sam masturbirala s malak desodorant....a ina4e onaq djadja e plastmasov,cilindri4en i dalag maketen noj- estestveno bej palnitelq i bez nojtetata!Първоначално написано от `Death`Whore`
- az sam dosta izobretatelna. Do sega ne sam vijdala drug takav cilindri4en noj.....
makar4e sled kato se nadu6ihme s korni6onite - mislq 4e sa po dobriq variant.![]()
a ina4e - da hubavo mi be6e, oba4e po nikav na4in ne moje da se sravnqva s majkiq original![]()
абе аз само се ебавах
то нема нищо ненормално в това щом момичетата го праят с врати,душове,краставици,те ефони и тем подобни
що па мажете да него праят с възглавнички![]()
И на мен ми беше гот с възглавничките, но разбира са не може да се сравнява с женския оригинал ... и това ако не е happy endПървоначално написано от mravkata_z
![]()
Само аз ли съм против мастурбацията?! В смисъл , не ми пречи някой да го прави , но аз не съм и не бих ...![]()
![]()
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
Никой и без тва не възнамерява да те кара на сила да го правиш, това е нещо много лично и сама си преценяваш дали имаш нужда от самозадоволяване. Аз и гаджето ми мастурбираме, когато сме далеч един от друг за повече от 1 месец. Човек като е свикнал веднъж на редовен полов живот му е криво като не го прави и вместо да отида на курва или да й изневеря, укротявам страстите с една ръчна, кво толкова ?Първоначално написано от nimfata
Има обаче нещо вярно, че не всяка умее да мастурбира, не може да си подсигури нужната нагласа, тук вече говорим за неспособност и това не бива да е причина да е "против" нещо от което на разбира и не може.
Издавам се , че съм пробвала и мога... въпроса е, че явно съм си задоволена и не съм стигала до там, дори и за 3 месеца отсъствие на момчето...![]()
Nice \Първоначално написано от nimfata
/
Шшшшт ...![]()
Сетих се че по едно време имаше същата тема само че за момче с прахусмукачка дето пробвало...що не пробваш и ти ?![]()
Celi se v lunata za6toto dori i da ne uCeli6 pak 6te si sred zvezdite!
За кой "ти" става дума ? Уточнявай се , това е форум, не мирк ... !!!![]()
За възглавниците - един пич пробвал с възглавница, обаче се увлякъл и оная му работа страшно се протрила...И после срам-несрам на чичо Доктор.![]()
Ами явно не си е сложил презерватив, кофти тръпка наистинаПървоначално написано от Genocide Lolita
![]()
В магданоза е бъдещето.