- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, с какви предмети сте масторбирали досега?
...pod dusha s prasti![]()
Да ОбИчАш Е Не Да ЗаБрАвЯш, А Да ПрОщАвАш. Не Да СлУшАш, А Да РаЗбИрАш. Не Да ГлЕдАш, А Да ЧуВсТвАш. Не Да Си ТрЪгВаШ, А Да ОсТаВаШ
nimfata, syjalqvam che ne si me razbrala imah v predvid choveka pusnal temata... vse pak tova e forum ne irc, i otgovorih na vyprosa.....![]()
С на татко гаечения 42-ри номер ключ в гаража.Беше мн готино!
Хора,тая тема е на повече от година!Спрете да пишете !
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 8:13 pm
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
e kaf e problema da pi6em kat e na pove4e ot godina
ne6to nefanax misalta ti![]()
Sega kato se osvedomixte, dobre shte e da napravite i edna tema "Nai-ekzoti4noto i nestandartnoto mqsto na koeto ste srali".
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
tva poslednoto be6e super![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
abe vii gadjeta nqmate li si 4e sami shte se zadovolqvate ?!![]()
Прахосмукачка!!!!![]()
mene gadjeto do sq ne me e ostavqlo da pribqgvam kam samozadovolqvane spravq se mnogo dobre![]()
![]()
![]()
Човек не може винаги да бъде до гаджето си ,когато му/ и се прииска и трябва да се оправя сам \Първоначално написано от Анонимко
/
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Аз се самозадоволявам с чучура на душа.Всмисъл със струята,коато пускам отдолу, а не през слушалката.Клякаш пред струята,разкрачваш се и се наглася6 така че водата да стимулира клитора ти.Трябва да си регулираш силата на струята така че удоволствието да е най-голямо.Ако междувременно си завреш и 2 самобръсна4ки(не с нож4етата навърте) чувството ще те разтърси.Гаратнирам оргазъм.Аз един път мастурбирах с 6 молива.Мисля че тогава се отворих защото тече кръв.
Booooooojeeee ! Dokude stigna toq svqt ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
shto ne probvash da si navresh cqlata ruka a ?
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Пробвай със вибратор!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Гаджето ми е споделяло, че е опитвала с: Пръстче (да бръкне), топка за тенис (каза, че било доста приятно). С друго не ми е казвала![]()
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
Жена ти е доста разхлабена, щом топка за тенис влиза в нея...и бтв, как я е извадила?
Явно не съм се изразил правилно, с топката само си е търкала, не я е вкарвалаПървоначално написано от `Death`Whore`
. Пробвай и ти, може да е хубаво
![]()
И моля те, не казвай каква е приятелката ми и каква не, аз не говоря за твоя.![]()
![]()
Надявам се да се разбрахме
![]()
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
am s dezodorant sam opitvala i opredeleno mi haresva.....sq iskam da si kupq vibrator,ama da vidim,ako se nameri nqkoi batko d mi vyrshi taq rabota,moje i da spestq 150 kinta![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Извинявай, понякога съм цепната в устата.![]()
dezodorant--->mn e gladyk i studen t.e ne mi haresa
korni6on ---> mn qko ama pak trqa go zatoplq predi tfa v rycete si ili na voda 4e e adski gadno nqkyf leden
s dryjkata na 4etkata mi----> no comment zagorqla raota be6e togaa
s banan----> be6e zaradi edin bas s gajeto mi i posle trqa6e toi da mi pyha banan i az posle da go izqm... idiotizmi kolko 6te6
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Maleee tva s banana akoe vqrno ste eb**ti ludite hahaha izkefihte me maksimalno =D> =D> =D>![]()
![]()
a neee tva s banana... bravo na vas :P xaxxaxa luda rabota .....ma to nali lud umora nqmaПървоначално написано от Tekitha
davaite taka i ne vqrvam sexa nqkoga da vi omryzne =D>
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Това с Банана е добро ... ще го пробваме някой път![]()
Аз кат малък (8ми класс някде) на село направих дупка на една голяма плюшена играчка - пинко ма беше... и с презерватив... за първи път тогава си сложих... яко беше...
хахаха въпроса е за момичета, ама браво =D>Първоначално написано от az_i_ko_we
![]()
![]()
![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!