.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

:)

...pod dusha s prasti
    Да ОбИчАш Е Не Да ЗаБрАвЯш, А Да ПрОщАвАш. Не Да СлУшАш, А Да РаЗбИрАш. Не Да ГлЕдАш, А Да ЧуВсТвАш. Не Да Си ТрЪгВаШ, А Да ОсТаВаШ

Guest
    nimfata, syjalqvam che ne si me razbrala imah v predvid choveka pusnal temata... vse pak tova e forum ne irc, i otgovorih na vyprosa.....

Guest
    С на татко гаечения 42-ри номер ключ в гаража.Беше мн готино!

Хора,тая тема е на повече от година!Спрете да пишете !
    Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 8:13 pm
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    e kaf e problema da pi6em kat e na pove4e ot godina
    ne6to nefanax misalta ti

Guest
    Sega kato se osvedomixte, dobre shte e da napravite i edna tema "Nai-ekzoti4noto i nestandartnoto mqsto na koeto ste srali".

Супер фен
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    tva poslednoto be6e super
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    abe vii gadjeta nqmate li si 4e sami shte se zadovolqvate ?!

Guest
    Прахосмукачка!!!!

Guest
    mene gadjeto do sq ne me e ostavqlo da pribqgvam kam samozadovolqvane spravq se mnogo dobre

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe vii gadjeta nqmate li si 4e sami shte se zadovolqvate ?!
    Човек не може винаги да бъде до гаджето си ,когато му/ и се прииска и трябва да се оправя сам \/
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Guest
    Аз се самозадоволявам с чучура на душа.Всмисъл със струята,коато пускам отдолу, а не през слушалката.Клякаш пред струята,разкрачваш се и се наглася6 така че водата да стимулира клитора ти.Трябва да си регулираш силата на струята така че удоволствието да е най-голямо.Ако междувременно си завреш и 2 самобръсна4ки(не с нож4етата навърте ) чувството ще те разтърси.Гаратнирам оргазъм.Аз един път мастурбирах с 6 молива.Мисля че тогава се отворих защото тече кръв.

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз се самозадоволявам с чучура на душа.Всмисъл със струята,коато пускам отдолу, а не през слушалката.Клякаш пред струята,разкрачваш се и се наглася6 така че водата да стимулира клитора ти.Трябва да си регулираш силата на струята така че удоволствието да е най-голямо.Ако междувременно си завреш и 2 самобръсна4ки(не с нож4етата навърте ) чувството ще те разтърси.Гаратнирам оргазъм.Аз един път мастурбирах с 6 молива.Мисля че тогава се отворих защото тече кръв.
    Booooooojeeee ! Dokude stigna toq svqt ...
    shto ne probvash da si navresh cqlata ruka a ?
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Пробвай със вибратор!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Гаджето ми е споделяло, че е опитвала с: Пръстче (да бръкне), топка за тенис (каза, че било доста приятно). С друго не ми е казвала
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Мега фен
    Жена ти е доста разхлабена, щом топка за тенис влиза в нея...и бтв, как я е извадила?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Жена ти е доста разхлабена, щом топка за тенис влиза в нея...и бтв, как я е извадила?
    Явно не съм се изразил правилно, с топката само си е търкала, не я е вкарвала . Пробвай и ти, може да е хубаво
    И моля те, не казвай каква е приятелката ми и каква не, аз не говоря за твоя.
    Надявам се да се разбрахме
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    am s dezodorant sam opitvala i opredeleno mi haresva.....sq iskam da si kupq vibrator,ama da vidim,ako se nameri nqkoi batko d mi vyrshi taq rabota,moje i da spestq 150 kinta
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Извинявай, понякога съм цепната в устата.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    dezodorant--->mn e gladyk i studen t.e ne mi haresa
    korni6on ---> mn qko ama pak trqa go zatoplq predi tfa v rycete si ili na voda 4e e adski gadno nqkyf leden
    s dryjkata na 4etkata mi----> no comment zagorqla raota be6e togaa
    s banan----> be6e zaradi edin bas s gajeto mi i posle trqa6e toi da mi pyha banan i az posle da go izqm... idiotizmi kolko 6te6
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Maleee tva s banana akoe vqrno ste eb**ti ludite hahaha izkefihte me maksimalno =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Tekitha
    dezodorant--->mn e gladyk i studen t.e ne mi haresa
    korni6on ---> mn qko ama pak trqa go zatoplq predi tfa v rycete si ili na voda 4e e adski gadno nqkyf leden
    s dryjkata na 4etkata mi----> no comment zagorqla raota be6e togaa
    s banan----> be6e zaradi edin bas s gajeto mi i posle trqa6e toi da mi pyha banan i az posle da go izqm... idiotizmi kolko 6te6
    a neee tva s banana... bravo na vas :P xaxxaxa luda rabota .....ma to nali lud umora nqma davaite taka i ne vqrvam sexa nqkoga da vi omryzne =D>
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Това с Банана е добро ... ще го пробваме някой път

az_i_ko_we
    Guest
    Аз кат малък (8ми класс някде) на село направих дупка на една голяма плюшена играчка - пинко ма беше... и с презерватив... за първи път тогава си сложих... яко беше...

Фен
    Град
    nearby
    Цитирай Първоначално написано от az_i_ko_we
    Аз кат малък (8ми класс някде) на село направих дупка на една голяма плюшена играчка - пинко ма беше... и с презерватив... за първи път тогава си сложих... яко беше...
    хахаха въпроса е за момичета, ама браво =D>
    Worship the BEST, We are NOT everywhere!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си