- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- EXISTENCE OF LOVE
любовта я няма никъде, защото никога не я е имало. ако мислите, че любовта съществува, значи сте много заблудени. нещо, което съществува може да се пипне, види и дори усети на вкус и мирис, а любовта не можеш да я усетиш по нито един от изброените начини, защото не съществува и не е съществувала.
айде да ва ви'им ся кво ш' кажете![]()
чакам реплики
![]()
ami za teb moge i da ne sa6testvuva,ama az poniakoga ia use6tam.neznam 6to![]()
![]()
Lubovta e majat koito obicham a toi moje da se pipne i da se pomirishe :P
Kaza kakvoto imashe da se kazva! S 2 race sum s teb (samo che zarazlichen majПървоначално написано от Aia
)
mi mn qsno 4e ne sa6testvuva.tq e prosto nqkvo 4ustvo ni6ty drugo bez koeto ne mojim.
to4no taka,Murderdoll!lubov=sux
Любовта е най-висшата степен на омразата
mdaaaaa tochno taka murderdoll i amy leeПървоначално написано от amy lee
i az sam saglasna,4e nqma.predi vqrvah,ama otdavna se obedih,4e sam gre6ila.tova koeto izpitvame kam blijnia ne e lubov,ami prosto fizi4esko i muralno privli4ane m/y dvama,prosto haresva6 ili mnogo haresva6 ili prosto se vmania4ava6,no tova ne e lubov
dokazano e,4e 4ovek moje da obi4a dryg 4ovek(taka nare4enata lubov m/y 2ta pola) nai-mnogo 2 godini i polovina posle taka nare4enata ''lubov'' se prevru6ta v navik i prosto po navik i poneje si sviknal s ''lubimia'' 4ovek i za tova si vtalpqva6,4e go obi4a6!
kakva lubov?ako ima6e lubov 6te6e da e ve4na,haresva6 nqkogo,posle sre6ta6 dryg i zabravq6 parvia,pravi6 gre6ki,no ako su6testvyva6e lubov-tq 6te6e da e edinstvenata!
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Nqma lubov pti4ence moe.Ima zabluda,samodovolstvo,stremej kam imotnost i cocialno vliqnie,no ne i lubov.Tate e prav 4e si s men zaradi mercedesa![]()
Abe tva si be6e v kraga na 6egata,no i az sam na mnenie 4e nqma lubov.Tva e nqkakva zabluda.Po-skoro ima stremej kam ne6to-bilo to pari,imotnost i tn.Ima sex,bilo to s nqkakvi "chustva" ili ne.Ima navik i privarzanost.no ne mislq 4e tva e "lubov"-ta.
Prosto ne vqrvam v taq dumi4ka.Ili po skoro si mislq 4e nqma lubov na na6eta vazrast,za po-natatak...neznam...ni6to ne moga da kaja...
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Съгласна съм с Traffic, относо "любовта" поне не мога да споря с него...
Не вярвам, че съсществува подобно нещо...
Ако трябва да дам някакво определение на това понятие "любов" мога сам ода кажа ... Любовта за мен е сексуална привързаност между двама души някакви хормони... Нищо повече!!!
Peace
Ne...istinska liubov nqma! Ama naistina nqma takova neshto. Qvno na nqkoi hora im haresva da jiveqt v zabluda, da vqrvat v neshto...i vqrvat v liubovta...ama neka si vqrvat shtom iskat. Az ne vqrvam i tfa si e! Nikoi nema uspee me ubedi v obratnoto.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Traffic колкото и сега да ми се ще да защитавам че любов няма,ще изневеря на себе си и ще кажа,че има!Е от личен опит не мога да съдя,но все пак според мен има и това,че някои хора казаха,че тя била за кратко(понякога може би).Е дори и да е така все пак я е имало,нали?Любов има и е тъпо(повечето хора го правят,вкл.и аз)да си внушаваш,че не съществува!![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Lubov ima.No prosto trqbva da q useti6,a za da q useti6 parvo trqbva da povqrva6 v neq.Tq e ne6to koeto nie gradim,tai 4e ako ne vqrvate to za vas nikoga nqma da sa6testvuva....
haha,smehotvorno...a dushata na chovek moje li da se useti i pomirishe?ne,no syshtestvuva...a zloto i dobroto moje li da se pipne ili dokosne?ne,no syshtestvuvat!v takyv sluchai zashto i lubovta da ne syshtestvuva???
МНого елементарно мислене, Трафик, ти и въздуха не можеш да пипнеш ама го има. А това, че не си намерил любовта не значи, че я няма. Аз не мисля, че съм се влюбвала някога, но въпреки това вярвам, че има любов и че всеки я намира през живота си.
![]()
А на всички анти- любовчии пожелавам наистина да я изпитат някой ден и да повярват в нея. Хората са мислели, че земята е плоска и небето е купол и никой не е можел да ги убеди в противното, докато не се уверили сами. Така ще стане и със всички нас, които не са обичали истински.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
syglasna sym s Aia liubovta e myja koito obi4a6...pyk i da e kratka kakvo imalo q e vse pak...i moje da se po4uvstva za6toto....mi ti prosto si q izpitva6 de da znam ama sym sigurna 4e q ima i kakvo kato minat 2 godini dori da q nqma predi tva si e bila tamnz taka si mislq az...silno vqrvam 4e q ima i ne iskam da si promenqm tova mnenie ....moje da ne sym mnogo realisti4na ama ne mi se jivee v nqkakyv napylno standarten i i izkustven svqt...ne sme ma6ini imame 4uvstva vliubvame se razdelqme se gre6im pro6tavame.... tova e jivota ....malko se razfilosofstvah
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
и за мене я няма...ся ше се цитирам от едно друго място..
любовта е по различна от сиччки други чувства нали? също като омразата..само те се открояват..
всичко останали увства могат да се опишат с думи...да знаеш какво изпитваш...можеш да направиш физиономии..пак да покажеш какво изпитваш...
а любовта никой не може да я опише..тя се изразява в две думички...
как сме сигурни че обичаме като няма критерии по които да сравняваме..
мисля че тва беше от мене..ако се сета ше промена мнението
![]()
..But why?...
Съгласна съм с госта!Първоначално написано от Анонимко
Пък и в крайна сметка ти си плод на ЛЮБОВТА между майка ти и баща ти (примерно)... нещо, от което има резултат съществува нали! Е, значи и любовта съществува
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
i az taka mislq...i vqrno e che liubovta moje da ne e edno vechno chuvstvo ot prikazkite no ponqkoga stavat sblusuci s neq...i shtom boli ot neshto koeto ne e omraza ili gnqv..Първоначално написано от pinK_Baby
Има, но не за всекиАз лично я открих и после
![]()
Ъ ъ повече любов неща
Има я, но ..
e tova 4e za teb q nqma ne zna4i 4e nie ostanalite...mislim taka!!Za men tq sashtestvuvaaaaa