- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo vijdash pyrvo kogato se sabudish ?
Pomnq do 6-ti klas spah s nqkolko me4etaПървоначално написано от Bolid1
![]()
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
GSM-a si, gledam kolko e 4asa za da znam dali da spinkam o6te ili da stana![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
xm.. nai 4esto vijdam 1vo monitora na kompa ili edno takova dryn46to ot polileq da visi... kato se obyrna na dr. strana vijdam stenata i edin sladyk meki4yk pliu6en zaek s kogoto zaspivam... :P![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Emi az sum 7-mi ama si mi e navikПървоначално написано от Momchence
kat bqh po malka spqh s gorila(tq e mn gramadna i za men nqashe mqsto na legloto) ama kakto i da e :P
Виждам гардероба...
9 от 10 мъже предпочитат жени с големи цици,10-ят-останалите 9...
Murderdoll qk profil ;} Kvo vijdam li ? mi dnes vidqh zemqta :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Гледам си спящата жена поне докато не ми писне да лежа... което се случва винаги преди тя да се събуди. Голяма поспалана..
~~~ How can I lead, how can I rule when I'm the king of the fools ~~~
4oveko ti na kolko si vikash ?Първоначално написано от KingOfTheFools
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Оглеждам си и си помислям колко е хубав света...После ставам,измивам се..правя си кафе и пускам компютъра и започвам да тормозя приятелите си с SMS-чета![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Виждам календара и посягам да взема GSM-a си или дистанционното. Помислям си... защо пак съм по диагонал или на обратно(т.е. главата ми е там, където по принцип трябва да са ми краката)![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
аз гледам първо GSM-а, за да видя колко е часа и да знам дали мога да се излежавам още
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
И аз така ! Обаче в последните няколко дни още като стана първото което виждаме слънцето което е много хубаво :PПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ами,аз като се събудя май първо виждам сърчицето,което ми подари приятелят ми за 14 февруари, на което пише"I Love You Desi" И като се замисля,май наистина всяка сутрин като отворя очи виждам него![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Стаята ми
Milata mi sestrichka kak si spinka sladko-sladko.
I az neznam veche ko vijdam![]()
Амииииии ако съм по гръб ( рядко се случва ) виждам тавана. Ако съм на ляво и на дясно виждам само снимки на гаджето ... Ако някой се наложи да ме събуди... виждам олигофренска физиономия![]()
Всяка сутрин когато си отворя очите виждам противната..мутра на ротвайлера ми който спи винаги при мен ,става преди мен и чака да си отворя очите...и веднага забива муцуна в моета!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Мобилният ми телефон,които звъни истерично и е готов на всяка цена да ме накара да стана от леглото!
Ужасно,нали?!![]()
mi stenata)
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Download Complete.![]()