.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Smenqne na nicka-vuzmojno li e?

vuzmojno li e bez da se registriram nanovo,prosto da si smenq nicka,kakto si smenqm avatarite,pitam za6toto v edin dryg forum na EGBG moje6e?????????
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi ne

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi mislq 4e ne moje i az iskam ama ....

ee....lo6o,tam moje6e,ama ne v nastroiki,mi ne6to moderatora ima6e ob6to,ama nz to4no
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    predi moje6e,ama mahnaha tazi fuknciq,za6toto stavalo golqmo
    oburkvane ... koeto si e malko vqrno spored men
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Не можеш да си смениш ника.Администратора може да пренесе данните на текущия ти ник върху друг ник.Поне в моя форум е така тук незнам как е

Той не умира!!!

a tyka ne pi6e dori koi e administratora i koi moderatora na forum4eto

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    a tyka ne pi6e dori koi e administratora i koi moderatora na forum4eto
    Naprotiv vlez vyv "vsichko teen nakup" i tam pod pyrvata tema pishe Administratori,Moderatori i kato natisnesh na edno ot dvete shte vidish koi e Administrator i Moderator

Ne
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    по принцип може, но за това админа просто тряа си влезе в общата конфигурация на форума и да сложи една чавка на "разрешени смени на потребителското име".

Click!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    i az iskah da go smenq na БъКсТаРч0 ама неможе
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

qsno...6e trqq da pratq edno LS na admina,4e tyka hem mojelo hem ne mojelo,posledno da ili ne?

ne!!!!

:::

Mai ne.
    *Az se registrirax na novo,za da ne me barkat s drugiq Fallen Angel

emi ne iskam da se regvam na novo,prosto iskah nicka mi da e na kirilica

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    qsno...6e trqq da pratq edno LS na admina,4e tyka hem mojelo hem ne mojelo,posledno da ili ne?
    казах, че ПО ПРИНЦИП може, но това зависи от админа дали ще разреши смяната. в моя форум е разрешена, но тука явно не е.

Click!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си