.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower

Последния път, когато плакахте и защо?

Кога беше последния път, когато плакахте и случайно помните ли каква беше причината? [/i]
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi posledniq put kogato plakah beshe minaliq mesec i mislq 4e beshe shtoto se skarahme s na-dobrata mi fr i mi beshe mn kofti ama sq se sdobrihme

Guest
    Последният път, когато плаках миналата година така да се каже ... на 31ви.
    Обещала съм, че тази година каквото и да стане няма повече нито сълза да пророня. Не си заслужава!

Супер фен
    Град
    Варна
    Последния път като плаках беше на Нова Година. Такъв рев му дръпнахме с приятелките....
    Тогава плаках от радост, че сме заедно, от мъка, защото след като завършим всяка ще си тръгне по нейния път и като нищо ще се изгубим из тъмните пътеки на живота една без друга...
    Плаках от радост, защото живота ме е дарил с най-невероятните приятели и ми беше много тъжно, че може би ще ги изгубя...
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хаха даже не помня... май плаках щото
    ме беше яд за едно момче...секи път си
    казвам че няма смисъл да рева за такива
    глупости и пак си рева ко да се прави...
    иначе по принцип не плача
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами аз последно плаках на 02.01.2005 и до колкото си спомням беше за много неща.Беше ми се насъбрало много.Но най-вече беше заяради семейството ми и момчето,което обичам
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Голям фен
    Град
    в леглото :-)
    аз уж не плача...ама преди ваканцията се разплаках ,защото се скарах с най-добрата ми приятелка!
    But since you been gone
    I can breathe for the first time
    I'm so movin' on, yeah yeah
    Thanks to you, now I get what I want
    Since you been gone

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    emi ... mom4e sym ... znam 4e e neobi4aino mom4e da pla4e.Prosto ve4e nikoga nqma da vidq edno momi4e s koeto imahme dylgotraina vryzka ;(
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Vchera, zashtoto strashno se skarah s nashite.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ami pomnq 4e plakax predi okolo mesec i ne6to zaradi edno mom4e, no za 6tastie nakraq vsi4ko si doide na mqstoto, happy end
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

oh mi snoshti shtoto s maika PAK se skarahme mnogo gadno

всъщност преди малко щях да заплача щото ми е супер гадно заради една приятелка.. мн държа на нея и ми е супер кофти че тя май за нищо ме няма.. Иначе попринцип не съм от ревливите, плача най-много ако се сетя за кученцето ми дето вече го няма

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    ti za tova li ? ne se pritesnqvai az s moita i do boi sam stigal ;P ( to po to4no tq se opitva da me bie ama nemoje da me hvane shtoto kato si zema kliu4ovete ... qketo i obuvkite .. fuzz ot nas ... s parite v joba i aaae na selo za 1 mesec ... posle kato se pribera se pobyrkva da mise izvinqva :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Беше на 31.12 .. дори нямаше точна причина да плача,беше ми много кофти,гадише ми се,размислих се за някой неща и просто не издържах ...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Obockah se!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    ami az placha zaradi spomenite s nai blizkiq mi chovek koito sa mn bolezneni i ujasno me naranqvat..dori ne pomnq koga e bilo posledno no veche moga da placha vse po rqdko i tva e gadno shtoto boli a sulzite ne idvat

Супер фен
    Град
    някъде...
    Ами преди една седмица.
    Причина не искам да кажа,всъщност бяха няколко.
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    ti za tova li ? ne se pritesnqvai az s moita i do boi sam stigal ;P ( to po to4no tq se opitva da me bie ama nemoje da me hvane shtoto kato si zema kliu4ovete ... qketo i obuvkite .. fuzz ot nas ... s parite v joba i aaae na selo za 1 mesec ... posle kato se pribera se pobyrkva da mise izvinqva :}
    da ve ama ti imash kude da idesh a az niamam osven da se skria pri grupa drogirani anarhisti koito kato vidiat momiche i im tekat ligite do ne zam si kude si....

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Последно плаках преди седмица защото се скарах с гаджето си.

Голям фен
    posledniqt pyt,kogato plakah be6e predi nqkolko dni. sestra mi skasa vsi4kite mi plakati . no posle si otmastih kato i nazah liubimite danki s 4erven aboq za kosa
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

az_
    Guest

-

be6e dneska i plakah za6toto mom4eto koeto haresvam ima gaje i samo me izpolzva, za6toto ne sum spala v nas ot meseci, za6toto vijdam maika si za po 10 min na den i po o6te hilqdi pri4ini nema gi kaam 4e 6te revna pak!

Голям фен
    Град
    nqkade do teb...
    Beshe dnes.
    A pri4inata e 4e ot nova godina sym s edno mom4e i toi e studen i si zamina,a na mene mi stana kofti(e ne plakah pred nego) i se setih za tiq dni kolko e bilo hubavo vsi4ko i...si porevah malko.
    Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Emiii posledno plakah na koleda..shtoto mi beshe mnoooooogo krivo i plakah zaradi mn neshta,zaradi nashte,zaradi tova 4e bqh dale4 ot 4oveka kogoto mn obicham i zashtoto ne mi v1rveshe v ni6to......i taka no mislq 4e se kompensira vsi4ko
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Голям фен
    Град
    sf

Koga plakah li?!

Posledniq put,kogato plakah be6e tazi ve4er,za6toto bqh mnogo 6tastliva ot fakta,4e mom4eto,koeto obi4am se pribra ot provintziqta!

Последният път, когато плаках беше на 26.12.2004г. , защото скъсахме с момчето, което обичам.. и плаках 6-7 часа без да се спра.. но на Нова Година станаха някой работи и това май няма да е края..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си