- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последния път, когато плакахте и защо?
последния път беше миналата седмица. нещо много ме изнервиха наще и то за глупости и по някакъв начин просто трябваше да се успокоя.
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
Не го бях правил много време, ама....... ей ся на защото...един СМС беше причина, но беше от щастие..![]()
Ami posledniq ne moga da se setq ama tiq dni be6e 6t0t0 edna priqtelka 0t klasa katastr0fira na 24 (po novinite go kazaha) i 06te e v k0ma i vy0b6te mn zle ! Zaradi neq plakah 6t0t0 m0je i da ne se 0pravi !
На Нова Година, не коментирам защо
Everything around you is HIP-HOP!!!
На Нова Година..
I'm different...
ami kato si napravia smetka dnes sme 6-ti.ne sum plakal samo na 3.
Na nova godina.Prekarax si go ujasno.To ne beshe za rev,a napravo za samoubiistvo.
au gorkata zvu4i dosta stra6no nadqvam se si4ko da se e opraviloПървоначално написано от The girl with rainbow eys
![]()
mi az posledno plakah dneska na obqd 6oto trqbva6e da izcedq edna glava luk i kuv rev mu padna![]()
ina4e...mai po koleda kato be6e poredniq skandal na maika mi
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Az plakah v4era ... zashtoto malko se bqh ot4aqla.. ama se opraviha ne6tata
Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better
ooooooo,tova e mnogo gadno. stiskam palci da se opravi!!!Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
No MaN, No CrY!!!
\m/
Baccara az ne mislq tyi! P0 sk0r0 na N0va G0dina pravi6 ravn0smetka na tfa k0et0 si napravil prez izminalata g0dina i za tfa ...
prava!
За последно плаках преди два дена защото най добрата ми приятелка живее в софия и трябваше да заминава и когато я изпращах такъв рев му дръпнах...
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
posledno plakah predi 2 4asa zardi hilqda ne6ta kojto mi se bqha nasabrali
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
az posledno plakah v4era ve4erta[dokato u4ih],6tot se setih za biv6oto mi gadge![]()
sno6ti plakah za edno mom4e,ne bqh plakala za mom4e mai ot lqtoto...i to za6toto ne6to mu stana ama i az neznam za6to,a ne dnes mi kaza i mi stana gadno![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
amI za6toto pritelkata mi be6e v Gurciq i q nqmashe do men i az togava palkah be6e mi mnogo mu4no za neq da ne buda s neq na vruh Nova GodiNa(((