- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Синдромът "Оранжеви обици",свобода или не...
xm dobre oba4e ne sys vsi4ko sym suglasna!
ne vsi4ki magazini sa izpystreni sus rozovo!ti si se izkazal taka,sqka6 na 4ovek mu e zabraneno da pazaruva novi drehi!
az koito kvoto i da pravi sum oble4ena ili v 4erno,ili v bqlo,ili v sinyo...
no misylta mi e 4e ima nqkoi naistina gadni exemplqri ot kluba"oranjevi obici",no ima i hora koito gledat da sa v krak s modata,no ne se durjat nadmenno!takuf 4ovek sym i az,kato se izkliuchi sega6nata moda na rozovoto...blqqqq ne go ponasqm toq cvqt!
taka che ne slagai vsi4ki pod takuf znamenatel!
na nqkoi mesta si se izrazil dosta brutalno!
hah da sse smeq li /... oranjevi obici ... rozovi prasetatva da ne e animacionen film ;P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
i ne moga da razbera kak na vsi4ki im haresva da nosqt edno i sa6to....v4era vidqh edna priatelka i tq kato si nakupila rozovi drehi......maaaaaa ujas!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Според мен сте прекалено лоши към тези и други подобни хора...Аз имам такива приятелки..И мога да ви кажа че под гримираната и наконтена външност се крият уплашени деца..Деца,които не знаят какво да направят за да бъдат харесани...Деца,които се страхуват да останат без приятели...и мислят че правейки се на силни и "модерни" (ако въобще можем да говорим за понятие мода у нас) ще бъдат по-желани...Аз също съм била една от тях..Е! Днес спокойно мога да кажа че съм намерила своето място,но не спирам контактите си с такива хора...защото колкото и да не ви се вярва те също могат да обичат..И под еднаквите "опаковки" се крият уникални и раними създания...Понякога си мисля,че хората ги мразят от завист..Та на кого не му се иска всички да се обръщат след него..Да бъде канен на всеки купон и да е заобиколен от ухажори..Защото дори еднакви повечето от тях имат пет пъти повече познанства от мен или теб...И най-важното...Защо въобще ги обсъждаме?...Щом ви се струват толкова елементарни и ограничени,защо си сте се събрали и злословите като хиени уловили лесна плячка?Защо си хабите времето и думите за да обсъждате някой,който не е тук за да се защити..Май ви се иска да сте като тях?
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
hahah qko zamisleno. az si imam moq moda kefq se na 4ernata muzika i basketbola oba4e ne se pravq na negur.Az im se radvam na tiq fe6an4eta .
Pak po hubu ot vsi4ki da sa 'shamari'.
ball till i fall
Ах, карате ме да ви отговарям сериозо. Сега пак ще се отплесна и ще отидат 30мин в писане. Както и да е. Дано да е за добра кауза. Та да почваме:
Модата като оръжие
След като така или иначе съществува, много по-добре е да я използваш в своя полза, вместо да я отричаш. С малки корекции на външния вид и можеш да постигнеш онзи дългоочаквам успех с покачването на така важния за всеки сваляч коефициент на забележимост. Не можеш да отречеш, че доброто познание на нещо, което оказва влияние върху животите на многото хора(a.k.a стадото) ти дава доста сериозна власт над тях. Доста по-добра идея, отколкото да стоиш обидено встрани, да гризеш гневно глухарчета и да се оплакваш на всички, че звукът на кавала и певицата ти звучали изкуствено.
Модата е прогрес
Ти, който плюеш толкова разпалено, също не си се изплъзнал от модата. Не го усещаш просто, защото не си в сегашното течение. Това което те кефи сега е било модерно преди 5,10 години. Ако се върнем назад, Айрън Мейдън са били точно толкова истерично модерни, колкото Бритни Спиърс сега. Времената се променят, заедно с тях о добрия масов вкус и след десетина години примерите ти за мода тук ще изглеждат толкова неуместни и старомодни, че то се губи и малкия си смисъл.
Модата е забавна
Това е точно онова нещо, което англичаните казват guilty pleasure - хем знаеш, че матрицата, Лимп Бизкит, Кънтър Страйка, чалгата, Шоуто на Слави или розовите блузки са неща обидни за интелекта ти, хем ти носят положителни емоции. Отпускат те. Карат те да се чувстваш добре. Добре по един такъв приятен, лековат гузен начин. Пък и да погледнем реално - да отричаш модните тендеции е се едно да отричаш бирата, футбола...
Модата не е лош продукт
Фактът че показват нещо по Фешън канала или МТV и после го виждаш на всяка втора витрина не означава, че въпросното нещо е неспасяем боклук.
Нека не слагаме знак за равенство между талантливия Роби Уилиамс и недоклатената Бритни само, защото са модерни поп идоли. Това, че всички харесват дадео проявление може да се дължи на факта, че въпросното проявление е задействало определен емоционален център у ужасно много хора. Което на мен ми звучи като ужасно точен прицел. А това, че същия този център в 60%о случаите кара определени хора да се качват на масите, по подвика на "Оппа" и да щракат с пръсти не е причина с лека ръка да зачеркнем останалите 40%. Никак не е лошо добрите неща да бъдат продаваеми, че иначе ще си останем само на "Оппа"-та и щракането с пръсти и сме съвсем за никаде.
Модата е секси
Хайде сега кажи ми, че късите поли, отворените бюстиета изобщо оскъдно облечените индивиди от женски пол, пораждат в теб отвръщениеНека бъдем честни, ако може.
Евала LunaTriCk!!!Шапка ти свалям!Един човек да каже нещо смислено!!!
if you be my baby...
Abe da vi kaja az sam na 14 g0dini i naistina v m0q klas ima d0sta takifa m0mi4eta ! Te qvn0 se 0bli4at taka i se dyrjat p0 edin i sy6ti na4in 6t0t0 si mislqt 4e tfa e mn qk0 i t.n. Qvn0 ne m0gat sami da si 0predelqt stila i li4n0stta i za tfa se dyrjat p0 t0q 6abl0nen na4in !
tochno taka naistina sa super tupi!Първоначално написано от Murderdoll
Tfa az sam go zabelqzal mnogo otdavna....i vinagi sam se dyrjal razli4no ot tezi hora i za tfa dosta golqma 4ast me cepeha i ne me priemaha dobre....az ne moga da sedq v takava kompaniq i da im slu6am vyzduharskite razgovori...prosto govorqt ne6ta koito vaob6te ne me interesuvat ili sam gi 4uval 100 predi tfa ili prosto po pytq na logikata moga da stigna do sy6tiq izvod za koito te govorqt cqlo mejdu4asie....moga da kaja 4e az vyrvq tvyrdo sre6tu teq hora....za men sa kompleksari v edno ili drugo otno6enie...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ако бях написал повече, щеше ли и нещо друго да свалишПървоначално написано от Тед:)
![]()
![]()
П.П. как ме е ударил хормона не е истина...
Значи има значение за каква мода говорим и за степента на пристрастяване към нея.Следването на тъй наречената мода сляпо без да се съобразяваме какво ни отива и какво не е проява на лош вкус.Има и такива случеи:едно момиче облякло къса розова поличка,сложило високите токове с който не може да ходи и не забелязва ли в огледалото,че е леко пълничка и точно това облекло не и върви.Или пък ужасното съчетаване на модерни цветове.Те може и да са хубави,но при такова съчетание е смешно.
Обаче да излезеш на улицата и да видиш 5 човека с почти същите дрехи като твойте.То и по магазините се продава едно и също.Влизам в един такъв магазин и отгоре до долу,всички стоки в пепел от рози:блузи,поли,потничета,ж илетки,якета.Е айде всички да се облечем по един и същ начин?
От друга страна не можеш да ходиш както преди 10 години нали?Първо се съмнявам на някой да му харесва старата мода и да се чувства комфортно като се разхожда по улиците.
Ето че идва варианта да следваш модата,но по твой вкус.Да носиш това което е модерно,но и ти отива и харесва.Да съчетаеш дрехите така,че да не си еднакъв с другите.
Мода е имало и винаги ще има.Защо да я отричаме.Чувстваш се добре като изглеждаш добре.Но не да бъдеш в някакъв затворен кръг,където всички се държат по един клиширан начин.
Всеки си избира или отрича модата или се води по нея или я използва!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Не..нямаше..Ти за каква ме имашХаха
Не..сериозно..Няма да сваля щото после Грахче ще ме убие
![]()
if you be my baby...
Аааа ок. Млъквам. няма да флъдя повече темата. Онез горе двете ни мнения с Тед, които не са по темата не сте ги видяли![]()
Първо браво за темата ... Изключително смислена ... Шапка свалям на този дето я написа ... Както и за мнението на ЛунаТрик ...
Аз не вярвам да кажа нещо по-различно от останалите но все пак ...
Първо не обичам израза "Аз не съм като другите" ... Напротив като всички останали съм ... Но в този случай аз си имам собствено мнение ... Особено щом става въпрос за дрехим, стило обличане и т.н.
Никога не съм следвала някаква мода и не вярвам, че ще го направя, освен, ако не излязат на мода такива дрехи, каквито аз нося ... Всъщност аз не се обличам странно ... или нещо такова ...
Обичам дънк, маратонки и нормални блузки .... Нищо неземнно , нищо което не е на мода ... Дънките винаги са си били хит и ще си бъдат ...
Сцпецялно това розово, което сега е на мода, аз лично не мога да го понасям ... Супер грозен ми е тоя цвят ... И ми е супер смешно като вървя по улиците и гледам всеки човек с нещо розово по себе си ...
А пък и имам чувството, че вече ще е по-модерно ако не си облечен в розово .. просто защото е банално ...
Хора, бъде себе си ... Не копирайте, не поддръжавайте ... на моди, идоли и т.н.
*И най-смешното от всичко е ... Буквално момиченца на моята възраст ... да се обличат като к*рвички ... Та ние сме деца още бе ... Ще дойде и тва време, когато може би ще се обличаме така ...
Обаче не мога да го втзприема едно момиче на 14 - 15 да ми излезе с миниджуп, мизерна блузка с ОГРОМНО деколте ... ботушки до колената с 10 см. токчета ... а пък за грима няма да говоря ... Смешно е ... Смешно! ... И направо трагично ...
Щом от толкова малки почват така ... За по нататъка не знам ..
Айде че много се разприказвах и се ядосах ...
Peace
Огледайте се- всеки човек е различен и уникален по свой собствен начин. Какво като се облича като някой друг, ходи на определени места, какво от това, че в гардероба му е пълно с розови и оранжеви дрешки- само това прави ли го като останалите със същите предпочитания..... НЕ.... Проблемът е ако целта да си като другите ти пречи да бъдеш самият себе си. Има хора, които действително се стараят да бъдат "оранжеви обици", само и само да бъдат харесвани или пък защото ги е страх да не са като останалите, да изразят истинската си същност.... Ето това е жалко....
Но има и друг вариант- харесва ти всичко това, действително ти е приятно да излизаш в центъра, да ходиш "на кафе", облечен в дрехите, които обичаш и са модерни. Какво лошо има в това. Нима само защото са в определен цвят или пък и другите хора имат такива, няма да ги носиш. Ще се лишиш от нещо, което харесваш само защото в момента е популярно... Какъв е смисълът.... Нали това не ти пречи да бъдеш себе си, да се забалявш, да си истински и да имаш приятели..... какво като изглеждаш като "оранжева обица".... нали ти знаеш, че не си....
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
е кво ви пука кой как се облича, кой как се държи, кой какви навици има? всеки да си мисли за себе си...нали вие не сте там оранжавите обеци, или пък розови прасета, или пък наакани мишлетаа...кво ви бърка..всеки си прави квоотоо си иска, живота си е негов. и мен не ме кефят тези хора и определено не съм такава, но пък тва как се обличаш не определя какъв човек си... а и пак казвам не гледайте другите чак толкова...нали сте различни боли ви фара кой следва модата и кой не...
Everything around you is HIP-HOP!!!
Kittie_ az sam to4no ot tezi momi4eta,deto se kefq na rozovoto i sega verno e mnogo gadno kato navsqkude ima rozovo.. verno na men mi e po lesno da si namiram qki dre6ki,ama gadno e da vijda6 navsqkude rozovo.. a puk az nqmam namerenie da se otkaja ot cveta,6toto do 2-3 meseca max 6te e na moda drug cvqtПървоначално написано от Kittie_
![]()
ina4e sam suglasna s ne6tata kazani po temata.. i az se drazna ot kloningi.. i verno,4e pove4eto sa 4algarki(a az ne sam.. prosto go vmetvam ei taka) koito se obli4at s nekFi kusi qketa,plitki danki i krusta im se vijda pri temperatura -5 gradusa ...
tova e adski tapo i sme6no daje
![]()
![]()
abe prosto.. prostotiq i selqniq ot vsqkude![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
3абелязълa съм,че има такива хора
и aз твърдо не съм като тея!
dossta typichko e da kritikyvash horata che "izglejdat i se oblichat ednakvo" :
edin prostichak primer : vsichki metali sa s cherni kubinki,cherni tesni dunki,cherni kojeni qketa, pod tqh cherni bluzi deto pishe MANOWAR na tqh(pone tiq sam vijdal nai mnogo)dulgi kosi i t.n
ne che ima neshto losho v tova de.Veche kazah che vseki izbira nachina po koito da izglejda.Shtom se haresva....
Na toq svqt Vseki se spasqva poedinichno.Mene drygite ne me kasaqt.Savetvam vi i vie da ste na tozi princip![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
С малки изклучения - някои хора казаха нещо и след тва са повториха 5 пати, или по някои каза нещо и след това сички казаха сащото с различни думи!
Модата си е мода - винаги ще я има - дори и всички да са облечем ЕДИНТИЧНО! това пак ще е мода...