ситуацията е наистина кофти и както каза кити ако му го кажеш сега нещата може коренно да се променят,нопък ако не му го кажеш след време щее е още по-трудно ,ще бъде миналоповече време и вероятността да реагира по-остро ще нарастне.И все пак това ,че си девствена и си гопослъгала не е кой знае какво,обратното би било многопо-голям проблем...ако има чувства не мисля че точно въпросът за секса е най-важен,а и на него трябва да му е ясно ,че някои момичета се срамуват от това
какво бих направила аз:ще създам някъде приятна обстановка,която да го отпусне и предразположи за разговор,нещо като изненада и той ще бъде впечатлен..няма да започна напрасо с това,но все понякоевреме ще се стугне и ще му призная всичко така,както ти го обясни тук на нас...ще му кажа че ще разбера ако за момента е малко объркан иможе да загуби доверие,но че факта,чему го казвам е много важен и сам трябва да разбере колко ме епритеснявалотова...а пък вие ще си решите какво да е продължението..но със сигурност не гооставяй да си замине без да си му казала и без после да обсъдите защо се е получило така и той сам да се чуди и да предприеменещо не добре обмислено