Дано не съм единствената,която все още слуша тази музика. По принцип съм широко скроена душа и съм толерантна към всякакъв вид музика-рап,чалга,жици,електро-за мен всяка музика е богатсвто,все има какво да вземеш от нея. Ретрото за мен е по-специално нещо,не знам,израстнала съм в музикална среда,от малка се интересувам от музика-не свиря на нищо де-но музиката е огромна част от моя живот.Минала съм през какви ли не метаморфози-слушах чалга,после минах на Prodigy,Metallica...,занимавах се хип хоп,а в момента съм на вълна ирландска музика и Nightwish-после взех да слушам всичко по равно-но ретрото винаги е било неотменна част от музикалния ми вкус.Като най най за мен бих определила следните групиepeche Mode,Simply Red,Cranberries,Foreigner i Toto,Genesis и не на последно място-2 Live Crew.За такъв тип ретро говоря-вие да не се сетите за Бийтълсите пък сега-не че са лоши де... И така,още много и много мога да изброя,но искам да видя вие какво харесвате.Интересно ми е,защото все пак повечето от вас са по-малки от мен-аз съм дето се вика от "старото поколение" (мале,не съм мислила че някога ще го кажа и за себе си)-на 22 съм,но искам да знам дали тези след мен имат страст към този тип музика.Айде да ви видя сега сладури