.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Az ne gi razbiram teia sporove! Spored men tezi hora koito sly6at samo edin stil i ne priznavat drygo sa stra6no ograni4eni i tesnogrudi!
    Radvam se 4e sam ograni4ena

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    Az ne gi razbiram teia sporove! Spored men tezi hora koito sly6at samo edin stil i ne priznavat drygo sa stra6no ograni4eni i tesnogrudi!
    така ше кажеш ти някой ден обаче ше се напушим
    на Боб Марли и друго ше кажеш ти
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

dobre de,ako slu6a6 samo edin stil...kakvo drugite za teb sa pulen bokluk i za teb sa straaaaaa6no skapani stilove li

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    dobre de,ako slu6a6 samo edin stil...kakvo drugite za teb sa pulen bokluk i za teb sa straaaaaa6no skapani stilove li
    za men e taka predpolagam che i za neia,normalno e vsichki tezi stilove si imat suvsem razlichni viarvania,eto primerno nie metalite ne ni kefi tezata za pari koli i jeni,do kolkoto puk raparite ne gi kefi primerno momiche s kobinki i kaishi...vseki si ima pravo na mnenia...moga da kaja samo edno
    Az sum OGRANICHENA

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    за мен тва е наистина много глупаво. аз лично съм от хората, които не са почитатели на определен стил - слушам от всичко по малко, миш-маш някой може да ме нарече 'чалгарка' и тогава ще му кажа,че си умирам за Nemo на Nightwish,а сега?
    за това ми е странно да съдя за хората по музиката, която слушат. все пак музиката е само едно развлечение,не начин на живот, поне би трявало да е. дано повече хора осъзнават колко е глупаво да съдиш за хората по техните пристрастия,преди дори да ги познаваш....
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Re: За отношенията между феновете

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ...на различни стилове музика....
    въпроса е ЗАЩО по
    дяволите са тези тъпи и безсмислени
    конфликти между метъли,рапъри,чалгари,
    пънкари и квито още се сетите...
    и в нашия форум доста често се срещат
    индивиди с такова мислене...псуващи
    всеки който се осмели да каже че слуша
    различна музика..
    п.п. темата я взех от един друг форум,
    надявам се да не ме линчувате
    ami da mnogo si prava-emi izglega 4e horata,koto ne se poznavat misliat za sebe si po muzikata koita haresvat.Spored men tva taka e mnogo 6it
    Az te psuvam i 6te psuvam ne 6toto si 4algarka a za6toto si TYPA 4algarka flooderka!! :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
    Ami az i v drugi mneniq sym kazvala, che ne precenqm horata po muzikata, koqto slushat. Spored men tezi razpri sa typi. Vseki trqbva da uvajava mnenieto i vkusa na drugiq. Po tozi nachin se nauchavame da uvajavame chovechestvoto(v t.ch. i sebe si).

човека като цяло е конфликто същество, в чиято природа е да учавства във враждуваща със останалите група. Нормално е хората да се делят, да изливат отрицателната си енергия.
    Този въпрос е идентичен с въпроса защо феновете на Левски и ЦСКА враждуват помежду си.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    ми шо да не се караме

Супер фен Аватара на fake
    абеее кой вдига теми от миналия век дееба
    вече не мисля така естествено, всички на сапун
    Boots and braces don't make racists!

Еми незнам защо,но съм почти убедена,че повечето хора написали по темата нещо от типана:"За мене тва няма зн,не определям хората по музиката дет слушат" и т.н. не са напулно искрени,или просто не се осъзнават,че правят обратното Аз да си призная,че определено за мене има зн кво слуша човека,с коитото си общувам,с което не се гордея особено де Ама така си е ся.....както когато да кажем се запознаеш с даден човек ти забелязваш първо външния му вид,след няколко разменени изречения дали що годе мое да си върве лафа и ред др неща впоследствие,и това е напълно нормално.По този начин ти си съставяш някво мнение,и като разбираш все нови и нови неща за него в съзнанието ти се изгражда някъв образ,отговарящ или съответно не на типа хора,които харесваш.И музиката е един от доста важните фактори,поне за мене.Естествено не решаващ.....но мн важен Например аз лично някой като ми каже че слуша чалга(имам доста предрасъдаци)няма как да не ме обземе паника,4е този за мене лош негов вкус ще се прояви и в др области,освн в музикалните му предпочитания Още повече,че при мене музиката е навсякъде и постоянно-когато сум си вкъщи нон-стоп слушам....щот и тв не гледам,ако съм наавън задължително с троиката и така \/ Просто не си представям живота си без музиката и точно затова е и мн важен за мене фактор при общуване

Голям фен
    Град
    botevgrad
    И аз много се дразня от такива спорове,но такъв е живота.Аз си слушам и рап,и чалга,и поп,и метъл..........

Аз лично споря,за да губя време и защото ми доставя удоволствие да нервя отсрешния..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Satanas_daughter ae trai
    3 stranici she ti cheta tuka kak mi se jalvash che si ogranichena - mi takava si
    nie kvo da napravim ?

kolkoto do temata - suglsen sum , vseki da si slusha kvoto iska..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си