- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в чудеса ?
Ммм, бях видала, че в темата да се довършат изреченията няколко човека бяха писали, че вярват в чудеса... Вие вярвате ли?
Аз лично смятам, че е супер наивно да вярваш в чудеса...
moje da e naivno,ama az vqrvam v 4udesa.. ili pone v slu4ainosti,koito ti donasqt ne6to dobro(abe to mai pak sa 4udesa tova...)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
razbira se 4e vqrvam ina4e nqma6e da pravq polovinata ot ne6tata koito pravq![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
4e ako nqma6e az 6tqh da sum murtva))) na nqkolko puti e 6tqla da me blusne kola(pone 10),da me uhape ku4e(nai malko 3 puti) i o6te kup ne6ta za koito kato po 4udo sum se spasila
)))))
Любовта е най-висшата степен на омразата
ne razbira se
ne samo v 4udesata ami nito v kysmeta sydbata i o6te kup drugi vse ot toq vid, glupavo e naistina![]()
Уффф, знам ли вече и аз. Наивно е да се вярва...На мен не мисля да са ми се случвали чудеса. Всичко си го постигам или със собствени сили или с помощта на някой...не знам вече в какво да вярвам...аз и в любовта вярвах, ама ... така че... май не вярвам...макар че не бих имала нищо против да ми се случи някое чудо
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
аааммм мисля, че вярвамКакто в чудеса така в магии незнам защо...
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ba6 v 4ydesa ne,no v syvpadeniata,slu4ainostite...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
еми вярвам дааз обичам така просто по детски да си вярвам в много неща..не само в чудесата
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
i az vqrvam. ako nqma6e 4udesa,sega ba6ta mi 6te6e da e martav....
No MaN, No CrY!!!
\m/
Dam i az vqrvam... naistina e malko naivno oba4e vqrvam...
Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better
ne vqrvam v takiva raboti
pozdravi
Ами аз не вярвам.За мен чудо е да проходи човек който никога повече няма да може да ходи и изведнъж ства.Или пък да се съживи мъртвец.А това е много нереално.Невярвам
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Mnenieto mi po temata v edin dr forum:Vqrvam, jivota e pulen s 4udesa, no malko hora mogat da osaznaqt tova, za6toto malko sa tezi, koito se zamislqt nad sa6testvuvaneto si i ocenqvat jestovete i 4udesata v jivota siZamislete se i 6te gi otkriete sami :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
moje bi vqrvam myni4ko...vypreki 4e ne sa mi se slu4vali 4udesa.... vqrvam malko naivno po detski na4in...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ami..az vse oshte vqrvam...ne znam dali se narichat chudesa ili e neshto drugo ama ako tolkova mn iskash neshto kolkoto i dalechno da ti se struva to se sbudva...mislq che e vqrno...no e krasivo opredeleno kogato stava![]()
Такаааммм...незнам какво разбирате под чудо.Както казаха по горе ако хората се замислят малко над това,което имат над това, с което живота ги е дарил то ще видят,че са заобиколени от чудеса.Не смятам нито,че е детско нито,че е найвно да вярвам в нещо повече от някакви тъпи научни обяснения и ограничения,че светът е просто едно материално нищо.Ако имаш вяра то ще ти се случват чудеса,ако не вярваш ще си живееш в заблуда и никога няма да ти се случи.
Всяко нещо около нас е едно малко чудоВсе пак надеждата крепи човека...
![]()
I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!
Вярвам в чудесата, които всеки сам прави в живота си стига да пожелае.
Вярвам и в чудесата благодарение, на които си имам невероятни и незаменими приятели.
Вярвам в чудота на любовта.
Вярвам в чудото на малки неща, които ни правят щастливи.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
mi maiche ne viarvam makarche pri niakoi situacii zapochvam mnogo silno da se nadiavam che gi ima
Силно вярвам в чудесата....даже се надявам много близък човек за мен да излезе по-скоро от болницата...![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Az pyk ne vqrvam ! Tfa da te blysne k0la ne e 4ud0 a e 4ist kysmet !
Qvn0 mn h0ra byrkat dvete p0nqtiq ! Vsi4k0 se slu4va k0lk0t0 i da ne ti se vqrva zaradi teb samiq ! Az p0ne taka mislq ....
Da!
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.