.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Вярвате ли в чудеса ?

Ммм, бях видала, че в темата да се довършат изреченията няколко човека бяха писали, че вярват в чудеса... Вие вярвате ли?
    Аз лично смятам, че е супер наивно да вярваш в чудеса...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    moje da e naivno,ama az vqrvam v 4udesa.. ili pone v slu4ainosti,koito ti donasqt ne6to dobro(abe to mai pak sa 4udesa tova... )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    SF
    razbira se 4e vqrvam ina4e nqma6e da pravq polovinata ot ne6tata koito pravq
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

4e ako nqma6e az 6tqh da sum murtva ))) na nqkolko puti e 6tqla da me blusne kola(pone 10),da me uhape ku4e(nai malko 3 puti) i o6te kup ne6ta za koito kato po 4udo sum se spasila )))))

Любовта е най-висшата степен на омразата

fire_of_satan_
    Guest
    ne razbira se
    ne samo v 4udesata ami nito v kysmeta sydbata i o6te kup drugi vse ot toq vid, glupavo e naistina

Уффф, знам ли вече и аз. Наивно е да се вярва...На мен не мисля да са ми се случвали чудеса. Всичко си го постигам или със собствени сили или с помощта на някой...не знам вече в какво да вярвам...аз и в любовта вярвах, ама ... така че... май не вярвам...макар че не бих имала нищо против да ми се случи някое чудо
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    аааммм мисля, че вярвам Както в чудеса така в магии незнам защо...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

ba6 v 4ydesa ne,no v syvpadeniata,slu4ainostite...
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Голям фен
    Sled vsi4ko koeto mi se e slu4ilo v tozi jivot nqma na4in da ne vqrvam!!! ne samo 4e vqrvam,a prosto znam 4e ima!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi 50% - 50%

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    еми вярвам да аз обичам така просто по детски да си вярвам в много неща..не само в чудесата
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен
    i az vqrvam. ako nqma6e 4udesa,sega ba6ta mi 6te6e da e martav....
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Dam i az vqrvam... naistina e malko naivno oba4e vqrvam...
    Ever tried. Ever failed. No matter.Try again. Fall again. Fail better

ne vqrvam v takiva raboti
    pozdravi

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами аз не вярвам.За мен чудо е да проходи човек който никога повече няма да може да ходи и изведнъж ства.Или пък да се съживи мъртвец.А това е много нереално.Невярвам
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Mnenieto mi po temata v edin dr forum:
    Vqrvam, jivota e pulen s 4udesa, no malko hora mogat da osaznaqt tova, za6toto malko sa tezi, koito se zamislqt nad sa6testvuvaneto si i ocenqvat jestovete i 4udesata v jivota si Zamislete se i 6te gi otkriete sami :P
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    moje bi vqrvam myni4ko...vypreki 4e ne sa mi se slu4vali 4udesa.... vqrvam malko naivno po detski na4in...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    ami..az vse oshte vqrvam...ne znam dali se narichat chudesa ili e neshto drugo ama ako tolkova mn iskash neshto kolkoto i dalechno da ti se struva to se sbudva...mislq che e vqrno...no e krasivo opredeleno kogato stava

Повече от фен
    Такаааммм...незнам какво разбирате под чудо.Както казаха по горе ако хората се замислят малко над това,което имат над това, с което живота ги е дарил то ще видят,че са заобиколени от чудеса.Не смятам нито,че е детско нито,че е найвно да вярвам в нещо повече от някакви тъпи научни обяснения и ограничения,че светът е просто едно материално нищо. Ако имаш вяра то ще ти се случват чудеса,ако не вярваш ще си живееш в заблуда и никога няма да ти се случи.

Всяко нещо около нас е едно малко чудо Все пак надеждата крепи човека...

I'm not as good as you?! Fuck no! I'm better than you!

Супер фен
    Град
    Варна
    Вярвам в чудесата, които всеки сам прави в живота си стига да пожелае.
    Вярвам и в чудесата благодарение, на които си имам невероятни и незаменими приятели.
    Вярвам в чудота на любовта.
    Вярвам в чудото на малки неща, които ни правят щастливи.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

mi maiche ne viarvam makarche pri niakoi situacii zapochvam mnogo silno da se nadiavam che gi ima

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Силно вярвам в чудесата....даже се надявам много близък човек за мен да излезе по-скоро от болницата...
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Az pyk ne vqrvam ! Tfa da te blysne k0la ne e 4ud0 a e 4ist kysmet !
    Qvn0 mn h0ra byrkat dvete p0nqtiq ! Vsi4k0 se slu4va k0lk0t0 i da ne ti se vqrva zaradi teb samiq ! Az p0ne taka mislq ....

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    Da!
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си