- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- daite mi syvet pls
iskam da vi popitam..vyzmojnoi e da sym bremenna,ako sym pravila svirki na mom4e i toi poslesi go e vkaral 2 pyti bez da se izptrazva vmen..pomognete mi plsssssssss
ami ne 4esno-6tom ne se e izpraznil,a i samo svirkiПървоначално написано от Анонимко
Шанса е малак но го има! Пии Постинор Дуо за секи слусчай...или чакаи 1 седмица и прави тест за бременност!
kolko leva struvat tezi hap4eta bihte i mi kazali
e t`fa che si mu praila svirki nishto ne znachi kato ti go puhne posle ama ako e svurshil dokato si mu praila svirki i posle ti go bodnal ima golqma opasnost da si bremenna ama i ne e mnoo veroqtno da ti kaja !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
da,ima 6ans.. moje da ne si vidqla,4e se e izpraznil,no vse pak moje da e otdelil mnogo malko koli4estvo sperma,koeto ti e ubqgnalo ot pogleda.. taka4e pii Pustinior Duo i sledva6tiq put s prezervativ !!!!!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ne,ne e svyr6val..vsi4ko be6e za mn malko..
4udq se da piq li hap4eta ili ne
i pls kajete mi gore dolu kolko struvat plss
sled kato mine 1edmica otkakto ste pravili sexa zadaljitelno si napravi test. A za teia hap4eta idi i prosto pitai na aptekite.M/u drugoto sa mnogo u4tivi az sam kupuvala test struva kam 2 lv, nai mnogo do kolkoto si spomniam i ste ti obiasniat za teia hap4eta spoko ne si parvata koiato si kopuva,otivai dokato ne e kasno
mislq 4e bqxa 10tina leva
ima malka veroqtnost da si bremenna ako si mu napraila svirka i e svur6il sled neq i posle si go e vkaral ina4e hap4etata sa okolo 10 leva a testovete ot 2 do 4-5 leva mai
Колко време е минало от тогава? За тест ти трябват минимум 7 дни,а хапчетата се пият максимум до 48 часа след сексаИмай го предвид...
opredeleno ima opastnost da si bremenna ako vse o6te ne si zakasnqla sas sroka v koito trqbva da se piqt 'ot oneq hap4eta '( kakto gi nari4at ) ti4kai do aptekata i si kupi . ne pozvolqvai ne6to takova da sasipe jivota ti
emi opasnostta e malka no ne zabravqi 4e q ima![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?