.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: daite mi syvet pls

Guest

daite mi syvet pls

iskam da vi popitam..vyzmojnoi e da sym bremenna,ako sym pravila svirki na mom4e i toi poslesi go e vkaral 2 pyti bez da se izptrazva vmen..pomognete mi plsssssssss

Re: daite mi syvet pls

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da vi popitam..vyzmojnoi e da sym bremenna,ako sym pravila svirki na mom4e i toi poslesi go e vkaral 2 pyti bez da se izptrazva vmen..pomognete mi plsssssssss
    ami ne 4esno-6tom ne se e izpraznil,a i samo svirki

Guest
    Шанса е малак но го има! Пии Постинор Дуо за секи слусчай...или чакаи 1 седмица и прави тест за бременност!

Guest
    kolko leva struvat tezi hap4eta bihte i mi kazali

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    e t`fa che si mu praila svirki nishto ne znachi kato ti go puhne posle ama ako e svurshil dokato si mu praila svirki i posle ti go bodnal ima golqma opasnost da si bremenna ama i ne e mnoo veroqtno da ti kaja !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    da,ima 6ans.. moje da ne si vidqla,4e se e izpraznil,no vse pak moje da e otdelil mnogo malko koli4estvo sperma,koeto ti e ubqgnalo ot pogleda.. taka4e pii Pustinior Duo i sledva6tiq put s prezervativ !!!!!
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ne,ne e svyr6val..vsi4ko be6e za mn malko..
    4udq se da piq li hap4eta ili ne
    i pls kajete mi gore dolu kolko struvat plss

sled kato mine 1edmica otkakto ste pravili sexa zadaljitelno si napravi test. A za teia hap4eta idi i prosto pitai na aptekite.M/u drugoto sa mnogo u4tivi az sam kupuvala test struva kam 2 lv, nai mnogo do kolkoto si spomniam i ste ti obiasniat za teia hap4eta spoko ne si parvata koiato si kopuva,otivai dokato ne e kasno

Guest
    mislq 4e bqxa 10tina leva

Повече от фен
    Град
    Варна
    ima malka veroqtnost da si bremenna ako si mu napraila svirka i e svur6il sled neq i posle si go e vkaral ina4e hap4etata sa okolo 10 leva a testovete ot 2 do 4-5 leva mai

Повече от фен
    Колко време е минало от тогава? За тест ти трябват минимум 7 дни,а хапчетата се пият максимум до 48 часа след секса Имай го предвид...

opredeleno ima opastnost da si bremenna ako vse o6te ne si zakasnqla sas sroka v koito trqbva da se piqt 'ot oneq hap4eta '( kakto gi nari4at ) ti4kai do aptekata i si kupi . ne pozvolqvai ne6to takova da sasipe jivota ti

Супер фен
    emi opasnostta e malka no ne zabravqi 4e q ima

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Стара тема!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си