- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми си има любовница
Няма лошо бре на мен гаджетео на баща ми ми беше пъравата тя ми беше така наречената секс учителка и така станах и БАДЖАНАК с бащта пием си домашарката и правиме тройки кво повече да се иска от един баща баща мечта![]()
Neznam kakvo da ti kaja mila...i az sym v syshtoto polojenie samo che pri men e obratnoto maika mi si ima lubovnik...i az taka kato teb i chetoh smsite i vidqh che si beshe pisala s nego..az daje go znam koi e i go poznavam...no nemoga da napravq nishto shtom ne se obichat roditelite ni nqma kakvo da napravim nie...a ne iskam da q izdavam na bashta mi zashtoto shte stane strashen SKANDALL!!!napravo ne mi se misli..zatova si traikam pyk te da se opravqt...a ti ne se pritesnqvai za tqh ne e chak tolkova fatalno ima deca koito vyobshte ne poznavat roditelite si .....pojelavam ti uspeh i dano da se opravqt vashite...
Nikoi,nikoga ne prinadleji na nikogo!!!
Ox i na men tozi sluchai m i e poznat![]()
![]()
mi kvo da ti kajai moq si ima6e ama na men mi mina mnogo barzo s pomo6tta na moq friend-ako ne be6e toi sigurno mn tejko 6tiah da go prejiveq!mislia 4e ve4e si niama no vse pak ne mi puka...gledai napred i se opitai i na teb da ne ti puka!sorry 4e taka go kazvam no prosto drugo re6enie niama
![]()
Ami i az bqh v podobno polojenie ...No kazah na maika mi i tq se rabra s tatko.Te ne bqha mnogo skarani.oba4e kato sydq otno6enieto na va6ite(po tvoite dumi rabira sesi mislq 4e nqma de se opravi problema lesno.No vse pak napravi opit i kaji na maika si i moje da ima nqkakyv efekt .neznam.....
![]()
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
ми изглежда майка ти знае, а баща ти просто не проявява здрав разум.. поговори с него.. не с майка ти, защото има вероятност на нея така да и е по-добре... кажи на баща си, че не може така да си изостави семейството.. че трябва да се държи като голям човек ... ае..трудна ситуация... пожелавам ти много много успех и КЪСМЕТ.
btw не е невъзможно да се оправят. имах една приятелка, при която беше нещо подобно и най-накрая всичко се оправи.[/b]
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
разговорите са полезно нещо!
При мен беше абсолютно същото преди да се разделят.Моят баща даже й писа СМС-си от моя тел.Не се прибра 6 месеца да спи в нас.Само през деня да се изкъпе и преоблече.Но токо е по-добре поне според мен.Защото когато родителите не се разбират,а все още са заедно постоянно има скандалии разпри.Аз и до ден днешен не съм му казала,че знам и мисля че е по-добре и твоя баща да не знае.Ще се срамува да говории да те погледне в очите.Тва е според мен.Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
"Защо очите ти са толкова красиви?
Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
Защо ли моето сърце така наказа?
Защо обичам те и истински те мразя"
Ако държиш на баща си му дай да разбере че знаеш, но не си го споделила с друг!
Доколкото описваш взаимоотношенията им е нормално да тръгне по този път, за съжаление вероятноста да се оправят отношенията не е голяма(пак казвам съдя по думите ти) така, че по добре го приеми като факт, но ако ти е неприятно го помоли да бъде по-дискретен така че да не научаваш повече за нея(любовницата)!
Сори мисля че мога да те разбера[/quote]mislq,4e tova e nai-oda4no.
![]()
Кажи и на баща си и на майка си . Ама ей така като почнат да ти се карат за нещо и ти го изтърси. Това много добре ще ти дойде , ще се оттървеш от вината и ще се чувстваш по-добре
Ии при мене беше така...баща ми имаше любовница аа майка ми дори не подозираше докато един ден не видя един смс от таа курва където пишеше"Аре де вече не мога да чакам..кога ще се развеждаш??" След 2 месеца баща ми си отиде от нас и каза че временно ще живее в лозенец...След още 2 месеца на коледа майка ми ни каза че се развеждат...абе в началото беше мн гадно ама минаха 2 години вече...само не мога да понеса идеята че баща ми се ожени за тази курва ии всяка седмица съм задалжена да я гледамнадявам се при тебе нещата да се оправят...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Тва е доста гадно.....преди и аз имах подозрения,но ве4е нямам и ми е много по-леко
въпреки че звучи отвратително аз ше го изнудвам
и после ше го издам на мама. та да се наебе отсекаде кът знае толко
щот майка ти цял живот се грищи за него , и той накрая да иде при друга
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
awe q da pitam tuka za edin moi fr mi razpravq 4e 4uval ba6ta si da mu zvani nqkoi i da si govorqt a su6to taka ba6ta mu 4estno izlizal da se "razkara" na nqkade...ta kak mislite dali ba6ta mu pravi ne6to ili prosto izliza s priqteli...vse pak roditelite mu ne sa skarani ili razdeleni?
горкичката аз ако бях на твое място може би щях да му кажа че знам за него и любовницата му
Загубина кауза... нищо не можеш да направиш по въпроса...
П.С.
Гръмни го...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
На всеки може да се случи, а и щом с майка ти не са в добри отношения е нормално да си потърси друга, която да го задоволява..така да се каже..кофти наистина, но така е преценил той..според мен трябва да говориш с него, да му кажеш че знаеш..а той ако е човек на място ще ти обясни![]()
Кажи на майка си, но тя със сигурност вече знае. Не може да не се прибира с месеци и да не знае...то е очевидно да се досетиш. Но щом нее направила нищо по въпроса...не знам.
mi spored men nameri smelost da pogovorish s nego po tazi tema
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Ми и при нас е така, баща ми си има друга, но какво да се прави, аз вече се примирих!Ти не можеш да го спреш, абсурдно е.Щом майка ти не му дава, това от което има нужда е нормално да го потърси при друга...![]()
![]()