- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често си миете пиш..те(или ви викат Mr Lover мандрата)
В допитването нека си включат и запознатите момичета, с мнения дали партньорите им спазват лична хигиена.
Темата е табу за гости, ловери, и доктори защото тяхното мнение и отношение към личната хигиена е известно :P
П.С. И без лични нападки ако може !
Emi edin pat ne den. Sutrin ili vecher.![]()
Първоначално написано от joro_tev
![]()
Държа изключително много гусин "любовника" и пишман доктора да отговорят по темата. И да кажа на всички, че минимумът душове на ден са 2 (два!), а лятото и 3, както и зъбите трябва да се мият минимум по 3 пъти дневно! От отговорите до тук се вижда, че май на мъжката част от форума и куца хигиената ( не искам да обидя никой, просто спрете с тъпите нападки и сексистки теми).
Епа то според зависи, случва се по 2-3 пъти на ден да го плакна, пък понякога и по седмица не вижда вода![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Еми по принцип по два пъти. Сутрин към 5 сутринта преди да отида на училище и вечер като се прибера от училище.
Той-след почти всяко пишкане![]()
Аз-два пъти на ден-сутрин като си взимам душ и вечр като си лягам.
ti si mnooo golqma pa4a maПървоначално написано от miskin
super kuha si, 1 put na den(po vreme na kupaneto) i predi sex pri mom4etata e napulno dostatu4no!
a takiva kato tebe i 20 puti na den da se podmiete pak she mirishete na por!
Когато се къпя т.е. всеки ден![]()
Първоначално написано от Murderdoll
Ибасиии, и ти к'во си мисли, че като не го миеш всеки ден гангренясва, подува се и сякви такива ли? "как го търпиш тфа"сякаш е с нещо поразличен
Куха пача е майка ти, която не те е научила на хигиенаПървоначално написано от Анонимко
. Много обичам да ми дават определения разни, на които трябва да им се честити банята, то се вижда- къпел се всеки ден (ако има вода), другият пък (който уважавам, но с това изказване ме хвърли в джаза) пита какво ще му стане, ако не се изкъпе няколко дни...абе мърляшка работа, представям си и как си миете зъбите и как си чистите ушите, бррррр. Я кажи като си толкова умен как го реши това, за подмиването веднъж на ден? Два часа след баня си бъркаш в гащите и си душиш ръцете? А да си чувал, че хората не усещат собствената си миризма? То поне да беше обрязан, ма не ми се вярва, кой знае ква кожа ти виси и отдолу сиренясва
![]()
:P .
Vseki den po vreme na kupane e napulno dostata4no!
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
az takiva prostotii ne sum kazval, ama ti si super sarma i mirishesh prez monitora!Първоначално написано от miskin
пхах е представям си една седмица да неПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
си миеш кура е сори ама те циганчетата сигурно
си ги мият по-често![]()
![]()
не съм казала
че гангренясва или се подува, просто тфа си
е въпрос на някфа елементарна хигиена...се
едно да не си миеш ръцете или зъбите...![]()
Abe malko syrbi i 6tipe ma sled 3-tiq den gledam da ne go pipam s ruka 6toto....... abe se6ta6 se![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Koi my trqbvashe da puska taq tema.Sega shte se obadqt oniq "OBRAZI" i varvi gi spirai.Shte ima pak 17-18 stranici prostotii![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
2 пъти дневно. За зъбите 3, че и повече. Абе хора мийте си ги поне след лъскане(иначе става кофти) и няма да е толко нехигиенично( е зависи кой колко лъска нали...)!
Животът е вреден... от него се умира!
Усмихни се! Утре ще бъде по зле...
http://barbaros.darkgod.net
Da we pozna ?! 3 Pati na den ?! Az da ne sum hodil da kopaq kartofi ?! Az kakto se kupq nai-malko po 1 chas i kato se izkupq 3pati i basi mamata....... Ako sum pravil neshto, koeto da "me izcapa" ili puk sum se potil qko moje, ama shuuuuu .....Първоначално написано от miskin
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ХАхааххахаАа леле копеле ще се насера от смях аахахахахаПървоначално написано от 4i4o
![]()
А пък за мискин дето каза че хората не си усещат собствената миризма да си гледа работата поста на 4и4о май е достатъчен хаахха за да докаже че това че хората не си усещали миризмата е тъпотия. Аз като не се изкъпя след тренировки немоа да се дишам ти ще ми разпраяш че хората не си усещали миризмата аахахахаха 4и4о оба4е ти напрао ме разцепи с тоя пост ахйахахахаха
Abe kade 4e go miem we? Awe ma vie ste otka4ili site! koga s setim togava,nema seki den,tva da ne e mandra tuka. Ina4e koga se kapem.Pove4eto mom4eta sa taka sigurno ama se praqt na golemi higienisti. aeeeeeee 4ao vi
Ами аз се къпя по 1 път или най много 2 пъти в годината един на Коледа задължително и по някой път и на Велик ден а пък пишката чат пат може да я измия веднъж на 2 години![]()
mda(leleeee kolko fluudarsko pi6a toa post...Първоначално написано от ^efas^^
)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ахахах (и аз тоя) :P