.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    gost^
    Guest

Може ли да е цветна бременност?

Imam seriozen priqtel i mnogo se obi4ame...Predi okolo sedmica pravihme seks s prezervativ....Na drugiq den se sumnqvah i bqh upla6ena,4e moje i da zabremeneq,za6toto ne bqh sigurna ,4e prezervativut e bil zdrav....Kupih si hap4eta ,koito deistvat za 24 4asa i izpih ednoto v diskotekata s bira...No dnes mi doide,oba4e s 15 dni zakusnenie...Iskam da popitam dali bih mogla da sum bremenna sled kato sum izpila tova hap4e s bira i to da ne e podeistvalo....nali vi kazah ,4e ne sum sigurna za prezervativa..vse pak e Sportex...i dali tova podranqvane na menstruaciqta mi e povliqno ot hap4eto ili e cvetna bremennost,,,Molq koito znae ne6to po tozi vupros da mi kaje.,...Blagodarq predvaritelno

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Mislq 4e nqma problem ot tova 4e si izpila hap4eto s bira. A tova 4e ti e do6lo po rano sigurno e ot hap4eto
    spokoino napraila si si4ko pravilno i nqma na4in da si bremenna shom ti e do6lo
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Guest
    Tova 4e ti e doshlo po rano e ot hap4eto.TO tova si mu e deistvieto na tova hap4e.I znai 4e mojesh da go piesh samo dva puti v mesec. i vnimavaj

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми, ако си по-малка (13-16) е нормално защото не ти е родовна менструацията. За бирата...едва ли е проблем, но не е много хубава да го правиш пак. Аре по-спокойно и се пази повече

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tova 4e ti e doshlo po rano e ot hap4eto.TO tova si mu e deistvieto na tova hap4e.I znai 4e mojesh da go piesh samo dva puti v mesec. i vnimavaj
    absoliutno..!to si pishe v listovkata che v povecheto sluchai idva po rano...ne se prit

100% NE si bremenna!!!A tva 4e ti e do6lo po-rano-ot xap4eto e,ama za6to izob6to te pritesnqva tova!!!Ama 6tom ti e do6lo vsi4ko e nared!

Re: Molq kajete mi.....

Цитирай Първоначално написано от gost
    Imam seriozen priqtel i mnogo se obi4ame...Predi okolo sedmica pravihme seks s prezervativ....Na drugiq den se sumnqvah i bqh upla6ena,4e moje i da zabremeneq,za6toto ne bqh sigurna ,4e prezervativut e bil zdrav....Kupih si hap4eta ,koito deistvat za 24 4asa i izpih ednoto v diskotekata s bira...No dnes mi doide,oba4e s 15 dni zakusnenie...Iskam da popitam dali bih mogla da sum bremenna sled kato sum izpila tova hap4e s bira i to da ne e podeistvalo....nali vi kazah ,4e ne sum sigurna za prezervativa..vse pak e Sportex...i dali tova podranqvane na menstruaciqta mi e povliqno ot hap4eto ili e cvetna bremennost,,,Molq koito znae ne6to po tozi vupros da mi kaje.,...Blagodarq predvaritelno
    Devstvena li si bila?
    PopFolk Rules Baby!

Повече от фен
    Ясно че ти е дошло заради хапчето-нали това му е идеята.А най-верояно не си бременна-ако беше,нямаше да ти дойде,хапчето въпреки че има за цел да предизвика изхвърляне на яйцеклетката преждевременно,ако има ембрион-не му вреди.Не пий често от тези хапчета.

Забавянето се държи на хапчето. По-голяма част от жените които пият Postinor имат проблеми с цикъла.

i spored men nqma opastnost da si bremenna,no za v bade6te vnimavai kakvi prezervativi polzva6!

" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Абе за6то всяко второ момиЧе,което направи секс с презерватив..за капак хуква и за хапЧета,а някаква луда даже си бе6е намазала катерицата с ОЦЕТ
    Кво се пла6ите толкова.... еее...Кат ви е толкова страх по катериците ,правете анален секс...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от Aragornslove
    Абе за6то всяко второ момиЧе,което направи секс с презерватив..за капак хуква и за хапЧета,а някаква луда даже си бе6е намазала катерицата с ОЦЕТ
    Кво се пла6ите толкова.... еее...Кат ви е толкова страх по катериците ,правете анален секс...
    Напълно си прав

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си