- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moga li da zadovilia momi4e s 8-10sm pishka!
XAXAXAAXAXXAAXAXAXAXXAXAXAAXXAПървоначално написано от Stilgar
![]()
Podkrepqm.
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
ем тогава останалото каде влиза?!?!?!!?Първоначално написано от ^efas^^
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Отпуска се!!Първоначално написано от ачката
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Важното е как ще го използваш и какво ще направиш![]()
Може, може, стига да знаеш как. И 20см да ти е, ако не знаеш какво да правиш, нищо няма да стане.
mi az moga da ti kaja samo edno:ne se pritesniavai tolkova za6toto momi4eto edva li 6te ti svali ga6tite i 6te ti meri s liniika i po vreme na erekcia moj da stane do 14-15sm. tui 4e spox (jensko mnenie). i moje bi bi debelinata e po vajna.
e tva e i az sum na tva mnenie i nekfi patici shteha me izqdat kato go kazah..Първоначално написано от one_touch
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
е това беше момичето го каза нема какво да чакаш...бачкаи че времето минаваПървоначално написано от Lubov_f
![]()
![]()
-===DeSk@T@!!!===-
абе трудно ще стане ама на момичето май и е около 8 см дупката и сигурно ще можеш
Craig David-Walking Away
Хих някой видл ли е, че поста е от преди точно одинка![]()
Che i poveche...ama vse taq, da ti e 8 smmm baaaaaaasi gadnoto naistina, kolkoto i da se prikazva za umeniq... zle e rabotata
А ако съм на 15години и ми е 16 санта малко ли е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
неПървоначално написано от Nqma Znazhenie
Така... гледам има нещо много умници които си нямат на понятие за какво става на въпрос , но все пак лаят ??? Според вас колко опит имат тоя дечко с тази малка пишка , щом е решил да пита някой непознат в форум ??? Дали някога се е докосвал до момиче въобще ??? След като пита за такива неща , то значи няма тренировки които да му се отразяват добре , а вие му казвате " Стига да знаеш какво да правиш с нея " ???? Пита дали му е малка патката , явно е пълен със стратегии за използване на тази ужасно малка пишонка ?????
Pisheshe po-gore \probvai/ sq pisheshe " ne " za 1 god. si si promenil mnenieto :PПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Az li4no mislq 4e 10 cm pishka .na momi4eto shte i se stori malko ,no shte go napravite,posle moje da ne iska pak da go pravite tui kato ne si q zadovolil,no ako q obi4ash i tq teb vinagi shte te pomni kato pi4,dori i da skusate , nezavisimo kolko ti e patkata.IMAM takav slu4ai s 1 priatelka deto priatelqt i beshe s 10 cm..
Точно тва гледах до ся, че съм писал "пробвай" Стават грешки... всички теми са толкова еднакви... влизат с по 2-3 сантиметра и питат глупави въпроси... дори и да получат отговор, какво ще могат да променят в цялата ситуация???Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Пич не е важно колко ти е голяма оная работа както казват другите важно е как я използва6 и колко е на дебелина според мене дебелината оказва по голямо значение от големината.А и влагали6тето е до 12 СМ лично съм пускал сонда за да измеря това нещо.А ти Stiglar направо отчая човека е да ходел да се самоубива ТцТцТцТц
wtf?
momi4e s 8 sm pishka??????
kva e taq wee![]()
![]()
всеки път все едно и също
Едва ли ще можеш.
На колко си години?
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от KeiTh
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!