.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Nqma Znazhenie
    Guest

Moga li da zadovilia momi4e s 8-10sm pishka!

She moga li da zadovolia nqkoe momi4e s tolkova golqma pishka???

Искаш да кажеш с толкова малка? Можеш, предполагам...имах един такъв "либовник", не съм му я мерила, но беше доста малка. Е, човекът беше майстор, признавам- беше страшно хубаво! Пожелавам ти и за теб момичетата да си спомнят с удоволствие!

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Ами най-добре да опиташ .. Но..според мен размерът няма значение ...
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Mi spored men 6te moje6!Uspex!

hihi, mi predstavi si s 3-4sm ezik shtom mojesh da podludish nekoq macka, znachi dori i s takava pishka pak mojesh da q poburkash, stiga da znaesh kak :P
    PopFolk Rules Baby!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    Awe vajnoto e 4e ima6 pi6ka
    prosto deistvai
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Може и да може. ..Жените да казват...

emi s 8-10 sm bi trqalo da mojesh ama trq si dobur ... to tva che da si s golqma patka ne oznachava che si dobur da ti kaja .. ae yspeh
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

ne e vajno kolko ti e dalag,stiga da znae6 kak da go izpolzva6!!!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    8 sm sa dostata4no ostanaloto e jenska lakomiq davai

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Някой беше казал че влагалището е дълбоко 8-10 санта което значи че твоя патлак е достатъчен за да задоволиш една жена стига да знаеш как

Stilgar
    Guest
    abe teia jenskite deto ti vikat che moje...
    sigurno te lujat da ne se samoubiesh

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много ясно, че може. На Наполеон му е била 7см, а е правил "чудеса". Стига знаеш как да го направиш и 3см ще свърши работа

Stilgar
    Guest
    pich ne gi ostaviai da te zabludiat
    izpravi se sreshtu istinata kato muj i se samoubii

BuckShot
    Guest
    Skii sq bro efekta ot samozali4avaneto nema da svar6i osobenna raota pri polojenie 4e pi6lioka ti e o6te na mqstoto 6oto togaa 6e stanesh za smqh i na grobarite zami go rezni i zarovi nqkade na dalboko i skrito mqsto no nedei pi6i karta do nego edva li nqkoi bi iskal ti otkrie grandioznata pi6onka i tai de sq shemata e slednata - rejish kopaish zaravqsh mre6i i si4ko e ok hem si na 4isto hem nema se za rezil na horata \/ 4ovek ;]

Ми човече въпросът ти има един отговор - ПРОБВАЙ Заеби ги тия комплекси за размера.Просто да не ти пука.Има супер много други фактори преди размера.Просто ти е бедна фантазията колко са.Само незнам с тоя размер как ще си нахлузиш презерватив , така че умната
    И давай смело.Щом някой жени се самозадоволяват с пръст трябва да им стига ( а той не е повече от 8см )

Цитирай Първоначално написано от BuckShot
    Skii sq bro efekta ot samozali4avaneto nema da svar6i osobenna raota pri polojenie 4e pi6lioka ti e o6te na mqstoto 6oto togaa 6e stanesh za smqh i na grobarite zami go rezni i zarovi nqkade na dalboko i skrito mqsto no nedei pi6i karta do nego edva li nqkoi bi iskal ti otkrie grandioznata pi6onka i tai de sq shemata e slednata - rejish kopaish zaravqsh mre6i i si4ko e ok hem si na 4isto hem nema se za rezil na horata \/ 4ovek ;]
    Е добре - има някаква вероятност да стане за смях пред нея , но поне ще е нае*ал и ще му е кеф , нали?

Da ne se pritesniavai Ti na kolko si godini?

kurdokolenkov
    Guest
    na4i moe ti e dalag ama e tanak moe e kas ama 6ai debel tei 4e du6ata v raq i huq do kraq

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Казано накратко:
    Цитирай Първоначално написано от Lubov_f
    ne e vajno kolko ti e dalag,stiga da znae6 kak da go izpolzva6!!!
    ^^.....

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Добре кой ви каза че на Наполеон пишката е била 7 санта
    Що да не можеш? Прбвай пък ше разбереш. И 20 да ти е като незнаеш как да я използваш пак няма да и е яко секса се прай с главата...не с полови органи!
    маа фака

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Много ясно, че може. На Наполеон му е била 7см, а е правил "чудеса". Стига знаеш как да го направиш и 3см ще свърши работа
    Abe Napoleon ne go mislete,toj e kazal mnogo raboti,no patkata mu si me5tajte da znaete kolko e bila!

Guest

Re: Moga li da zadovilia momi4e s 8-10sm pishka!

Цитирай Първоначално написано от Nqma Znazhenie
    пробвай

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    секса се прай с главата...не с полови органи!
    Баш с голям крив 'уй се прави, ама нейсе!

Nqma Znachenie: Лягай си само с момичета, които те обичат, и никога няма да имаш проблем с размера!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Re: Moga li da zadovilia momi4e s 8-10sm pishka!

Цитирай Първоначално написано от Nqma Znazhenie
    Не, абсолютно невъзможно е. Но момче ще задоволиш перфектно. Стани гей - пасивен или активен, ти решаваш.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си