- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moga li da zadovilia momi4e s 8-10sm pishka!
She moga li da zadovolia nqkoe momi4e s tolkova golqma pishka???
Искаш да кажеш с толкова малка? Можеш, предполагам...имах един такъв "либовник", не съм му я мерила, но беше доста малка. Е, човекът беше майстор, признавам- беше страшно хубаво! Пожелавам ти и за теб момичетата да си спомнят с удоволствие!
Ами най-добре да опиташ .. Но..според мен размерът няма значение ...![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Mi spored men 6te moje6!Uspex!![]()
hihi, mi predstavi si s 3-4sm ezik shtom mojesh da podludish nekoq macka, znachi dori i s takava pishka pak mojesh da q poburkash, stiga da znaesh kak :P
PopFolk Rules Baby!
Awe vajnoto e 4e ima6 pi6ka![]()
prosto deistvai![]()
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
emi s 8-10 sm bi trqalo da mojesh ama trq si dobur ... to tva che da si s golqma patka ne oznachava che si dobur da ti kaja .. ae yspeh
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
ne e vajno kolko ti e dalag,stiga da znae6 kak da go izpolzva6!!!
Някой беше казал че влагалището е дълбоко 8-10 санта което значи че твоя патлак е достатъчен за да задоволиш една жена стига да знаеш как![]()
abe teia jenskite deto ti vikat che moje...
sigurno te lujat da ne se samoubiesh
![]()
Много ясно, че може. На Наполеон му е била 7см, а е правил "чудеса". Стига знаеш как да го направиш и 3см ще свърши работа
![]()
pich ne gi ostaviai da te zabludiat
izpravi se sreshtu istinata kato muj i se samoubii
Skii sq bro efekta ot samozali4avaneto nema da svar6i osobenna raota pri polojenie 4e pi6lioka ti e o6te na mqstoto 6oto togaa 6e stanesh za smqh i na grobarite zami go rezni i zarovi nqkade na dalboko i skrito mqsto no nedei pi6i karta do nego edva li nqkoi bi iskal ti otkrie grandioznata pi6onka i tai de sq shemata e slednata - rejish kopaish zaravqsh mre6i i si4ko e ok hem si na 4isto hem nema se za rezil na horata \/ 4ovek ;]
Ми човече въпросът ти има един отговор - ПРОБВАЙЗаеби ги тия комплекси за размера.Просто да не ти пука.Има супер много други фактори преди размера.Просто ти е бедна фантазията колко са.Само незнам с тоя размер как ще си нахлузиш презерватив , така че умната
![]()
И давай смело.Щом някой жени се самозадоволяват с пръст трябва да им стига ( а той не е повече от 8см )![]()
![]()
Е добре - има някаква вероятност да стане за смях пред нея , но поне ще е нае*ал и ще му е кеф , нали?Първоначално написано от BuckShot
![]()
Da ne se pritesniavaiTi na kolko si godini?
![]()
na4i moe ti e dalag ama e tanak moe e kas ama 6ai debeltei 4e du6ata v raq i huq do kraq
Добре кой ви каза че на Наполеон пишката е била 7 санта![]()
Що да не можеш? Прбвай пък ше разбереш. И 20 да ти е като незнаеш как да я използваш пак няма да и е якосекса се прай с главата...не с полови органи!
маа фака
Abe Napoleon ne go mislete,toj e kazal mnogo raboti,no patkata mu si me5tajte da znaete kolko e bila!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
пробвайПървоначално написано от Nqma Znazhenie
Баш с голям крив 'уй се прави, ама нейсе!Първоначално написано от ^SpideR^
Nqma Znachenie: Лягай си само с момичета, които те обичат, и никога няма да имаш проблем с размера!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не, абсолютно невъзможно е. Но момче ще задоволиш перфектно. Стани гей - пасивен или активен, ти решаваш.Първоначално написано от Nqma Znazhenie
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“