- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допикава ли ви се след като се изхварлите?
aaaaaa
It's In The Air, We Raise Our Fists In
E da ama kato ti se dopikae, vednaga li mojesh)
Никога! Чакам да ми се пръсне мехура и тогава отивам до кенефа. Кретен!Първоначално написано от ^efas^^
еми да вода се момчеПървоначално написано от NiKOLAN
пха мн ясно че съм момче, аз карам ли ти се на теб за тфоя аватар... кефи си ме моя, сложил съм си го... слушам си емо, не си режа вените... аз съм си аз... даже си имам и приятелка
някфи др въпроси ?
Първоначално написано от NiKOLAN
Точният отговорПървоначално написано от vladboy
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
NIKOLAN, не се ласкайне го смених заради теб
![]()
Тва да не ти е софийска канализация? Каналите са направени за това да пренасят сперма, от нищо няма да се чистят. Ти като имаш канали отдолу как се чистят от кръвта по време на цикъл с урина ли?Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
дам, не е софийската канализация, обаче нали знаеш, че няма да ти е много приятно да имаш засъхнала сперма някъде вътре в каналчетата... все едно да се изцепиш в гащите и после да ти лепка и мирише... представи си кво му е на достойнството тиПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Деца, вие пикаете и еякулирате от две съвсем различни места. Спермата и урината не минават по еднакви канали, че да прочистваш каквото и да е пикаейки. Жените, които разбират малко повече от френска любов, знаят това - пътят на спермата може да се види като малко по-тъмна ивичка по повърхността на ствола , притискайки я, може да се забави и удължи оргазма.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Лелеееееее момче, неможе да си толкова обърканПървоначално написано от shizzle
![]()
Изображение на мъжката полова система
1-Пикочен мехур; 2-Пубична кост; 3-Пенис; 4-Пещеристо тяло; 5-Главичка; 6-Препуциум; 7-Пикочен канал; 8-Дебело черво; 9-Ректум; 10-Семенно мехурче; 11-Семенен канал; 12-Простата; 13-Кауперова жлеза; 14-Анус; 15-Семепровод; 16-Епидидим; 17-Тестис; 18-Скротум
Виж колко е дълга простата и колко е дълга уретата. Не е да се влива спермата от тестисите направо в пикочния канал. Това имах предвид. Точно поради дължината на простата от пениса капе сперма в продължение на още 2-3 минути.
Не знам на какво се дължи желанието за отиване до тоалетната, но при мен е сравнително слабо. Предполагам, че е просто условен рефлекс, тъй като еякулацията включва мускули и усещания, близки до тези при уриниране.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ми не просто момичетата от форума слагаха такива аватари и се обърках и просто попитаахПървоначално написано от Анонимко
не че не го харесвам но ми беше странно момче с такъв аватар. а и съм от хардгабъритеПървоначално написано от atanakata
аз не съм искал просто проявих любопитствоПървоначално написано от atanakata
мда ,
п.п а има ли такива дет им се ака кат свършат !?![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
че то даже е по-гот от секса пикането след него![]()
И аз така по някога хахахаПървоначално написано от miskin