.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Мм, всъщност май няма да се обоснова, а ще се извиня, понеже намерих само още една такава тема ( не че имах предвид точно и само твоята тема, като се изрепчих за повтарящите се такива). И така: извинявам ти се, за острите думи, сигурно съм безнадеждно и безвъзвратно остаряла, щом толкова ме дразнят думи като "путка", използвани с такава лекота в този форум , просто ти беше капката, разбираш ли? Хайде със здраве и умната!
    Не , не си "безнадеждно и безвъзвратно остаряла .." Просто си културна , в което няма нищо лошо! Мен думите (предварително се извинявам , че ще ги използвам) "Пу*ка" "Х*й!" и т.н. ме дразнят уйасно много! Защо не ползвате други думи за същите неща? Има ги в изобилие ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Възможно е! Ако не си сигурен в нея не го прави. Все пак дори 1 инфекция да пипнеш не е много приятно!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако имаш някакви ранички на устата или вътре и тя има някаква венерическа болест-да може!

{sexyyyto_f}
    Guest
    emi pi4 spored men ne moi6 da hvane6 bolest,na teb mai 6te ti e za parvi pat teq frenski laski.no pak kvo opitai,e kao ve4e ne si q naebalare yspeh

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Сипи малко ракия да се дезифекцира малко

Guest
    Ami vij sega brato. =) Predi da zapo4ne6 da pravi6 sex, ne si li se zainteresoval pone malko kakvi sa riskovete da zabolee6 ot SPIN? Az vse o6te sam devstvena //predstavi si// i moga da ti kaja, 4e kakto ti se izrazi "da q lije6 po putkata" moje6 da hvane6 SPIN. =)

Голям фен

Re: Ako q lija po p*tkata moje li da hvana nqkva bolest??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Emi nakratko skoro moje i da pravq sex s edno momi4e, ta misulta mi e ako q lija po p*tkata vse pak moga li da hvana nqkva bolest ili ne?

Blagodarq Vi za otgovorite!!!
    moe pichi va6ki xaaxxaxaxaax, ako pichite va6ki sveteha prez no6ta plovdiv 6te6e da e kato las vegas
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си