- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- daite si mnenieto za dumata "kurva"
taka ta iskam da vi pitam spored vas kakvo e zna4enieto na tazi duma:
daite si mnenieto da vidim dokade 6te se izqsni 4e mi e mnogo interesno!
Kyrva:
1prostitytka
2momiche koeto se chuka za pari (v smisal,hodi s nqkvi barovci,koito q razkarvat po zavedeniqta,pla6tat i smetkite,kypyvat i dreshki i telefoni i gluposti, a pyk tq v zamqna im plashta s onaq si rabota)
3momiche imalo 300-400 polovi snosheniq s razlichni partniori za 1 godina
![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Emi momi4e s perverzen pogled na koeto pussy`to mu prili4a ve4e na vhod na pe6tera!![]()
Ми "курва" от италиянски доколкото помня беше завой.
А иначе за курва в ония смисъл възприемам леките жени, които се еб*т с когото им падне.
miii za men kurva - tova e momi4e,koeto se ebe s vsqko mom4e,izpre4ilo i se na patq...
tova e mnenieto mi po vuprosa..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
na kratko Ebe se sys sqko momche!!!
MyXu CTe 3HaM xyxy
Ami kurva e momiche ili jena, a moje i babka, koqto pravi sex ili oralna lubov s vsqko momche, koeto i e simpatichno. Ne go pravi za pari, bezplatno e, no ne vlaga chuvstva, a prosto se lashka zdravo, kakto ima edin izraz obicha da q klatqt, kato "Gladen ciganin djanka". Ama ponqkoga se vlubvat, az poznavam dosta takiva, ama nikoe momche ne moje da im vzeme chuvstvata naseriozno, prosto zashtoto veche sa "izcapani" i nai-mnogo i toi da gi poizcapa malko i da gi ostavi... Taka che ne stavaite kurvi, zashtoto minaloto dori i da go ostavite zad gurba si mnogo trudno mojete da go zalichite, mislete predi da pravite neshto.
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
mi na4i spored mene momi4e koeto se ebe na lqvo i na dqsno i ne i puka ot ni6to!!!!!!!!![]()
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Курва ... момиче или жена която няма задръжки ... прави секс с много мъже без да иска заплащане... Да се държиш като курва ..означава да се набутваш почти на всеки ...дори и на гаджето на приятелката ти ... Да мислиш само как да свалиш поредния мъж ..да се изчукате и на другия ден .. да се подминете...... А бе има още 10000 характеристики..ама са ме марзи да пиша![]()
![]()
![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
---
mi kurva za men e momiche koeto si lqga sus vseki koito i vurje ili i napravi mili ochi momiche koeto se razdava masovo
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
tav e momi4e/jena koqto lqga s vseki,bez nikvi 4uvstva i bez nikvi seriozni namereniq i iska pari!
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
момиче/жена, която е правила толкова много секс и то с различни партньори, че за нея вече секса не е удоволствие, а задължение.
За мен това е К*рвата. Иначе в ежедневието си използваме тази дума и за момичета,които крадат гаджета или се обличат предизвикателно....но то по-точно е до известна степен в преносен смисъл!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
eee Horata me isprewariha!
KURWA!!!
I object. ...a ako pravi6 to4no su6toto ne6to no ne iska6 pari? togava ne si li kurva?Първоначално написано от Lubov_f
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Според мен курва е жена, която взима всичко от живота и умее да се забавлява по всякакъв възможен начин![]()
Според мен пък к*рва е просто един етикет, който се лепва причинно и безпричинно на момичетата (жените).![]()
Защото вие не можете да съдите и да обвинявате един човек, че си прави кефа, нали? Всички го правите. Това че го прави с много хора не значи, че е к*рва. Може да иска да опита от всичко и от всички - няма лошо - въпрос на избор?
K*RVA=BRATOV4EDKA MI
hahahahahaahaahaha 4eta vi otgovorite i ymiram ot smqh kolko ste ograni4eni mamka my...na4i spored vas jena koqto se 4yka s seki koito i haresa e kyrva....a mujete det praqt su6toto ko sa???...ta jena koqt go prai za pari e kyrva. TVA E
Awe jena, koqto go pravi za pari NE E KURVA, tq e prostitutka i si izkarva prosto parichki.... Kurva e t'va deto az go napisah, krai na spora ?!310827
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Курва е жена, която спи с много мъже , без да е обвързана с тях.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
1-prostitutka
2-koqto spi s mn bez 4uvstva tva misla
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Виж ми подписа!
Това е моето мнение![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Изключително си права, мила! Напълно те подкрепям!
И още веднъж, вижте подписа ми и помислетене съм ли права?
Собственост на Canis_Dirus
kurvata go pravi s vs na kupona,a ku4kata-s vsi4ki osven s teb![]()