.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

daite si mnenieto za dumata "kurva"

taka ta iskam da vi pitam spored vas kakvo e zna4enieto na tazi duma:
    daite si mnenieto da vidim dokade 6te se izqsni 4e mi e mnogo interesno!

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    Kyrva:
    1 prostitytka
    2 momiche koeto se chuka za pari (v smisal,hodi s nqkvi barovci,koito q razkarvat po zavedeniqta,pla6tat i smetkite,kypyvat i dreshki i telefoni i gluposti, a pyk tq v zamqna im plashta s onaq si rabota)
    3 momiche imalo 300-400 polovi snosheniq s razlichni partniori za 1 godina
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Guest
    Emi momi4e s perverzen pogled na koeto pussy`to mu prili4a ve4e na vhod na pe6tera!

Ми "курва" от италиянски доколкото помня беше завой.
    А иначе за курва в ония смисъл възприемам леките жени, които се еб*т с когото им падне.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    miii za men kurva - tova e momi4e,koeto se ebe s vsqko mom4e,izpre4ilo i se na patq...
    tova e mnenieto mi po vuprosa..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

na kratko Ebe se sys sqko momche!!!
    MyXu CTe 3HaM xyxy

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ami kurva e momiche ili jena, a moje i babka, koqto pravi sex ili oralna lubov s vsqko momche, koeto i e simpatichno. Ne go pravi za pari, bezplatno e, no ne vlaga chuvstva, a prosto se lashka zdravo, kakto ima edin izraz obicha da q klatqt, kato "Gladen ciganin djanka". Ama ponqkoga se vlubvat, az poznavam dosta takiva, ama nikoe momche ne moje da im vzeme chuvstvata naseriozno, prosto zashtoto veche sa "izcapani" i nai-mnogo i toi da gi poizcapa malko i da gi ostavi... Taka che ne stavaite kurvi, zashtoto minaloto dori i da go ostavite zad gurba si mnogo trudno mojete da go zalichite, mislete predi da pravite neshto .
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

mi na4i spored mene momi4e koeto se ebe na lqvo i na dqsno i ne i puka ot ni6to!!!!!!!!
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Курва ... момиче или жена която няма задръжки ... прави секс с много мъже без да иска заплащане... Да се държиш като курва ..означава да се набутваш почти на всеки ...дори и на гаджето на приятелката ти ... Да мислиш само как да свалиш поредния мъж ..да се изчукате и на другия ден .. да се подминете...... А бе има още 10000 характеристики..ама са ме марзи да пиша
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    mi kurva za men e momiche koeto si lqga sus vseki koito i vurje ili i napravi mili ochi momiche koeto se razdava masovo
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

tav e momi4e/jena koqto lqga s vseki,bez nikvi 4uvstva i bez nikvi seriozni namereniq i iska pari!
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    момиче/жена, която е правила толкова много секс и то с различни партньори, че за нея вече секса не е удоволствие, а задължение.
    За мен това е К*рвата. Иначе в ежедневието си използваме тази дума и за момичета,които крадат гаджета или се обличат предизвикателно....но то по-точно е до известна степен в преносен смисъл!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Guest
    eee Horata me isprewariha!
    KURWA!!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lubov_f
    tav e momi4e/jena koqto lqga s vseki,bez nikvi 4uvstva i bez nikvi seriozni namereniq i iska pari!
    I object. ...a ako pravi6 to4no su6toto ne6to no ne iska6 pari? togava ne si li kurva?
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    Според мен курва е жена, която взима всичко от живота и умее да се забавлява по всякакъв възможен начин

Според мен пък к*рва е просто един етикет, който се лепва причинно и безпричинно на момичетата (жените).
    Защото вие не можете да съдите и да обвинявате един човек, че си прави кефа, нали? Всички го правите. Това че го прави с много хора не значи, че е к*рва. Може да иска да опита от всичко и от всички - няма лошо - въпрос на избор?

Guest
    K*RVA=BRATOV4EDKA MI

head_shot_bs
    Guest
    hahahahahaahaahaha 4eta vi otgovorite i ymiram ot smqh kolko ste ograni4eni mamka my...na4i spored vas jena koqto se 4yka s seki koito i haresa e kyrva....a mujete det praqt su6toto ko sa???...ta jena koqt go prai za pari e kyrva. TVA E

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Awe jena, koqto go pravi za pari NE E KURVA, tq e prostitutka i si izkarva prosto parichki.... Kurva e t'va deto az go napisah, krai na spora ?!310827
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Курва е жена, която спи с много мъже , без да е обвързана с тях.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

1-prostitutka
    2-koqto spi s mn bez 4uvstva tva misla
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Виж ми подписа!
    Това е моето мнение
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Според мен пък к*рва е просто един етикет, който се лепва причинно и безпричинно на момичетата (жените).
    Защото вие не можете да съдите и да обвинявате един човек, че си прави кефа, нали? Всички го правите. Това че го прави с много хора не значи, че е к*рва. Може да иска да опита от всичко и от всички - няма лошо - въпрос на избор?

Изключително си права, мила! Напълно те подкрепям!

И още веднъж, вижте подписа ми и помислете не съм ли права?
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kurvata go pravi s vs na kupona,a ku4kata-s vsi4ki osven s teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си