- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstveni li ste otzad(kum momi4eta)
Винаги е ужасно силна дума. Нищо не се знае, не казвай винаги.Първоначално написано от incheto
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Много е готино пробвайте(така казват момичетата де
) ако сте си фанали ебач тарикант от класа ще се кефите та ще ревете.
![]()
devstvena sam si tam i nqmam nikakvi namereniq da se promenq tova!
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
пфу...ама то това място си има само едно предназна4ение..и маи си4ки го знаем..за какво да му намираме и второосвен това е изход а не ВХОД
![]()
DA![]()
Ne, no ne praktikuvam tozi vid seks, samo sym probval, no ne mi haresa.
ThoSe WhO WiLL NoT FoLLoW ArE DoomeD TO LeaD.
ne![]()
Ne sam ipredpolagala 4e jiveem v tolkova otvoreno ob6testvo![]()
Първоначално написано от GeRyTo
аз също ви подкрепям и двете,това,че за някои хора е нестандартно,мръсно или срамно,си е техен проблем,все пак секса е за двама,а не за цялото общество,и аз не съм и какво от това?да ме гонят по улиците с факли и колове?не,нали?
хайде,това е от мен
to i ustata ti si ima prednazna4enie, ama pishki se slagat v neq, naliПървоначално написано от МаRi
![]()
P.S toq pat ako she mi triete posta iskam da iztuknete pri4ina, shot ne vijdam da sum napisal neshto neredno ili obidno...
Ха ха ха...това ми хареса!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Айде бе, стига писали "не". Кажете си истината не е срамно, никой няма да каже на родителите ви.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от San4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Егати дамите... кой ще си каже...![]()
![]()
![]()
Абе те отричат ама като пръднат и се чуе "Фффффффф" ми е ясна работата![]()
mi i az sum taka.Първоначално написано от GeRyTo
![]()
Ne sam![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
маааикооооу![]()
![]()
![]()
некфо недопроебали се момиченца
ше разпраят как са ги праскали в г
гъза....накъде вървим![]()
![]()
![]()
п.п. ори мене оше нищо не се е променило-
карам си по стандартния начин![]()
![]()
Боже мой(не че съществува копелето ама така е израза) къде поаднах във форум където стават най странните неща сдържах се да пиша в темата за маструбацията понеже се упаших като видях колко загорели хора има. Ама това вече ме разби тотално. На 14 а той на колко е 25? или там някъде? Това си е направо чиста педофилия с извинение.
Тва бях аз...стана ми любопитно...на 14...секи има право на изборПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от pitanka
Emi ima klizma za tozi slu4ai i si4ko e super 4isto.
Vajno e da ne se prai analen sex i posle vaginalen bez da se izmie perfektno pish.ata.
Kolkoto do samia analen sex si4ki jeni se darpat no vednaj prestrashat li se i prodoleiat li bolkata napravo kreshtiat ot udovostvie !!![]()
Xa xa вие сте нема такива злета!Първоначално написано от ISSP
![]()
Въпроса е "Девствени ли сте отзад?" и тези, които казват не, всъщност казват "Не, не съм", схващтате ли?
hah,gledah 4e sam postvala v tazi tema predi nqkolko meseca,ne6tata pri men sa si su6tite-ne si go davam![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от Elitooooo
moito momi4e...i ti ne si vyarva6...
sorry za otklonnieto na temata no ima6 vid na hlape, koeto ne znae za kakvo govori, pravi6 se na 2 i 0.5 oba4e ne mi se vyarva da si tolkova navatre s materiala. A ako kazva6 istinata- maiko miua... 6te se okaje6 po.typi4ka ot tova, koeto predpolagah
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
True True,basi izvra6teniqta i na men malko ne mi se vqrvat tiq ne6ta,a ako e istina si predstavqm kuv si veneren krater elitooooooПървоначално написано от Immortality_
P.P Mi az sum M de ne si go davam![]()
![]()
A 4e nema lo6o nema:PpP