.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 195
    Znachi az tazi godina sym 8 klas v Amerikanskiq Kolej v Sofia (ACS). Iskam da vi kaja che mnogo ot mitovete i legendite za koleja sa greshni. Vseki koito ima ambiciqta da stane neshto ot nego trqbva da uchi tuk. Nqkolko dushi vi kazaha kak preminava vremeto v koleja i ne smqtam da se povtarqm. Lichno az sym v obshtejitiqta tui kato sym ot plovdiv, ta tova che trqbva da ste n na broi dushi za da izlezete e pulna glupost kogato te priemat tuk roditelite ti populvat edni formuliari kadeto opomenavat kade puskat deteto si i ako ne mojete da izlezete moje da se syrdite samo na roditelite si. Drugoto koeto e ne e istina che tuk uchat decata na milioneri, politici, mutri i t.n.,zaahtoto ne znam oshte roditelite mi da sa nqkakvi takiva. E estestveno ima i dosta izvestni deca, no tova e normalno vse pak e chastno uchilishte. Taksite naistina sa dosta visoki i primerno na men mi se sybirat okolo 8 000 evra vsqka godina zaedno s obshtejitiqta. Uchitelite sushto ne sa zverove, a daje naprotiv vinagi shte proqvqt jelanie da ti pomognat. E ima i nqkoi koito moje da te draznqt, no si nqmat liubimci ili neshto takova i vinagi sa mnogo loyalni. Za xorata moga da kaja che naistina vseki moje da nameri podhodqshtata si grupichka i da estestveno ima takiva koito sa izvestni, koito paradirat ili sa hodili s celiq kolej, no tova v koe uchilishte go nqma?! Ako ima zainteresovani za tova uchilishte mogat da mi pishat lichno suobshtenie i s udovolstvie shte otgovorq
    Don,t try to fix me,i`ve not broken

Ами и аз уча там, в 8 клас съм. Засега ми харесва, тази учебна година минава страхотно. Попаднах в класа, където са "зубарите" хаха, така де, хората, които знаят английски най- добре. По ирония и по необясними причини за мене, ние уж учим най- много. Еми към края на 2ри срок се изравниха всички по натоварване, което в 8 клас почти го няма. Е да, имаме домашни, правим проекти, но нали именно това е смисъла на институцията училище Аз открих среда, в която да се движа, и съм доволна. Имам верни приятели в моя випуск, а и сред по- големите май Да, има деца на мутри, даже имам познати такива, но и те са общо взето хора, нали се сещате. Има и зубари. Има и емота,метали, кифли и така нататък Общо взето утилище ебати кво да е! Е съгласна съм, че понякога болезнено много ми напомня на типичната американска гимназия като от филмите... Но дреме ми Бягането от час е по- трудноосъществимо отколкото в държавните училища, но не е невъзможно- лично бягах 2 пъти тази седмица В 9 клас е трудно, защото изведнъж предметите стават около 3 пъти повече, но се преживява. Имам надежда, завърша 12 клас, пък и като гледам какви хора оцеляват...
    Така че, ако имате амбиции да учите в ACS, не оставяйте хората, които пък нямат никакви, да ви дърпат- въпрос на ваш личен избор

Цитирай Първоначално написано от joalbrito
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    az ne u4a tam,ama sa mi govorili za amerikanskiq kolej...
    u4i se STRA6NO mnogo... u4i se do kum 2-3 4asa sledobed,do kolkoto znam..
    doma6nite ti sa OGROMNI ... disciplinata e STROGA i ima qko zubari.. a da ne kazvam kolko MNOGO pari se pla6tat
    nikoga NE bih u4ila tam.. za ni6to na sveta
    puk i sam 4uvala,4e ne e osobeno dobro daskaloto..
    ей уфсъ стига говори наизуст бе да те....
    Ех, Радоо, и ти ли тука бе
    Колкото по темата, както вече виждам някои мои съученици вече са казали много неща, та да не се повтарям само ще кажа на тези, които не учат там, че не могат да си вадят изводи за даскалото само от слуховете от техни познати или приятели.. Тва "училището е супер гадно, не уча там, а и се радвам" е доста тъпо, щото нямате реалната представа какво точно се случва. То и аз нямам все още, първа година ми е, но смятам, че е въпрос на лично мнение дали ти харесва. Всичките ми приятели ежедневно се оплакват колко учим, кви домашни ни дават, колко са скапани даскалите.. Питайте ги обаче дали биха си сменили даскалото, 90% ше откажат, и аз съм от тях. Сички се оплакваме, ама истината си е, че ако яко се трудиш имаш доста перспективи, без да преувеличавам. Който се интересува винаги може да се разрови по Интернет - толкова хора си пробиват път и ги приемат в някви супер престижни университети... Абе наистина почнах да се повтарям май, но в крайна сметка даскалото си е хубаво.. Мен ми харесва със сичките му недостатъци и нямам намерение да се местя

и само по правописа мога да ти кажа две думи....
    ОСТАНИ СИ В КОЧИНАТА

Хахаха. Приятели ми подхвърлиха темата и изчетох сичките глупости, които са изписани и ми стана мн смешно как хората пишат без да знаят кво пишат
    Преди около месец май завършихме (или там някъде) и тка моете сте сигурни, че няма да ви лъжа.
    Предварително ви моля да не ми коментирате правописа ,правоговора, пунктоацията и тн...форумите не са място за оценки по български език и литература. Хах та да се върнем на темата за Колежу.
    Който квото иска да ми говори, няма да приема, че това не е най-доброто училище в България. Бях в СМГ до 7 клас - и там нивото е добро, но тука манталитета на сички просто е малко по-различен. Тва че мн се учи и че сички са зубари и едновремнно с тва наркомани и синове и дъщерички на наркотрафиканти, мутри и депутати е абсурдно твърдение (макар в последните години тенденцията да е в тази посока). Истината е, че ако си нормален човек (като мен и останалите светстни хора, които познаам) ше си прекараш супер яку, ше получиш перфектна диплома и в крайна сметка като завършваш няа да съжаляваш за тези 5 години от живота си. Някоя зубарка от випуска ми е писала преди мен - тя сама си го е избрала тва с многото учевн - доста хора минахме и без това и пак завършихме с добър успех - тва да не ви спира. Ама и не може хептен да не учиш и да не спазваш дисциплина щото тогаа изфърчаш от системата и отиваш в някое училище като Златарски където наистина са утрепка до утрепка и се хвалят, че влизат в - "Оттогава всички завършили програмата са приети наистина в супер унивеситети - Оксфорд, Брунел, Куиин Мери, Уестминстър и тн." - да поясна, че това са най-пропадналите УК училища (особено ако това е Oxford Brookes както предполагам) където никопй колежанин за нищо на света не би си причинил да отиде да учи Хората в Колежу като цяло са много свестни, типажи секфи - даже някви метали се появиха Донякъде е верно, че се набляга главно на Англиийския, но манталитета на който учи Колежу и изискванията (високички), които те принуждават да спазваш са много по-полезни отколко да те учат добре на химия или биология примерно (не че в Колежу учат толко зле тея предмети ма не е кат да сме гении в ея насоки). Между друуто резултати от матурата казват сичко - гарантирам, че не сме преписвали по БЕЛ (ако е имало тва са малки единици), ако някой е ходил на уроци аз не знам за такъв и пак изкарахме най-висок успех макра БЕЛ по принцип на доста хора да не ни се отдава мн мн (аз по БЕЛ имам 4 ма на матурата имам 5.60 wtf) Който обижда Колежу съм готов по всяко време да му затворя устата щото се пак съм опитал и топ държавна гимназия като СМГ и Колежу и категорично мога да твърдя, че АКС е вашия най-добър избор, лол. Ако ваще могат да си го позволят все пак... тая година таксичката за стипендиантите ммай ше е в порядъка на 2.5к ойру, което не е малко. Ай със здраве.

цацкУ, евала
    пък новата е 2 700 еврА /niska/ =) sus zdrave si4ki ;P

DA ! NAI DOBRATA MI FR SE MU4I TAM :d MN SE Y4I NO IMA6 GARANTIRANO BUDE6TE ! Y4ILI6TETO E NAPRAVENO PO AMERIKANSKI STANDAR I IDEI I VSI4KO E MN QKO MN SE Y4I 6TE TI SKUSAT ZANIKA OT ZUBRENE NO AKO ISKA65 DA STANE6 NE6TO SYR GOLQMO XODI TAM :d YSPEX (IZPITA MINA OTDAVNA AKO 6TE KAN TAQ GOD )

Ами и аз мисля да кандидатствам там.От тва , което прочетох ми се вижда яко но на мен проблем ми е излизането ... след даскало мога ли да си ходя където си искам , с който си искам и да правя квото си искам и до колко часа ...

Град
    БуРгАс
    Ся сигурно ще ме помислите за малоумна ,но все пак ще попитам! След кой клас се влиза в американския и как?
    When I`m bad,I`m better!

Брат ми завърши 11 клас там и бих казала,че не нито зубър(амааа изобщо),нито пък учи толковаа много.Училището е много хубаво,аз исках да влезна там ама за жалост не успях Даже по едно време ми беще като мечта Може да е строго,но в днешните училища дисциплината е ужасна,повечето ученици пушат и пият(не казвам,че и там няма)но аз бих искала да уча в такова училище,точно като Американския колеж

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Цитирай Първоначално написано от swetyYkittyY
    Ся сигурно ще ме помислите за малоумна ,но все пак ще попитам! След кой клас се влиза в американския и как?
    След 7ми

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

След 7-ми клас,но изпитите са отделни и са по-рано,изпуснала си срока,вече сигурно са излезнали класиранията кои ще учат там ..Иначе аз против Американския колеж нямам,но не е истина,че после можеш да иде в примерно - Харвард,Оксфорд или там какви бяха,аз гледах миналогодишните резултати само 1-2 човека има приети там Излишни пари общовзето

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Прегледах повечето мнения в тази тема за Колежа и ми стана доста интересно...
    Някой, който е кандидатствал за влизане там може ли да ми каже как точно се провежда изпитът като цяло и за колко време? Разбрах, че има отделни "блокове" за математика, БЕЛ, есе и логика, макар че източниците ми не са много надеждни.
    Любопитно ми е, защото догодина ще се пробвам за Американския и искам да съм наясно с цялата...процедура.
    А, забравих това - също така да ми кажете колко ученици приемат с евтината сума за Колежа и колко със скъпата?
    Мерси предварително.

Цитирай Първоначално написано от anito12
    Прегледах повечето мнения в тази тема за Колежа и ми стана доста интересно...
    Някой, който е кандидатствал за влизане там може ли да ми каже как точно се провежда изпитът като цяло и за колко време? Разбрах, че има отделни "блокове" за математика, БЕЛ, есе и логика, макар че източниците ми не са много надеждни.
    Любопитно ми е, защото догодина ще се пробвам за Американския и искам да съм наясно с цялата...процедура.
    А, забравих това - също така да ми кажете колко ученици приемат с евтината сума за Колежа и колко със скъпата?
    Мерси предварително.
    виж в сайта : http://www.acs.bg

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14

След 7-ми клас,но изпитите са отделни и са по-рано,изпуснала си срока,вече сигурно са излезнали класиранията кои ще учат там ..Иначе аз против Американския колеж нямам,но не е истина,че после можеш да иде в примерно - Харвард,Оксфорд или там какви бяха,аз гледах миналогодишните резултати само 1-2 човека има приети там Излишни пари общовзето
    a vdq li kolko drugi bulgari ot drugi u-6ta sa prieti tam? [nula]
    i osven tezi dvata, ima i dosta drugi prestijni, za koito kakto razbiram ot citata "harvard, oksford ili tam kvi bqxa" nqma6 ponqtie, no ima6 mnenie...
    sme6no...

Еми пичове. Ко погледнем кой къде беше приет тая година не мое се каже, че е кой знае кфо ама тфа е щото у УСА-то спреха париците за БГ след влизанету у еврозоната. Имаме момиче (от класа ми, 6.00, скъса се да учи) на пълна в Принстън, момче (фр от 5 клас), който ше ходи в Чикагото (ма той си плаща) и още 3-4 такиа в мн добри УС колиджи (1 от тях май също плаща, друите са на стипендия). Другите 15ина човека дет ше ходат УСА са в добри колиджи ама не Харвард-стайл просто щото там дават стипендии само на миризливи индийци и джикипонци...В УК ... хммм. в Оксфорд има 1 момче ма той се премести след 10 клас да учи там с някаф ексчендж и стипендия и за тфа го зеха хаха и щото е некаф гений де. В Кембридж и Оксфорда опитаха оше 5-6 човека и никой не приеха ... В ЛСИ също никой не зеха. В Импириъл нямаме (не зимат БГ диплома, нито Американска без АП) В следващити от топ 20 е яка масовска (там отиаме към 60% от випуска кат гледам...) и се сме в топ/много добри унита по специалностите с малки изклучения на некфи заблудени хорица ... нЕ Е мн ма е от сърце, хаха, пък и поне сички знаем, че кат са ни приели няма да отидем там и да сме идиоти а ше сме най-добрите, лол...докат кат съм учил без никаф деманд от даскалите в хай скул после ше се чувствам идиот кат отида някъде...сами преценявайте, но ако мислите, че Колежу ше ви вкара в Харвард живеете на др планета. Въпреки сичко, като цяло сички, които са кандидатствали са приети в добри Унита по света (от 100 човека май 4-5 остаат в БГ, лол, или нещо от сорта).

ПС: спрете да говорите като не знаете...
    ППС: стипендии вече дават на по 25 момци и 25 момици (преди беха фифти, фифти ма тц..искат поече пара, за което ги упреквахме ежедневно )
    ПППС: Правописа е посветен на ЕМО-тата по света, дано изчезнат по-скоро...

Хора търся спешно едно момиче от там..не сме се чували и виждали от началното даскало...домашния и телефон е закрит...знам само че сега учи в А.Колеж...сега е 10 клас казва се Елена Златева..моля ви ако някой знае нещо за нея да пише

sladkish_14 написа:
    swetyYkittyY написа:

булШит , нема такоа нещо , влизат по 140 на година от 250 ... горе-долу не е пълно със зубари има и фитболни утрепки ... Няма наркомани ... общо взето добра обстановка , стола обаче има нужда от поправка ... АМИ КАТО ПРЕДПОЧИТАТЕ , ВЛИЗАЙТЕ СИ У ДЪРЖАВНИТЕ селски УЧИЛИЩА и станете шофьори , ний ще си пейкаме на свобда в адвокатската кантора ... СТАНА МИ ЛОШО ОТ ТЪПАНАРИ КОИТО ПАПАГАЛСТВАТ , ЧЕ НЕ СА БИЛИ ТАМ И ИМ Е КЕФ ...
    Don't allow people to destroy your dreams.

Приет съм - 26 то място - 65.11 % :P

Не знам все още дали ще се записвам...

4etoh 4e ako roditelite ti podadat nqkakvi dokumenti moje da ti dadat otstapka ot 5 do 100%. a ti deto si priet pooozdravleniq. kak be6e testa
    ....?

vie ludi li ste be?
    tva e nai-gadnoto u4ili6te v cqla bulgariq-decata na vruskari,politici i mutri-takiva sa pove4eto i tuk tamq nqkoe genialno vunderkin4e,koeto e imalo ne4ove6ki kusmet! tam sa nai-golemite mamini sin4eta,koi ot koi po-golqm liglio. izguzici,ligav6titi i pretencii,a vsu6nost sa koi ot koi po-golemi bukluci i narkomanqsali laina,6toto ne im ponasq na si4koto tva naprejenie! ---> ..ox.. :D :D :D :D ironiq bate..az 6to ne se vijdam opisana tyka.. :grin: :grin: ako si misli6 4e tfa..e nekfo 4astno y4ili6te..edno takoa..deto vliza vsqko bogata64e deto iska..e za kfo e 6ibaniq priem izpit...s po 4oo razo4arovani..4e sa gi reznali..ot tia 400..200 hodeli na yroci..i kaot primer..imahe dna fr..syper bogata..tq kaza: ako se izduna na izpita..mama ti tati 6e platut da vlqza... :o ii...sega 6to ne e vutre..a sedi nekfo..i sujalqva...o6te ??? :D boklyci..narokamnqsali laina..awe..hora poznaate li gi tiq...bate mn tupo..da si suzadade6 nekfo 6ibano mnenieza ne6to..i ot tam..ne se 4ya6 kfo govori6..izvinqaaai..oba4e..bate pri tfa..4e si4ki se skusvat ot y4ene..ti da im kaje6..tfa + nekfi..ne praila sex..snobari,zyburi..bez socialen jivot :grin: izvinqaaai ama;....na tia kato tewe..purvotot koeto moga da kaja..q si go nay4ika we.. ;xx ..bati yvajanenieto..na li4niq izbor..i..az za tvoita nai-veroqtno skapanao kvartalno y4ili6te..ili puk v nekoe selo..ili ne mn izvesten grad..kfo moga da kaja..za tfa bez mn da znae6..ae ne govori ;xx

Мега фен
    Град
    София
    vesopeso, успех в кантората, щом това ти е мечтата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си