- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Izvratena li sum???
6te si izvraten kogato zapo4ne6 da se zadovolqva6 s jivotni![]()
4ovek se y4i dokato ne ymre.
Не си извратена , няма за кво да се притесняваш ...
за теб хора не останаха ли, та налиташ на горките животни:
: иди да работиш в зоологическата градина, барем се отвратиш поне малко от това, в което си се превърнала...
![]()
Ами не знам, ти ще ни кажеш.Ако предпочиташ животните пред хората...Това сама си го решаваш, но пък напоследък се промениха толкова мн неща, че това едва ли ще се приеме за извратено...И според мен не си, не се притеснявай!![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
1 pat sam gledala s ku4e i prosto mise preobarnaha 4ervata-tova e adaski gnusno bre
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
AMI SPORED MEN SI Izvratena i 6a trqbva da ide6 na o4en lekar
Тя е извратена, а пък ти си неграмотен!Първоначално написано от TheMenace
![]()
По темата: еми ако е било за първи и последен път-не не си извратена, но ако ти е харесало си. Като цяло това е било ново за теб и може би малко интересно. Като цяло терминът "извратен" е много относителен!
Но разни хора, разни идеали. Ако те кефи няма нищо лошо, стига да не го споделяш с други!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
според мен си(приятно извратена)
че кво лошо има да си извратен/а трябва разнообразие.....![]()
Бе не си извратена, ама много ми е Х как може да те радва това нещо, че и да мастурбираш на него?!?![]()
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Лелейй.. до кат попълвах мнението ядох сладолед... Като видях след това аватара ти.. , щеше да повър повър ..Първоначално написано от Я да се регистрирам :)
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
смених гоПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Искам така!
ХаХа....тва ми напомня на темата "sex s jivotno"![]()
![]()
![]()
може би автора е един и същи
![]()
естествено че си......представи се теб да те ебе кон и един заек да ви гледа и да се самозадоволява...![]()
![]()
gadno izvrateno selsko dobiche
you need Therpahi sputid pig fuker[/quote]
Извратена си
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Самата гавра с животните е извратена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А някой да вижда, че темате е на 2 години?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
kvo ti puka nali trqva da ima gavra![]()
е тва да се възбуждаш от животни е НЕ ИЗВРАТЕНО АМИ НЕ ЗНАМ КАКВО...веднъж гледах как някаква го прави с ку4е..и щях да ревна горкото животно!!! беше отвратително,така 4е за мен си пове4е от извратена