- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиърсинг(въпрос към момчетата)
е кажете харесват ли ви момичетата с обица на носа?какво е първото нещо което мислите като видите момиче с обица на носа?
miii men me kefqt super mnogo jenki s vsqkvi obicii
`Only the Strong Survive`
4e kato si duha nosyt moje da izliza i ot 3-to mqsto))
Men li4no ne me radva ...![]()
Определено на носа няма място... има по-подходящи места за тях!
Направо ме разби с тоя отговор.Скъсах се да се хиля.Първоначално написано от Koz4o
А по темата,soryy аз съм момиче ама ме кефят обици на носа стига да са мънинки и да не са фрапиращи.А иначе много ми харесват обиците на пъпа ама аз съм много страхлива и ме е страх да си сложа.
izob6to ne mi haresva priznal sam samo na papa![]()
i az taka!no..za pupa mi mina merakaПървоначално написано от Анонимко
ne gi slu6ai tiq f we :P mom4etata se kefqt na takiva ne6ta vqrvai mi![]()
`Only the Strong Survive`
ami na nosa ne .. ne me kefi no vish mnooo mi e interesno kakvoli e da se celuvam sus nqkoq koqto ima obica na ezika ili da mi prai svirki primerno .. poznavam edna takava i tq kaza che e bili strahotno no az lichno ne bih si slojil obici nikade ..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Men specialno ne me KEFQT daje mi sa malko ANTI ................
abe az mn sam govori po taz tema ama sega pak 6te kaja ne me barka vajnoto da e se haresvat i da e qko
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
na nosa ne.mahti sme6noto det e.men me kefi naprimer na ezi4eto da ima nqkfa jenka i predstavi si ko 6te e use6tanoto dokat sa celuvate ili ti prai svirki
Май ви доставя кеф да се излагате, а? И мен ме питат дали като ям супа, ми излиза през дупката. Много глупаво. Защо говорите за пиърсинги, като нямате представа?Първоначално написано от Koz4o
По темата - не ме кефят с цветенца и тем подобни.
Да изясня - нос, дупчен в козметично студио с пистолет, е глупост, а не пиърсинг.
И 'tattoo' се пише с две "T"!
А къде на носа ? На някоя от двете стени или халка на стенато м/у двете камери ?
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
"kameri" w nosa? Steni? Stiga, stiga.
Хах, ми де а знам как да го обясня бре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Mnogo dobre te razbrah, obache izpolzwa termini, koito ne se otnasqt do nosa. Towa po sredata e "septum", dwete chasti na nosa sa "nozdri".
Btw, na pyrwata obicata ne se wijda, oswen ako ne se zagledash mnogo.
Добре де, извинявам се - не се досетих веднага за точните ТЕРМИНИ....
И все пак - с третия пиърсиг ще е най-секси, нали![]()
![]()
...
Виждала съм на снимка флеш под долната устна /за перверзните съзнания - има се предвид лицето/, гадно е, както и третата снимка.
Иначе умирам за халка на септума!
абе яко е на носа и на пъпа ми харесва ама станаха и двете страшно изтъркани........макарче и аз имам на пъпа ама е вече банално всяка втора има![]()
Тогава дай да ти изтръгна обицата заедно с част от корема! Сега е модерно така!
Зависи от самата обица и от това как стои на самия човек. По принцип не ме кефи много
Mene po me kefi na ezika otkolkoto na pupa ili nosa!Vednuj si napravih 6te si napravq i vtori pat ne mi pre4i ni6to![]()
![]()
![]()
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...