.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami az nqmam otkacheni mesta- samo banqta i kuhnenskata masa koeto za mene ne se broi Inache frenska lybov s moq pr sme pravili v asansiora i v parka... a i vednuj toi mi burkashe s pruscheta v edno taxi

Град
    София
    Извратено общество сте ей ;]

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    emi az sam go pravila na predniq kapak na kola,v banqta,v basein,pod edno darvo,zad edna diskoteka podprqni na stenata,v garaj,v sablekalnqta na edin basein,v toaletna i mai sa tva!!!! \/
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В кола на 5 метра от шосето. Вълнуващо е!

Хмм... зад даскало (вечер), тоалетните в даскало (избягахме от час), в асансиор, на стълбището в нейния блок (поне 5 пъти), имали сме свободен и сме оставали само 2мата с класната стая и така 2 пъти , пастърбирали сме си взаимно в междучасие в един ъгъл на стаята, в басейн, на ена тенис маса вечер, борисовата градина, на мейката пред техния блок пълна програма, и двамата френска любов след това същнския секс, в тоалетна на кафе.... не се сещам за друго...
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    В кола до пътя, в WC-то на ресторант, асансьор, плажа, в морето, в басейн, до леглото на спящата ми глуха баба на село, а и в един микробус пълен с кайсий, които размазахме яко... за други май не се сещам
    da ta eba u kurBata ma maika ti we gleam ti det puska6 otgovor to ebahti kurvenskto kot sa fali6 qko si komplexirana a?

Град
    София
    Сетих се и за друго място... В стаята на брат й, докато той спи там... (Доста се бях сдухал тогава)

Guest
    Ае trisha тебе няма какво да те коментираме,на 15 си, и вече си опитала всичко от живота.Да не забравяме култовата ти тема:"Какъв е размерът на клитора ви" ХАХАХАХахахахах злее зле

абе хора май вие сте комплексарите данеби да и завиждате нещо???
    много си е готина мацката щом се е ебала толква много БРАВО на нея! и аз искам да я еба точно заради това!

Guest
    Ти ако вярваш на всичко,което пишат "готините мацки" из форумите,си някаВ бунак

няма значение в какво вярвам - ако момичето е опитна ще си проличи

ami moite ne sa otka4eni spored men ina4e :na kuhnenskata masa,WC-to,v toaletnata na 1 zavedenie,v asansiora....na skutera na 1 fr. ......
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    На света гора... Беше много готино!
    Там наистина е много хубаво! Особено ако имаш параноята че някой се качва по стъпалата :Р

:)))))))))
    Guest
    6TE SPODELQ KADE I KOLKO MI E HARESAL)KATO ZA NA4ALO NA KAPAKA NA KOLATA SI E VARHOVNO ,NA PALJA AKO E OTVAN I VI GLEDAT ........E NQMAM DUMI UNIKALNO,AKO E VAV VODA NA MEN LI4NO NE MI DOPADANA KUPON PRED VSI4KI SAMO S EDNA ZAVIVKA E ADSKI VAZBUJDA6TO ,VEDNAJ DAJE SME SI PRAVILI 4ETVORKA POSRED NO6TA VAV GORATA NA TREVATA SAMO 4UVA6 RAZNI ZVUCI I NI6TI4KO NE VIJDA6NA MORETO SUTRINTA SLED DISKO KAM 6 HORATA SITI4KAT PO PLAJNATA IVCA A TI SE VIHRI6 I NE TI PUKA AMA GRAM DAJE,SUPR SI E,VAV VANA,NAMZANI SAS 6OKOLAD....MMMMMM KOLKO VKUSNO,I SAS SMETANA STAVA AMA TQ SE OTMIVA MNOGOPO-BARZO OT 6OKOLADA!A WE HORA KAJETE MI SEXA NE E LI STRAHOTEN?????

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    откачени места нямам... освен в леглото съм пробвала на пода, на маси, столове, плотове, облегнати на стени и тн, в банята,във входа, ама видяхме баща ми да се качва по стълбите и ...... в морето, в горичка, абе горичка е силно казано, че едното беше, зад моста на влюбените /в сф/ и на купони, ама това не го броя пак си беше на легло
    а френска съм му правила и в тоалетна в даскало, беше на Коледа и ги бяха изчистили, светеха от чистота, ама май не бих повторила точно в тая тоалетна има и по-яки в Борисовата много пъти, в Царската, абе в доста градинки, на плажа, в задния ми двор, ама той е ограден отвсякъде със сгради, при добър късмет може и никой да не ни е видял, ама едва ли всичките пъти, никой не ни е...ама на човек в тези моменти, не му е до хората наоколо Тъпото е че майка ми единият път ме "хвана", видя ми дънките оцапани с кал само по колената, а точно в тоя момент не ми хрумна никакво оправдание и се изчервих като домат....тогава бях още девствена, ама ходехме с пр ми от доста време, но после 2 месеца вс път като се прибирах майка ми ме ебаваше и ми правеше проверка на дънките :P
    Това е което се сещам в момента.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    В кола до пътя, в WC-то на ресторант, асансьор, плажа, в морето, в басейн, до леглото на спящата ми глуха баба на село, а и в един микробус пълен с кайсий, които размазахме яко... за други май не се сещам
    da ta e** u kurBata ma maika ti we gleam ti det puska6 otgovor to ebahti kurvenskto kot sa fali6 qko si komplexirana a?
    ami sega li go razbira6 4e taq e takava am da ti kaja tri6a mai pi6e6 tiq ne6ta samo za da ti obra6ta vnimanie nqkoi i kakto predi se be6e izrazila:mislq 4e ti si p1p4iva,debela,grozna i pro4ie...... a vazmojno e su6to ni6to ot tova koeto si kazala da ne e vqrno i da gi izmislq6 samo za vnimanie ak1l ne ti pre4i to decata na 14 si fantazirat o6te.....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Няма значение дали разказва своята история или си измисля, въпросът е, че едно или две момичета имат такова поведение. И общо взето я разбирам единствено за това, че когато момиче отиде на такъв купон, няма избор...Аз просто за това не ходя, ходила съм 1-2 пъти, но не съм била сама и честно казано единия път... си ме беше доста страх като ги знам по принцип тези, чията цел като отидат на купон е да изпочупат абсолютно всички мебели, чаши и тн. Предполагам, че на купоните, които ходи не са такива, за които ти говориш, че си била с "15 момчета". А си ходи на купони с по 30 мъже. Тя каза, че няма избор, което ме навежда на мисълта, че са от тези, които си носят и пистолети с тях и тн, които в днешно време са доста хора... На такъв и аз бих му духла, ако стигна до там, защото иначе ще ме изнасили както и тя самата си каза... Обаче аз, за да не допусна да се стигне дотам, просто не ходя на такива купони, които и в повечето случаи, не са особено големите купони.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    На света гора... Беше много готино!
    Там наистина е много хубаво! Особено ако имаш параноята че някой се качва по стъпалата :Р
    Абе мое ли да сте толкова прости бе!Бахти шибаните идиоти!Имайте поне малко уважение,един се шибал на връх Шипка,друг в Света гора...Случайно да има някой,който да го е правил в църква или на паметника на Левски?

Guest
    В ГЪЗА

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Няма значение дали разказва своята история или си измисля, въпросът е, че едно или две момичета имат такова поведение. И общо взето я разбирам единствено за това, че когато момиче отиде на такъв купон, няма избор...Аз просто за това не ходя, ходила съм 1-2 пъти, но не съм била сама и честно казано единия път... си ме беше доста страх като ги знам по принцип тези, чията цел като отидат на купон е да изпочупат абсолютно всички мебели, чаши и тн. Предполагам, че на купоните, които ходи не са такива, за които ти говориш, че си била с "15 момчета". А си ходи на купони с по 30 мъже. Тя каза, че няма избор, което ме навежда на мисълта, че са от тези, които си носят и пистолети с тях и тн, които в днешно време са доста хора... На такъв и аз бих му духла, ако стигна до там, защото иначе ще ме изнасили както и тя самата си каза... Обаче аз, за да не допусна да се стигне дотам, просто не ходя на такива купони, които и в повечето случаи, не са особено големите купони.
    mi tq si e vinovna sama ako neiska da pravi tova nqma da hodi na takiva kuponi i tolkoz

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    сауна.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    сауна.
    бе яко е ама много задушно. Като, че в джакудзито пойче ми допада..
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не е задушно,но е много горещо,но пък затова може да отставиш вратичката отворена.А джакузи е МНОГО банално..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Не е задушно,но е много горещо,но пък затова може да отставиш вратичката отворена.А джакузи е МНОГО банално..
    Ми на мен ми харесва.. да го правя в джакудзито..

А най откаченото място е Мак Доналтс направиха ми чекия от вън на лотката (Бургас)
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Miteto_bs
    А най откаченото място е Мак Доналтс направиха ми чекия от вън на лотката (Бургас)
    Там ходят малки деца бе. Ц-ц-ц...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си