- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nai-otkachenoto Mqsto
Е то беше към 21;00 часа някадеПървоначално написано от malka_sladuranka
да не съм луд през деня..
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Най-откаченото място ли...ами като че ли на водно колело, навътре в морето...обаче по едно време се появиха едни с джетове и...
![]()
Се включиха?Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
хахахха, якоПървоначално написано от Sexapilna_kukla
Някой да го правил на... хахахахахаах, че му забравих името - на онова в София лент, дет хахахаха хвърчи на горе, ахахахахах
Не, не, не само си го представете, ахахахахахах![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Най-откаченото....амииииНа плажа (през деня), на един купон така се бях напила че го правих с едно момче пред всички на масата
ама беше мноу забавно
, също така съм правила свирки на един приятел докато шофира ( замалко да катастрофира от кеф
), също така съм го правила в стаята където баба ми спи
...за други откачени места не се сещам...после ако се сетя още, ще пиша
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Ах тии, какво мръсно подсъзнание имашПървоначално написано от Miteto_bs
но съжалявам, не позна
![]()
баба ти там ли бе?стаята където баба ми спи![]()
Докато баба ми спеше и нищо не усетиПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Хехе не-бих пробвал.. имаме доста стай.. тъпо е ако се бе събудила?Първоначално написано от BaD_GirL ™
![]()
На един стадион към 21 ч. за малко да ни видят едни дет минаваха,но иначе си беше супер,защото беше нещо ново като обстановка!![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
На концерт, в тоалетните на ресторант, на плажа, под водата (поне се опитахме..).....най-якото е, че всичко е с 1 момиче![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
На поляна, точно до пътеката и хората ни гледаха засрамено..
В кенефа на хижа, където имаше опашка от хора и даваха зор .., а аз се правех че ми е лошо... ( хохохо)![]()
В баня, без крушка....![]()
Мечта ми е да го направя в килер.
Иииииииии на балкона! Само чакам да се позатопли... и да свърши ремонта.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
V diskotekata(toaletnata de),vhoda mi,vhoda mu,uchilishteto,no tam ni vidqha dobre che beshe tymno...
на пейка в детска градина![]()
ох ами страшно много са местата като се започне от гората,във входа на блока,в мазето,на тавана, в колата на баща му, в гаража,в една детска градина вечерта и навсякъде сме го правили само да ни се доебе и веднага измисляме нещо и то все е някво откачено и особенно обичаме там където могат да ни хванат например на някоя пейка в центъра или у тях ,когато всички негови близки са у тях и пият кафенце а ние се забавляваме.![]()
У хотела мали без камери беше супер направо е незабравимоооооо
на тенис корт , на билярдна маса и в един гараж
Билярдна маса ли чууууух ???
Леле, това ми е ЦЕЛ !
Откъде я изкопахте тази билярдна маса ??? Искам !!!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
На бургаскатаааааааа гарааааааааааааааааа, на светофаааааааааараааааааа аааааааааааа![]()
Ти пък... Там минават много хора, коли, всякви ха хаПървоначално написано от malka_sladuranka
Нека минават, аз съм ексхибиционисткаПървоначално написано от Miteto_bs
![]()
И аз искам на билярдна маса, ама без хора наоколоПървоначално написано от bungle
![]()