- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за жени...
Kakvo mislite za Myjkata auditoriq v Bylgariq
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
SUPER SME!![]()
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
spored men myjete v bulgaria sa strahotni..nqma kude da namerime po-dobri!![]()
Raboti sqkash ne ti davat pari,
tancuvai sqkash nikoi ne te gleda,
obichai sqkash nikoga ne si bil naranqvan!
i az sam na tova mnenie!Първоначално написано от zvezdnata
стига приказки!
az mislq 4e bylgarskite myje sa edni ot nai golqmite sladuri v ... sveta :P i sa super sexyxax (e taka de , samo teq deto se poddyrjat de
razbiraemo e
xa)
ako ni lajat po malko 6te sa naistina super no za sajelenie spored men ispancite sa the best![]()
emi zaglavieto e prekaleno ob6to .... ne moje da se slagat pod ob6t znamenatel vsi4ki muje napr moq za men e nai strahotniq muj na sveta no za nqkoi drug toi moje da e nai golqmata otrepka taka 4e v bulgariq ako ima 4 muje i 140 jeniza tiq 4etirima muje 6a ima 560 razli4ni mneniq
![]()
e macki basiram se 4e mislite 4e sa mnoo qki samo 6toto ne ste hodili v 4ujbina taka de .. i az misli 4e ima sladki oba4e sa mnogo ama mnogo malko![]()
mi mai ne trqbva da gi slagame vsichki pod obsht znamenatel ... kakto navsqkyde predpolagam ot vsichko ima
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
abe bulgarskite muje(mom4eta) sa mnogo qki![]()
makar4e i ispancite i germancite spored men mnogo gi biva![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
EMi TE sa The LuSeRs Team V SveTA :P :P :P aaaxhaxuhauxxa
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
ami balgarskite maje sa nai-krasivi v sveta samo tva znam dokazano e !xaxaxa
pove4eto sme pi4ove
: AMG Corporation
::
e 4ak za cialata mujka auditoria ne moga da govoria ama ot kakto se mahnah vbg bulgarskite momcheta zapochnaha vse po malk
Кво да мисля ... В България има всчкакви типове мъже... за тези с който контактувам мога да кажа само хубави неща ...но има и пълни лайна ... като чета вестници и като гледам колко жени са пребивани от мъжете си ..напрао ми падат в очите всички индивиди от мъжки пол които населяват нашата мила родина... Но като общо ..българинът е пич !
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
ami slojen vapros.Mislq 4e pove4eto(ne vsi4ki) sa ili mnogo tapi ili mnogo naduti.Acki mnogo me draznqt naduvkite koito imat super golqmo samo4uvstvie bez pokritie.No razbira se ima i 4uvstvitelni i gotini pi4ove
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
emi kakto se predpolaga ima ot vischko no nie jenskite sme unikalni sushto kato taq qka putkaskiite samo http://qwqw.hit.bg/Hot%20Girl.jpg
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
otvratitelna eПървоначално написано от LiL`Juliete
: AMG Corporation
::
mi kvo da ti kaja ima pi4ove,ima sladuri,ima pedali, ima vandali abe razni hora razni ideali....haha a kato cqlo sa pi4ove![]()
hAHa..Eeeeee.. mn qsn0 Che sme nai-d0brite..
Trqa malk0 uVajeniE ... Kakt0 nie(mujete) Znaime che v BG sa nai-qkite Jeni... Taka i Vie trqa da kazvate za nas sysht0to...:P
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
mn ot bg muje se durjat kato prostaci-osobenno kato se napiqt i sa syper vulgarni tva ne im haresvam,ina4e za vun6nost nqma kvo da se lujem i bulgarite i bulgarkite sme hubavi hora.Първоначално написано от FX
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!