.

Виж резултатите на анкетата: Kurvi li sa jenite spored vas ?

Гласували
126. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Mnogo qsno, vsi4ki jeni sa kurvi !!!

52 41,27%
  • NE GLUPOSTI !!! jenite ne sa kurvi !

74 58,73%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Фен
    Град
    Sofia
    Li4no kam gosta s 121te hvalebstevni dumi4ki za jenite:
    Kakto se kazva6e v edin vseiZvesten serial TI SI MAJKO 6UVINISTI4NO PRASE!

Е хайде ,хайде много добре знаем 4е процента за "НЕ" е по голям защото моми4етата са гласували за него !!! Но хайде мом4ета вси4ки знаем ква е истината.. Вси4ки моми4ета са курви без майките и сестрите ни,но не забравяйте 4е и те са моми4ета .. и така.. не ми се сърдете моми4ета харесвам ви,оби4ам ви,ценя ви ,но това е просто в природата ви ..и ся вие ша ми кажете добре познатата на вси4ки ни реплика "Бля бля бля.. не слагайте вси4ки моми4ета под общ знаменател" .. под най-малко общо кратно ви слагам или сте курви ..или още не сте го разбрали !! Но рано или късно вси4ко илиза на яве !!! ГОСПОДИ ПРОСТИ МИ !!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    Не слагайте всички жени/момичета под един знаменател

По-малоумна анкета не съм виждал честно.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Аз поне съм. То си го пише.

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Седнали банда незадоволени тийнчета,отчаяно влюбени в някое момиче,което дори не знае за съществуването им,да си избиват комплексите....Боже,смешни сте,престанете.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Pi4aga_
    Guest
    Kurvichki sa mnogo qsno.Neprekysnato se chudqt s koi da se izpraskat,tova kazva bogatia mi opit. Mnogo chesto sreshtana fraza "az si imam gadje koeto mnogo obicham" i sled malko veche spim igati obichta az chesno.Kolkoto po milo se dyrji edin myj s tqh tolkova poveche si pozvolqvat da se praqt na kurvichki (te i sa si).Osobeno pyk ako gajeto im zamine nqkyde za mesec,togava 100% she si legnat s 2-3ma,a po otvorenite i s poveche.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Maikou kakto veche kazaha vie ste "banda nezadovoleni hlapeta" .. NE fsichki jeni sa kurvi! A fsushnost zapitali li ste s epone 1 put zashto mislite che nie sme kurvi..Zashto ne tichame po fseki,kakto vie po fsqka...Zashtoto ne vinagi kogato kajete "ei mace,bonbon i t.n." nie vi skachame v legloto !!
    Razbrahte li !?!?! E zatfa vie kasfate che me kurvi,a fsushnost tova dokazva,che ne sme !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    spored mene e mnogo zle da ni slagate vsi4kite pod obsht znamenatel...kurvi ne kurvi ne mojete da jiveete bez nas tva e istinata ...a i si ima normalni qki macki...plus tva pove4eto mom4eta kato vidqt nqkoq macka oble4ena dobre i maikoo taq kva e kurva...drugiqt variant kogato nari4ate momi4e kurva e kogato q haresvatwe haresvate ama tq ne vi se vruzva..i po4vate taq kva e kurva...e i az da ne slgam si4ki mom4eta pod obsht znamenatel ima si i normalni

Guest
    Момчетата(най вече),ами помислете първо какво точно според вас означава курва.Тези които казват-момичетата са курви,знаете ли какво говорите-значи приятелката ви е курва,майка ви е курва и т.н.Значи ако трябваше майките ви да не са курви(каквито са според вас,явно)вие нямаше да сте родени.Това е при условие,че мислите.че всички са курви.Но ще кажете-курви са тея дето са непълнолетни се е*ат-еми съгласен съм ама не всички момичета се ебат постоянно и не всички мислят само за това.Ако питате мен това се дължи на средтата в която живеят и възпитанието и др. фактори.Не е нещо което някой да каже ей така-"Учените са направили откритие че средностатистическата жена или момиче е КУРВА.Няма логика просто.

Зависи от жената

Цитирай Първоначално написано от Аз съм!
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    neam dumi....tva 4e vav va6to obkryjenie ima samo kurvi si e va6 problem,no po sveta ima pone 3miliarda jeni...ne moje si4kite da sa kurvi :P
    Мноо любопитно
    Как само в тоз форум нема ни една курва бе??? Всичките представителки на нежния пол дет са се изказали по темата все повтарят "не слагайте всичко под общ знаменател" или "в твоето обкръжение може да са само такива........"
    Бах мааму
    Не се връзва тва дет го казвате щото тука има такива теми коя кви свирки праела с кого се изчукала колко голем видела КОЛКО била виждала Колко ГОЛЕМ опит имала и т.н.
    Па сега минават с думичките не турайте всите под общ знаменател
    ХА ХА ХА
    Ако се ебе е курва,ако не се ебе е задръстена???
    На тоя принцип ли си ?
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Edin Muj Ne Si priznava kurvite .Ako sa za Nego Ne sa Kurvi No Kogato sa v 4ujdoto Leglo Sa Kurvi
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Jenite sa kurvi.. i oshte kak!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм!
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    neam dumi....tva 4e vav va6to obkryjenie ima samo kurvi si e va6 problem,no po sveta ima pone 3miliarda jeni...ne moje si4kite da sa kurvi :P
    Мноо любопитно
    Как само в тоз форум нема ни една курва бе??? Всичките представителки на нежния пол дет са се изказали по темата все повтарят "не слагайте всичко под общ знаменател" или "в твоето обкръжение може да са само такива........"
    Бах мааму
    Не се връзва тва дет го казвате щото тука има такива теми коя кви свирки праела с кого се изчукала колко голем видела КОЛКО била виждала Колко ГОЛЕМ опит имала и т.н.
    Па сега минават с думичките не турайте всите под общ знаменател
    ХА ХА ХА

Ако се ебе е курва,ако не се ебе е задръстена???
    На тоя принцип ли си ?

Май вие сте на тоя принцип щом слагате всички жени под общия знаменател курви!А всижки ЖЕНИ са се ебали!Да подчертая Не говоря за 11-12-13-14 годишни пикли а за ЖЕНИ с главно Ж

Pi4aga_
    Guest
    Sega sega, gajeto mi 4e e kurva,kurva si e,absolutno vsqko momiche nabor 83,84,...etc e kurva. Maikite ni ne sa , t.k ne sa spali na po 17 s 5 momcheta.
    Nqkoq se beshe izkazala,che za myjete kurva bila vsqka koqto ne si lqga ssys syotvetnoto mom4e...mi she i kaja samo,4e sym spal s koqto si poiskam (s gajeta i bez,jeneni i ne) i sled tova im kazah,4e sa kurvi i gi zarqzah,igati jenata e tui za malko se otdelila ot gajeto si (myja si) i gleda sa naebe.
    4e i kazvate,myjete vi bili vinovni,vii kat ste leki i puskate na vseki po simpati4en...i sled tui "ooo az nesym kurva,az si piinah" igati jalkata kartinka...
    P.S ve4e me e gnus da spa s jeni,to koi znai sigurno sled 22g, 20-30 choveka sa gi minali...
    I da vi kaja det sa mislite za mnoo krasivi,4e nqq ni6to ob6to s istinata,momi4etata ot zapadna evropa se desetki pyti po gotini ot nai-gotinite bylgarki i sa na po 20g devstveni...praite si izvodite... takiva jeni NE SA kurvi...

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Седнали банда незадоволени тийнчета,отчаяно влюбени в някое момиче,което дори не знае за съществуването им,да си избиват комплексите....Боже,смешни сте,престанете.
    =D> napalno sam saglasna.Vsi4ki jeni sa kurvi...tova e vse edno da kaja vsi4ki maje da pederazi,ili vsi4ki maje sa praseta,vsi4ki maje sa ednakvi i t.n. tova sa absoliutno bezmisleni temi.Vii majete ne znaete ko iskate.Ako momi4eto ne vi pusne-baxti tapata zadrastenq4ka.Ako vi puska kurva,ako vi zareje kurva...Tozi spor spored men nqma re6enie...

e kak da ne sa kurvi we vie tupi li ste si4ki jeni sa kurvi
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    За мен жената е най-прекрасния плод на света. Не може да казвате че жените са курви.... дори гаджето ми да се чука с друг пред мен, пак ще и простя щото съм такъв човек...
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Football_
    Guest
    Всички са курви,това е истината.Затова умният мъж се държи с тях както подобава - омайва ги с лъжи,върви каквото трябва и ги изхвърля от живота си \/ .Как да си задълго с някоя която се е ебала с 20-30 човека и едва ли не във всяка компания имаш по един баджанак .А на оня над мен...ако хвана някой да ебе мойта и двамата ще ги разчекна от бой,но като казвам бой имам предвид,че трудно биха си намерили някой да ги хареса в близките 1-2 месеца

Guest
    mujete izvrateni bokluci li sa?
    daaaaaaaaaaaaaa

Football_
    Guest
    Но извратените боклуци ви купуват дрешки,дрънкулки и други глезотийки,а за благодарност се чукат зад гърбовете им с всеки срещнат.То верно сте просто едни курви и трябва да се отнасят с вас като с такива.99% от жените заслужават само едно - чук и чао .

Фен
    Град
    София
    1.mislq 4e e pove4e ot qsno 4e ne vsi4ki jeni sa kurvi
    2.tozi koito e pusnal temata,a i tezi koito go mislqt,sa absolutni tupaci!
    3.ako vsi4ki jeni sa kurvi tova ozna4ava 4e vie hodite s kurva,ot koeto moje da sudim kakvi bezmozu4ni su6testva ste i otnovo dokazva 2-to tvurdenie!!!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Фен
    Град
    Sofia
    abe q mnogoznaikovcite tuka da vzemat da dadat definicqta za K URVA za tqh , za6toto qvno imame razli4ni predstavi za ne6tata otnosno taq tai lubima im dumi4ka!

Град
    plovdiv we mainaa :P
    хаах ми има и курви мнооо ясно ...ама чак пък всички да са такива..мм неее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си